Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Cobaan Ke Ni?" - Tak Sangka RPA Pelawa Ke Istana, Tomok Tak Nak Anak Taruh Harapan

10-9-2019 04:33 PM|Oleh: LilRose| Komen: 53

Wah, nampak Tomok begitu teruja apabila menerima jemputan istimewa daripada Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah.




Macam mana boleh dijemput tu?

Rupa-rupanya, keletah comel anak-anak Tomok mendedikasikan lagu sambutan hari lahir sambutan hari lahir keputeraan Di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah mendapat perhatian Tunku Azizah.



Selain memuji kecomelan Arrian Akid, 8, dan Andrashah Iman, 5, Tuanku Azizah juga mempelawa mereka untuk masuk menghadap ke Istana Negara.


Foto: Twitter

Di ruangan komen, Tomok memaklumkan anak-anaknya teruja dengan jemputan daripada baginda. 



Sementara itu, Harian Metro melaporkan Tomok tidak menyangka video berkenaan mendapat perhatian Istana.

"Kalau betul dapat jemputan dari Istana, itu rezeki anak-anak.

“Anak-anak belum tahu lagi mengenai jemputan itu (dari Twitter), dapat jemputan rasmi nanti barulah saya beritahu mereka.

“Saya tidak mahu anak-anak menaruh harapan terlalu tinggi, manalah tahu kalau tidak jadi,” katanya.


Foto: Twitter/IG

Kata Tomok, dia tidak sangka ada pengikut yang 'tag' Tuanku Azizah pada video yang dirakam isterinya secara suka-suka itu.

Rezeki anak lah katakan. Tak sabar nak tengok keletah Tunku Azizah dan anak-anak Tomok. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 53
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : "Kalau Tak Kongkong, Takut Anak Lupa Diri" - Pengakuan Ibu Elfira Loy

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 13-9-2019 11:46 PM
azalia72 replied at 12-9-2019 09:57 AM
husnuzon... kan tomok kata follower yg tag.

Betul. Bibik dia tak tag pd asalnya.

Tp now rpa dh xde twitter maka still dapat ke invitation ke istana?

Lain-lain Komen

Quote aemon 10-9-2019 04:47 PM
Aku rasa lagi kiut bila baca twitter permaisuri agong...omel omel..
Quote bintangcinta 10-9-2019 04:54 PM
rasa macam baca perbualan di istana sangat "tuanku jemput ke istana" hehehe powerlah anak2 tomok
Quote sarah82 10-9-2019 04:57 PM
Aku follow twitter RPA sbb cute sgt..
Quote Lengkong 10-9-2019 05:20 PM
Comelnya anak2 tomok. Murah rezeki kecik2 dah dapat undangan masuk istana






Quote nafham 10-9-2019 05:26 PM
Boy iman pun hanya mampu takat pagar istana je {:run
Quote prettyuglybabe 10-9-2019 05:37 PM
nafham replied at 10-9-2019 05:26 PM
Boy iman pun hanya mampu takat pagar istana je {:run

pingat campak dari dalam ke
Quote nafham 10-9-2019 05:38 PM
prettyuglybabe replied at 10-9-2019 07:07 PM
pingat campak dari dalam ke

Wow campak dr jauh ke? Ingatkan maid istana gantung senyap2 waktu malam kat pagar saja. Pagi2 boy trus kutip kat pagar.
Quote inspiro92 10-9-2019 07:01 PM
nafham: Wow campak dr jauh ke? Ingatkan maid istana gantung senyap2 waktu malam kat pagar saja. Pagi2 boy trus kutip kat pagar.

Haha keji sangat.
Quote multinicky 10-9-2019 08:21 PM
prettyuglybabe replied at 10-9-2019 05:37 PM
pingat campak dari dalam ke

bukan..pingat sangkut dkt atas pagar.. lpstu kene kait sndr pki galah
Quote mata.kail 10-9-2019 10:07 PM
Comel2 anak tomok
Quote Biabetik 10-9-2019 10:27 PM
nafham replied at 10-9-2019 05:26 PM
Boy iman pun hanya mampu takat pagar istana je {:run

Hahaha.... Sadisnya cara ko dpt pingat si belon
Quote Biabetik 10-9-2019 10:30 PM
multinicky replied at 10-9-2019 08:21 PM
bukan..pingat sangkut dkt atas pagar.. lpstu kene kait sndr pki galah

Hahaha... X dpt nk bygkan betapa gigihnya dok terkial2 mengait pingat . Kelakor2
Quote DARSITA 10-9-2019 10:40 PM


Invite sebab bebudak tu chomel ek? siiiiiiiiiaaaaannnnnn la pulak pada si pipioren
Quote TerataiMelur02 10-9-2019 10:40 PM
multinicky replied at 10-9-2019 08:21 PM
bukan..pingat sangkut dkt atas pagar.. lpstu kene kait sndr pki galah

Mengait pakai baju pagoda je...dah dapat pingat sarung baju melayu..

Utk x ot, tahniah utk anak2 tomok...
Quote boojaat 11-9-2019 12:06 AM
Wow.. best nya.. kalau dpt jemputan dr istana tu biasa org buat apa ye?
Quote lazim 11-9-2019 12:45 AM
Tayah gi la, ank tomok dpn live show ske bt perangai degil. Nyampah tgk. Bt malu je nnti
Quote Hypothetically 11-9-2019 12:50 AM
Bertuahnya anak2 Tomok. Dorang ni super bijak dan comel. Tahniah.
Quote ikanmasin 11-9-2019 01:04 AM
nafham replied at 10-9-2019 05:26 PM
Boy iman pun hanya mampu takat pagar istana je {:run

kan yakin nya dia hanya bergambar kat pagar istana sahaja...
Quote chicozinn 11-9-2019 01:07 AM
Adoyai benang ni kena rogol ngan nasib tok belon kena kutip pingat bibik yestana sangkut kat celah pagar lak..ahahhahahahah..bongok la tok belon hauk btul nak kn gelaran datok tu

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082356s Gzip On
To Top