Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Diejek Masa Hari Nikah, Ardell Aryana Paranoid Dua Hari Tak Keluar Rumah

10-9-2019 01:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 140

Ingat lagi tak dengan video Ardell Aryana yang menggigil semasa suaminya, Nadzmi Adhwa nak sarungkan cincin?

Habis pasangan ini dikecam teruk dengan warganet yang menuduh mereka 'fake'!




Antara komen, "Sebelum kahwin boleh pula menyanyi berdua-duaan dalam kereta, nak sarung cincin terketar-ketar acah malu!" 

Mengulas mengenainya, Ardell mengakui isu itu memberikan kesan buat dirinya.

Selepas video tersebut tular, Ardell kata dia paranoid dan tak keluar dari rumah.



"Pertama kali, saya minta maaf kalau video pernikahan kami tular sehingga ada yang membuat parodi dan ada juga yang menghina dengan mengatakan saya ini perempuan cacatlah, parkinson dan macam-macam lagi.

"Sebenarnya saya dan suami tidak berniat apa-apa untuk melakukan drama walaupun kami berdua pelakon.

"Bila momen suami saya cakap 'saya terima nikahnya' selepas lafaz akad nikah itu saya rasa semuanya sudah berubah," katanya melalui Instagram Mingguan Wanita.



Lagi tertekan bila ada pula yang menyentuh tentang malam pertamanya dengan suami.

"Mereka bertanya mengenai keadaan badan saya ketika itu.

"Disebabkan itu, saya tak keluar rumah untuk beberapa hari. Selepas dipujuk suami, saya makan di Shah Alam.


Kredit foto: IG

"Tapi jadi paranoid apabila ada satu kumpulan remaja dalam kereta berhenti semata-mata nak rakam dan gelakkan kami.

"Ia sudah dikira seperti membuli. Maknanya, video yang tular itu memberi impak yang besar, bukan sahaja dikecam di laman sosial tapi di umum pun kena juga. Jadi, saya mohon henti buat parodi dan kecam," pintanya.

Kesian pula bila dengar macam ni. Tabahlah, semoga Nadzmi dan Ardel kekal hingga ke syurga. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 140
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : "Cobaan Ke Ni?" - Tak Sangka RPA Pelawa Ke Istana, Tomok Tak Nak Anak Taruh Harapan

Komen Terbaru

Quote cmf_blanco 13-9-2019 06:31 PM
dua_chzy replied at 13-9-2019 06:11 PM
Kenyataan ba. Sekarang punya zaman, siapa2 pun boleh jadi artis. Tu hari sy layan lagu2 90an di ra ...

Betul la tu.. Sy pun sokong.. Banyak beza lagu dulu dulu banding dgn skrg.. Skrg ni suara biasa biasa pun boleh diangkat jadi artis..

Lain-lain Komen

Quote Cable 10-9-2019 01:42 PM
bru kawin mmg la x kuar umah
Quote toxicated 10-9-2019 01:47 PM
Bosannya citer perempuan nih.
Quote rosevelvet 10-9-2019 01:51 PM
Cable replied at 10-9-2019 01:42 PM
bru kawin mmg la x kuar umah

Pgntin baru mmg level x kuar bilik. X heran pun
Quote RatuDunia94 10-9-2019 01:54 PM
They had no BUSSINESS in Malaysian Entertaiment Industry! Pelase tell me 1 of their best products ? ITS NONE!

Quote Meiizu 10-9-2019 02:16 PM
paranoid sesangat..amboihhh bahasa canggih. sebenarnya malu kan kann
Quote dua_chzy 10-9-2019 02:22 PM
Siapa ni? Kenapa zaman sekarang ini, rupa marhaen sebelah rumah pon boleh jadik artis?
Quote Kurex 10-9-2019 02:26 PM
Wahai nadzmi, tolong la kurus balik
Quote Gomea 10-9-2019 02:28 PM
Sekarang memang orang suka buli melalui media sosial. Nak berdepan tak berani. Buli melalui media sosial ni sama je effectnya
Quote masnona 10-9-2019 02:30 PM
Biasa la tu. Pengantin baru nk keluar rumah nk pi manaq
Quote mohdcrow 10-9-2019 02:34 PM
Cable replied at 10-9-2019 01:42 PM
bru kawin mmg la x kuar umah

hahahaha.....
Quote boojaat 10-9-2019 02:40 PM
Pegi ler honeymoon.. amik gambar sweet2 nanti netizen puji lerr..
Quote cikatilia 10-9-2019 02:41 PM
manggigil aku nak klik thread ni

halla halllaaa
dah dah la tu wei
xyah la nak ulas depression la jubo la
Quote laksmanabentan 10-9-2019 02:46 PM
mmg ler nak kawin sure mak2 tak bagi keluar rumah kot...

up ler story... 2 hari tak lalu nak makan ker...
tu yg nampak kurus...

2 hari tidur tak leh memikirkan nak nikah dengan kawan sendiri...

Quote tapirbiru 10-9-2019 03:01 PM
pempuan ni sapa ek?pelakon ke..cite apa..mmg pakai tudung labuh ke?
Quote Perk77 10-9-2019 03:04 PM
Lepas kena kutuk laki dia dh explain Kan ardel bu depression n anxiety...ni Bini dia plak explain lagi kesan Dr pernikahan Tu..paranoid..nnti esok nya plak laki dia plak explain keadaan Bini dia yg mental illness nu .pastu ardel plak...sampai abg Jamil mamposss
Quote munchkin 10-9-2019 03:05 PM
Muka dia mcm mak AS aka bonda
Quote Mizlyn 10-9-2019 03:06 PM
diam2 sudah la... layan la toklaki u tu dr pk hal org lain..
Quote makton 10-9-2019 03:10 PM
@ImNotHere sila beri sepatah dua kata
Quote Alin8810 10-9-2019 03:11 PM
Artis sendu memang kena camni eh?

Lihat semua komen(140)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084339s Gzip On
To Top