Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dah Kenapa Bang, Pasang Pelekat Laman Porno Dekat Teksi?

10-9-2019 11:40 AM Komen: 8
Sebuah teksi di Singapura menjadi tular sejak Khamis lalu kerana dikatakan menampal pelekat laman web porno di belakang kenderaan tersebut.

Straits Times melaporkan pemandu teksi tersebut kini diarah membuang pelekat laman porno itu selepas gambar kenderaan tersebut tular dan menjadi bualan hangat warga maya. 

Ini kerana laman web porno itu dikatakan berkaitan dengan penghasilan video lucah antara penumpang dan pemandu teksi. 


Pemandu teksi Silvercab juga difahamkan sudah dipanggil oleh pengurusan Premier Taxis bagi membantu siasatan. 

Pun begitu, negara tersebut dikatakan tidak mempunyai peraturan khas bagi pemandu yang menggunakan pelekat kenderaan, menurut pandangan beberapa peguam. 

Pelekat yang menunjukkan laman web pornografi itu tidak dapat dilihat dengan jelas. Ia bukan dianggap sebagai fitnah atau lucah, menurut seorang peguam, Amarick Gill. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Daftpunk_shine 11-9-2019 09:28 AM
Byk je kt msia keta laki guna sticker ni..kesian bini dia. Xtau apa..

Lain-lain Komen

Quote kentel 10-9-2019 09:04 AM
Quote sarah82 10-9-2019 09:19 AM
kentel replied at 10-9-2019 09:04 AM

Aku dah agak dah.. Mesti fake taxi.
Quote kentel 10-9-2019 09:20 AM
sarah82 replied at 10-9-2019 09:19 AM
Aku dah agak dah.. Mesti fake taxi.

jangan salah masuk taxi
Quote sarah82 10-9-2019 09:28 AM
kentel replied at 10-9-2019 09:20 AM
jangan salah masuk taxi

Tak apa.. Aku selalu ambik grab.. Skrg kwn aku pun bawa grab.. Aku bg job tepi kat dia.. Hahaha.. Bahaya ooo fake taxi ni
Quote Artemesiaa 10-9-2019 02:58 PM
Jangan menular disini pulak nanti susah
Quote Nana_Man 10-9-2019 03:19 PM
Tak fake taxi... cuma aku tak suka naik taxi dari company ni. Driver2 ada yg perangai mcm taik.
Quote kamil8891 10-9-2019 07:59 PM
Alaaa ape nk hairan kat Singapore...aku tgk kt utube elok je alvin tan buat public interviu kat pantai dia tye pasal your pussy colour,pussy hairy what size they like what boy/girl want..setakat sticker faketaxi ape nk hairan... Ntah2 dorg pon ade recording utk porn movie.. ni pon mungkin sedikit trik utk mempublish kan mende tu kat negara dorg...
Quote Daftpunk_shine 11-9-2019 09:28 AM
Byk je kt msia keta laki guna sticker ni..kesian bini dia. Xtau apa..

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113940s Gzip On
To Top