Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bersolek Sakan Pakai Rambut Palsu, Nazim Othman Dah Macam Pondan!

10-9-2019 11:43 AM|Oleh: Saiful| Komen: 91

Terkejut 'beruk' semua orang bila melihat gambar Nazim Othman bersolek!

Mulalah masing-masing berpandangan serong, mendakwa Nazim ni sebenarnya memang dari dulu lagi menyimpan hasrat nak menjadi wanita.



Senang cerita, nak jadi pondan! Buktinya sekarang dah berani pula muat naik gambar sebegini di Instagram.

Sudahlah sebelum ini memang dituduh tak 'straight'!

Bagaimanapun, sebenarnya pelakon ini mempunyai alasan tersendiri.



“Saya bukan suka-suka bersolek seperti wanita. Orang mengenali saya sebagai pelakon. Jadi, sebagai pelakon, saya terbuka untuk apa saja watak selagi tak jatuh syirik,” katanya kepada Harian Metro.

Tambahnya, itu adalah uji bakat bagi sebuah projek yang memaparkan kisah seorang mak nyah.



“Video dan gambar itu diambil ketika saya menghadiri satu sesi uji bakat untuk sebuah projek drama untuk tayangan iflix. Cerita itu bakal mengetengahkan tema ‘paper doll’. Masih terlalu awal untuk saya memberi butiran lanjut tapi saya sangat teruja untuk sesuatu yang baru.

“Ia bukan watak wanita, tetapi mak nyah yang hidup dengan dua identiti berbeza apabila berada di Kuala Lumpur dan di kampung.

“Saya tak mahu dikenali sebagai pelakon stereotaip yang cuma mampu membawa sesetengah watak saja,” tambahnya.


Foto: IG

Salah sangka sahajalah ni? Nasib baik! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 91
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Diejek Masa Hari Nikah, Ardell Aryana Paranoid Dua Hari Tak Keluar Rumah

Komen Terbaru

Quote missorange 17-9-2019 01:26 PM
be yourself, bammmm!!!!
bak kata sherry al hadad

Lain-lain Komen

Quote fliphair8 10-9-2019 12:09 PM
Aku tunggu cite memondan ko ni.....ko ngaku jek ko mmg dah lama nak "lihatlah donia" aku bebas gituh kan?
Quote Kurex 10-9-2019 12:11 PM
Tahniah nazimah kerana dah keluar dari kepompong
Quote EvieWanKenobi 10-9-2019 12:15 PM
buat perkara terlarang pas tu sendiri jatuh hukum..
Quote Bujat 10-9-2019 12:17 PM
Kelass mak hayam
Quote SherryZass 10-9-2019 12:17 PM
Dah jadik diri sendiri ke tu?
Quote kaklong32 10-9-2019 12:17 PM
alalala cantiknya nazimah
Quote laksmanabentan 10-9-2019 12:22 PM
woww.... tag ryzal jaafar tu...
skandal ker camna tu?
ahhahaha...
Quote boojaat 10-9-2019 12:23 PM
Mcm muka si fatin laaa.. hahahahah jodoh kuat ni
Quote kaseh80 10-9-2019 12:43 PM
The real me gitu
Quote September14 10-9-2019 12:46 PM
Yg lawak bila ada netizens komen muka mcm bu peri sinetron bwg putih bwg merah
Quote mieymiey 10-9-2019 12:47 PM
Akhirnya heshe mendapat keberanian untuk keluar dari almari
Quote riyadhK 10-9-2019 12:57 PM
Hamdallah burung dah belajar keluar sangkar
Quote acikbajuhijau 10-9-2019 01:01 PM
gitewww...

the only way nak keluar is melalui lakonan.

kau memang hebat!
Quote sesukaje 10-9-2019 01:13 PM
Wahhhh macam bagi hint pulak
Quote danieladam 10-9-2019 01:24 PM
Tak payah nak terkejut sangat..ini memang dalak diri heshe kan?
Quote YomiuriLandMae 10-9-2019 01:36 PM
“Saya bukan suka-suka bersolek seperti wanita. Orang mengenali saya sebagai pelakon. Jadi, sebagai pelakon, saya terbuka untuk apa saja watak selagi tak jatuh syirik,”

gittuuhhh reasoning kau.. sambil menyelam minum air ye dokk..
Quote mohdcrow 10-9-2019 01:41 PM
lakonan jatuh syirik takleh...menyerupai perempuan takpe....
Quote buragazz 10-9-2019 01:44 PM
Dah Macam Kak Vi yer..
Quote Loh_83 10-9-2019 01:52 PM
Edited by Loh_83 at 10-9-2019 01:57 PM

kupu2 punya komen : "buka topeng?"

tapi suka tengok nazim ni ..kemas je

Pernah baca di IG dia, dia nak buat coffee session with his selected fans.. dia suruh fans utarakan isu2 yg strong & intellectual.

Kadang2 baca caption dia, rasa macam well educated, tapi Wallahualam, samada memang his own thought or else ... yelah, semuanya boleh pluck, copy & paste dari mana2 kan skrg ni ...


Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089256s Gzip On
To Top