Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Muka Macam Mona Fandey, Catriona Ross Dituduh Buat Pembedahan Plastik?

10-9-2019 11:33 AM|Oleh: LilRose| Komen: 65

Kredit foto: IG Catriona Ross

"Kawan-kawan cakap, kalau buat (pembedahan plastik) kat Korea bagus. Ingatkan boleh jadi rupa (Angelina) Jolie. Sekali, ini je rupanya."

Ah, sudah! Catriona Ross buat pembedahan plastik ke?



Ha, gara-gara memuat naik gambar dan video yang agak berbeza dari muka asalnya berserta kapsyen sedemikian membuat netizen menuduhnya melakukan pembedahan pada wajah.



Kredit foto: IG Catriona Ross
Bagaimanapun, Catriona menjelaskan gambar itu sebenarnya hasil suntingan menggunakan aplikasi di telefon pintar.

Gelojoh betul warganet mahu menjadi pembaris tanpa usul periksa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 65
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : "Macam Dia Je Hitam" - Netizen Jelak Dengan Modal Kulit Gelap Haneesya Hanee

Komen Terbaru

Quote chekacheku 12-9-2019 12:14 PM
Attention seeker....

Lain-lain Komen

Quote Kurex 10-9-2019 11:38 AM
Dah macam rahan maleficent dah muka kau cat
Quote haryatie 10-9-2019 11:44 AM
pernah jumpa dia masa majlis doa selamat kat rumah ank buah
tengok muka dia mcm biasa jerk
tp suka tengok cara dia lembut jer org nya
Quote shida81 10-9-2019 11:51 AM
la ko yg mengundang fitnah kot.... pas tu fefeeling teraniaya and expect orga merangkak mintak maaf... ni trend terbaru ke
Quote cupu 10-9-2019 11:51 AM
Omg..duta meeracle lg ke dia ni..uduss gila.
Quote SherryZass 10-9-2019 12:04 PM
Lol. Udah caption begitu, haruslah dihencap Tapi manada orang nak bagitau kalau betul pon buat plastic surgery, kennns.
Quote EvieWanKenobi 10-9-2019 12:12 PM
guna apps apa?
Quote Cpkay 10-9-2019 12:16 PM
Kurex replied at 10-9-2019 11:38 AM
Dah macam rahan maleficent dah muka kau cat

haah.. dengan sharp jaw tu.. mmg maleficent sungguh
Quote kaklong32 10-9-2019 12:17 PM
SherryZass replied at 10-9-2019 12:04 PM
Lol. Udah caption begitu, haruslah dihencap  Tapi manada orang nak bagitau kalau betul pon buat pl ...

hahaha btol jugak kan
Quote electricopop 10-9-2019 12:21 PM
Serammmmm!
Quote laksmanabentan 10-9-2019 12:24 PM
shida81 replied at 10-9-2019 11:51 AM
la ko yg mengundang fitnah kot....  pas tu fefeeling teraniaya and expect orga merangkak m ...

kan.... satgi ada ler yg drag queen bagai lepas tu salahkan nitizen...
hahhaaha...
Quote girlfridayz 10-9-2019 12:31 PM
adui cat.. tak perlula mengundang fitnah camtu. u're better than that.
Quote boojaat 10-9-2019 12:37 PM
Nape la x siap2 bgtau guna apps apa.. sendiri nak kena kecam
Quote Cable 10-9-2019 12:39 PM
ramai forumer mkin bijak mnilai..thniah..x yh nk positif vibe sngt..nnti nmpk cm bongok
Quote September14 10-9-2019 12:45 PM
Salah 1 jenis kebodohan
Quote BoongaKertas 10-9-2019 12:45 PM
kenapa kak cat buang tebiat? kak cat dahagakan perhatian warganet ke mcm mana? patutnya dah tahu dah perangai warganet, lg plak nak upload mintak dikecam. aiyo kak cat, be matured pleaseee
Quote kaseh80 10-9-2019 12:47 PM
Mengundang netizen utk mengomen dan mengkiritik So hadap je lah
Quote damian_lee 10-9-2019 12:50 PM
Caption mcm tu memanglahhhh
Tapi aku rada dia xbuat pembedahan or inject
Maybe sebb dia kurus
Dulu time mendunia ngan mek budu pun badan xdealah slim manaaaaaaaa

Tapi suka dia ni
Lemah lembut orangnya
Tapi sayang caption tu menunjukkan kegagalan fungsi otak
Quote CikB 10-9-2019 12:51 PM
kelakar pulak tgk muka cat mcm tu
Quote Xim 10-9-2019 12:54 PM
Semoga istiqamah utk brubah . Waktu dulu baru berhijrah nmpk btul2 serius . Skrg mcm makin mendonia plak

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076720s Gzip On
To Top