Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ditanya Pasal 'Batang', Netizen Terkesima Sajat Payung Kawasan Kemaluannya!

11-9-2019 11:01 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 68

Cerita pasal jantina Sajat ini, sampai bila pun tak ada kesudahan. Lagi pula netizen yang suka melayan dan tanyakan soalan mengenai hal jantinya kepada tuan punya badan, seronoklah dia melayan.

Sama juga apa yang terjadi semasa live yang dilakukan Sajat baru-baru ini, dia yang disoal sama ada mempunyai 'batang' oleh seorang penonton telah memberi jawapan yang mengejutkan apabila bertindak menayangkan kawasan kemaluannya. Tak senonoh!



Walaupun memakai korset dan seluar dalam, tindakan Sajat itu dianggap memalukan dan tidak sopan.

Ramai netizen turut menyelar tindakan Sajat itu selain berharap agar orang ramai menghentikan provokasi mereka supaya Sajat tidak bertindak melampau.


Kredit foto: Twitter

Sajat ni, kalau sehari tak buat hal memang tak sah! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 68
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Muka Macam Mona Fandey, Catriona Ross Dituduh Buat Pembedahan Plastik?

Komen Terbaru

Quote justchu 13-11-2019 09:25 AM
Apsla pelik rupanya? Mcm dari belakang plak bila dia angkat gitu

Lain-lain Komen

Quote whadda 11-9-2019 11:03 AM
ye le dah potong.. harus la seorang maknyah bangga menayang
Quote EvieWanKenobi 11-9-2019 11:16 AM
marah ke nyah?
Quote kualibesi 11-9-2019 11:36 AM
try hard sgt.. semenjak potong, memang ko menunjukk alur V ituuuuewwwwwwww. kalau fkir secara logik nyahhh. mne de perempuan normall xmaluu nk tunjuk V ituu. bodoh!
Quote Boomibulat 11-9-2019 11:36 AM
Terbukti sajat wanita ori..dh jgn tanya lg
Quote Biabetik 11-9-2019 11:44 AM
Klu dari dulu tunjuk kt pegawai Jakim mcm ni kan senang, org x tanya2 dah
Quote orkid_amani 11-9-2019 11:48 AM
Tengok shape muka pun tau jangan..lagi nk Tanya kaa
Quote manehnya 11-9-2019 11:56 AM
Giler aaa betina Mana la nak nunjuk gituh.. unless drag sajah... So desperat e
Quote ketambangkang 11-9-2019 11:57 AM
tak lama lagi harus segala bijik ditunjuknya..makin parah bangjat ni
Quote Kurex 11-9-2019 12:03 PM
@Victoriousss tak dambakan sajad ke?
Quote hyie 11-9-2019 12:30 PM
Boomibulat replied at 11-9-2019 11:36 AM
Terbukti sajat wanita ori..dh jgn tanya lg

sister taknak fefeeling tersembam di celahan kangkang bam sajat ke? choyyyyyy
Quote MissLana 11-9-2019 12:33 PM
Gap semacam kelengkang bangjad and spender serupa maternity
Quote Nt-ViruS 11-9-2019 12:36 PM
Terhibur tengok bang jat
Quote delsmomm 11-9-2019 12:57 PM
yang tanya tu pon dah kenape...

teringin sgt nak tgk batang pensel sajat kew...
Quote Boomibulat 11-9-2019 01:11 PM
hyie replied at 11-9-2019 12:30 PM
sister taknak fefeeling tersembam di celahan kangkang bam sajat ke?  choyyyyyy

Tersembam tu kje kurex je..
Quote Abg_Zek 11-9-2019 01:13 PM
Kesiannya lahai....nak patah balik pun dah tak boleh yer Bam Jat.....
Quote kualibesi 11-9-2019 01:21 PM
Abg_Zek replied at 11-9-2019 01:13 PM
Kesiannya lahai....nak patah balik pun dah tak boleh yer Bam Jat.....

confuse bila nk kapan nt. serammmmm. tkut kubuq xnk terima
Quote misuke 11-9-2019 01:36 PM
try hard sgt abg jat.. sedih
Quote Cpkay 11-9-2019 01:46 PM
camel toe perempuan tidak rupa begitu sajat oooiiii..
try hard sangat hang ni
Quote lalalxlx 11-9-2019 01:51 PM
motif nak tayang? but netizen masih persoalkan jantina sajat...

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115694s Gzip On
To Top