Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Geram, Nak Jilat Bunt*t You' - Wanita Lapor Lelaki Sangap Hantar Mesej Ugutan Rogol

10-9-2019 09:58 AM Komen: 46
Cubaan seorang lelaki untuk menggoda seorang gadis dengan cara kasar melalu mesej langsung (DM) di Twitter akhirnya membawa padah apabila wanita itu membuat laporan kepada polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). 


Kredit foto: Carian Google / Twitter


Wanita itu Izzatul Nazmeen yang menggunakan akaun @NazmeenAmin mendedahkan mesej tidak senonoh lelaki tersebut di Twitternya. Antara kandungan mesej tersebut termasuk ugutan untuk merogol dan menjilat bunt*t. 


Izzatul menulis " Salam @SKMM_MCMC @PDRMsia tolong ambik tindakkan untuk budak ni". 


Kredit foto: Twitter

Turut disertakan oleh Izzatul ialah akaun lelaki tersebut dan mesej-mesejnya yang cuba menggoda tetapi menggunakan kata-kata berbaur ugutan.


'Dah biasa rogol orang ni, sayang please' kata lelaki tersebut.


Diugut untuk dilaporkan ke balai polis berdekatan, kegatalan lelaki itu semakin menjadi jadi.


Kredit foto: Twitter


'Sampai hati you, I nak bagi you puas, I jilat bont*t you' tambahnya lagi sambal meminta sesi video call (panggilan video).


Izzzatu kemudian membuat laporan polis dan lelaki itu dikatakan menghubunginya untuk meminta maaf dan merayu supaya status pendedahan Izzatul di Twitter dipadam.

Kredit foto: Twitter
Kredit foto: Twitter



Tidak mengendahkan rayuan lelaki itu, Izzatul berkata dia mempertahankan hak wanita dan rogol bukanlah sesuatu yang sewenangnya digunakan untuk bergurau.

Semoga lelaki itu mendapat iktibar daripada kejadian ini. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote renko 14-9-2019 03:15 PM
Cable replied at 10-9-2019 01:16 PM
ko ni elok kawin ngn maideen je

gay pondan bodoh tu
tgk lembu ketul2 pun da inzal
nk baring kat dada bagai

Lain-lain Komen

Quote Kurex 10-9-2019 10:05 AM
Selalunya yang jenis suka kata nabi tak ngaku umat, jelik geli dgn pondah & gayah, dekat belakang suka msg lucah dgn pompuan, suka look around pondan, suka layan porn @Cable .. Walaupun pompuan, tetap beria mentak kurex video Ben Amir, gambar kedut pejal tahir, video anak che ta
Quote ruffboyz 10-9-2019 10:32 AM
lps ni dia ckp account kena hack
Quote Cable 10-9-2019 10:42 AM
muka hauk cm ni ade pminat kira ok la
Quote Loloq89 10-9-2019 10:50 AM
Cable replied at 10-9-2019 10:42 AM
muka hauk cm ni ade pminat kira ok la


Quote Catpaw 10-9-2019 11:00 AM
Tak gunanya budak ni. Elok kena report padan muka,tak report esok2 buat lagi ntah sapa jadi mangsa. Ntah2 dapat penyakit berjangkit budak ni main taram je yuckkkkkkkk
Quote saviour_09 10-9-2019 11:04 AM
nayaaa la kalo fake acc

tak pasal2 je org lain yg kena

aiyooo

Quote jofizo 10-9-2019 11:07 AM
ajak baik2 kan elok....
Quote chinta89 10-9-2019 12:44 PM
so budak ni umur berapa bljr mana?
Quote Bedah.Cun 10-9-2019 12:45 PM
Sakainye ngkaw, cam kemaks
Quote Sang_Pencinta 10-9-2019 12:47 PM
chinta89 replied at 10-9-2019 12:44 PM
so budak ni umur berapa bljr mana?

Dah 20an, kerja Staff di Sukma 2020 Johor

Katanya dah dilapor dgn majikan
Quote haryatie 10-9-2019 01:08 PM
giler ke apa budak lelaki tu
x tau ker org boleh buat repot polis hntar mesej mcm tu
bodoh
Quote Foxey 10-9-2019 01:14 PM
Yang ni patut dihukum secara lepaskan Pitbull tu
Quote Cable 10-9-2019 01:16 PM
Kurex replied at 10-9-2019 02:05 AM
Selalunya yang jenis suka kata nabi tak ngaku umat, jelik geli dgn pondah & gayah, dekat belakang su ...

ko ni elok kawin ngn maideen je
Quote Cable 10-9-2019 01:17 PM

btul kn loq? twitter dia pn da private..msti ade yg bg komen yg sme
Quote Pink_Purple 10-9-2019 01:23 PM
dah kena tangkap ke blm ni..
Quote Pink_Purple 10-9-2019 01:24 PM
kalau dh kena tangkap baru tahu nak nangis..ko buli orang seronok la,xcaya nk kena repot
Quote Kurex 10-9-2019 01:33 PM
Cable replied at 10-9-2019 01:16 PM
ko ni elok kawin ngn maideen je

taknak aku baruah pee esh dapig
Quote PuanAbby 10-9-2019 01:38 PM
Punca dia start dari komen pasal budak 7G
Quote Cable 10-9-2019 01:41 PM
nk report polis..lps tu dn2 ada mmber polis....x pdn ngn rupa bdk ni...kt twitter pn nk bohong...bongok2 cm aurora graviti pnye bongok should stay away from the internet le

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.159170s Gzip On
To Top