Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Instafamous Mengaku Ada Sijil Perkahwinan Bersama Pasangan Gaynya?

Myeonir|10-9-2019 02:37 PM Komen: 97
Semakin lama semakin ramai rakyat Malaysia yang mengaku bahawa mereka adalah gay dan meminta orang lain menghormati pilihan mereka. Walau bagaimanapun, semua umumnya tahu bahawa perkahwinan sama jantina adalah tidak dibenarkan di Malaysia.

Tetapi tidak bagi seorang instafamous yang tidak segan mengaku bahawa dia adalah seorang gay dan sedang menjalinkan hubungan dengan seseorang.

Lebih mengejutkan apabila instafamous ini mengaku bahawa sebenarnya telah pun berkahwin dengan kekasihnya itu, siap ada sijil perkahwinan lagi!

Kredit foto: Instagram
Musy Mustakim sebelum ini memang terang-terang mengaku bahawa dia menjalinkan hubungan sejenis serta sering memuat naik video bersama kekasihnya itu di laman media sosial.

Pun begitu, para netizen menggesa pihak berkuasa mengenakan tindakan ke atas perlakuan mereka itu.

Kredit foto: Twitter


Apa pula pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
7
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 97
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote outcast 15-9-2019 08:11 PM
His glow - up actually not bad... Not bad at all.
Yg nrtizen sibuk  nk popularkan dia buat apa...
Plg x boleh brain  yg tukang sokong tu " biarlah dia./ kita x leh judge org bla bla bla.." bongok nauuu
Doakan heshe dpt hidayah je... Skang heshe rasa ala top of the world gitu..

Lain-lain Komen

Quote sarah82 10-9-2019 02:43 PM
Ohh.. Mamat ni la aku tgk mcm ulat beluncas kat ig apa entah..
Quote Kurex 10-9-2019 02:46 PM
Wahai gay musy, sekalipun aku lebih berganda2 hensem dari kau, sekalipun aku kuat membirah dgn semoga, tapi tak penah aku terfikir nak kawen sesama jantan
Quote harkktuih 10-9-2019 02:50 PM
I know him personally.. In fact dia tak kawen ke ape.. Just nak provoke orang2 yang condemned dia.. Sometimes utk reach out org2 yg mcm ni, kena buat secara lembut n halus.. Tak boleh nak out loud.. Sbb lg lantang di tegur, lg lantang dia menolak..
Quote sarah82 10-9-2019 02:54 PM
Kurex replied at 10-9-2019 02:46 PM
Wahai gay musy, sekalipun aku lebih berganda2 hensem dari kau, sekalipun aku kuat membirah dgn semog ...

Kurex.. Aku x pernah putus doakan ang menjadi seorg lelaki yg mencintai wanita.
Quote msdummy.2018 10-9-2019 02:57 PM
harkktuih replied at 10-9-2019 02:50 PM
I know him personally.. In fact dia tak kawen ke ape.. Just nak provoke orang2 yang condemned dia..  ...

dia mmg gay ka?
Quote delsmomm 10-9-2019 02:59 PM
sarah82 replied at 10-9-2019 06:54 AM
Kurex.. Aku x pernah putus doakan ang menjadi seorg lelaki yg mencintai wanita.

lohhh zantan kah beliyau itu..

aku ingat acik bawang disebabkan semoga semoga dia tuh...
Quote sarah82 10-9-2019 03:00 PM
delsmomm replied at 10-9-2019 02:59 PM
lohhh zantan kah beliyau itu..

aku ingat acik bawang disebabkan semoga semoga dia tuh... :dizzy ...

Tak.. Kurex lelaki macho..
Quote inspiro92 10-9-2019 03:05 PM
Eew dah lah x hensem.choi jah gay x siap ni. nak ber pride bagai.mmg bodo memana netizen yg support lahanat ni.
Quote mizruncing 10-9-2019 03:05 PM
eeiii bodohnya. klu kena bala plz la kena kt kau sorg je
Quote makton 10-9-2019 03:09 PM
muka dia mcm zizan versi tembam
Quote Alin8810 10-9-2019 03:10 PM
harkktuih: I know him personally.. In fact dia tak kawen ke ape.. Just nak provoke orang2 yang condemned dia.. Sometimes utk reach out org2 yg mcm ni, kena buat  ...

Banyak masa diorang ni nak provoke orang
Quote harkktuih 10-9-2019 03:12 PM
msdummy.2018 replied at 10-9-2019 02:57 PM
dia mmg gay ka?

Haah.. Takde sembunyi2 pun.. Cumanya iols ralat bilamana ustaz2 medsoc baik PU semua menegur dgn cara nak menviralkan budak ni, until dia nak convert ke agama lain.. Btw dia tak dok malaysia pun..
Quote harkktuih 10-9-2019 03:14 PM
Alin8810 replied at 10-9-2019 03:10 PM
Banyak masa diorang ni nak provoke orang

Ala dekk, kita pun byk masa juga membawang kat porem hatta waktu keje pun
Quote Alin8810 10-9-2019 03:17 PM
harkktuih replied at 10-9-2019 03:14 PM
Ala dekk, kita pun byk masa juga membawang kat porem hatta waktu keje pun

Sis cuti ni hahah
Quote msdummy.2018 10-9-2019 03:24 PM
harkktuih replied at 10-9-2019 03:12 PM
Haah.. Takde sembunyi2 pun.. Cumanya iols ralat bilamana ustaz2 medsoc baik PU semua menegur dgn c ...

tetiba rasa insap plakkkk...i pun mcm tu...lagi org berkasar dgn i mmg i kasar2x..now menurun ker anak plak...huwaaaaaa
Quote nono86 10-9-2019 03:40 PM
Setuju kat komen tu " BUKAN NAK ACAH ALIM, TAPI ITU TANGGUNGJAWAB KITA MENEGUR". La ni, makin berleluasa tanpa segan silu puak kecelaruan ni
Quote nono86 10-9-2019 03:42 PM
Kurex: Wahai gay musy, sekalipun aku lebih berganda2 hensem dari kau, sekalipun aku kuat membirah dgn semoga, tapi tak penah aku terfikir nak kawen sesama ja ...

Habistu kurex nak kawin wanita ke nanti. Sian kat wife nanti dah kurex xde taste kat wanita giteww
Quote harkktuih 10-9-2019 03:53 PM
msdummy.2018 replied at 10-9-2019 03:24 PM
tetiba rasa insap plakkkk...i pun mcm tu...lagi org berkasar dgn i mmg i kasar2x..now menurun ker  ...

Sesetengah org mmg cmtu.. Lagi kasar kita menegur, lagi kasar dia menentang.. Mmg x salah pun menegur, in fact bagus pun.. Cumanya kena pandai2 la caranya..
Quote kakyungpilah85 10-9-2019 04:04 PM
tengok ko pun busuk je rupa...jubo ko pon mesti busuk berlendir tu kan....ewwwww

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111116s Gzip On
To Top