Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sapu Minyak Ke Kulit Untuk Kawal Nafsu Makan"- Hanis Zalikha Diselar Syok Sendiri?

10-9-2019 10:08 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 505

Keluarga Hanis Zalikha dan Hairul Azreen sememangnya menjadi tumpuan rakyat Malaysia. Bukan sahaja pasangan artis itu yang popular, bahkan anak-anak mereka iaitu Yusuf Iskandar dan Alisya Aishah turut mendapat perhatian ramai kerana keletah mereka yang comel.

Terbaru, Hanis Zalikha yang turut mesra dipanggil Keknis telah mengadakan majlis pelancaran untuk memperkenalkan produk kecantikan keluarannya sendiri iaitu 'Cakenis Petite Oil'. 

Majlis itu turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran rakan-rakan selebriti lain.



Kredit foto: Instagram

Menurut penjelasan lebih mendalam mengenai produk itu, Keknis menyatakan bahawa minyak ini berfungsi untuk merawat kulit bahagian lemak serta mengawal nafsu makan.


Kredit foto: Instagram

Kebanyakan netizen bagaimanapun menyelar produk ini kerana tiada logik disebaliknya. Mereka menyoal fakta di mana minyak ini mampu mengawal nafsu makan selepas menyapukannya ke kulit?

Rata-rata netizen juga berharap agar selebriti tidak mengeluarkan produk 'syok sendiri' dan hanya mementingkan keuntungan sahaja.


Kredit foto: Twitter

Kalau jual produk tu, janganlah nak untung sahaja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 505
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Muka Macam Mona Fandey, Catriona Ross Dituduh Buat Pembedahan Plastik?

Komen Terbaru

Quote rosli_nurizzati 19-9-2019 02:01 PM
Afie13 replied at 19-9-2019 11:10 AM
Kita spendapat la sis. Sy ibu myusu ank sebaya alisa so mmg x logik utk pkai bju ketat klu myusu a ...

kalau 2 jam bby tak menyusu pun, tak leh nak menyengih dah.. serupa apa dah dok kemut tahan breast bengkak.. dok pikiaq cari tmpat pump ja.. heheheh.. first 6 months tu, mmg baju yang loose jer la..

Lain-lain Komen

Quote mybarbie 10-9-2019 10:11 AM
Yang jual dah satu hal... yang percaya pun masalah jugak...
Quote nia_salina 10-9-2019 10:11 AM
komen suruh kakak dia try tu WIM {:smile
Quote liton 10-9-2019 10:12 AM



Quote kaseh80 10-9-2019 10:18 AM
Jadi sapu sapu minyak terus kurus ye

Kesian rakyat marhaen kena tipu
Pakai bengkung terus perut kempis

Logik ke?
Quote kacang^soya 10-9-2019 10:18 AM
Beli timbang kilo acah2 R&D sendiri lps tu jual harga yahudi..yg bebal pegi beli dgn bangganya..produk retis katanya
Quote chinta89 10-9-2019 10:20 AM
"Kakak dan abang ipar hanis dha kurus ke blm? kalau blm suruh di asapu kat family dia dulu"

habis aku gerlak jahat bila baca komen nih wakakahahaha
Quote aemon 10-9-2019 10:23 AM
abih la abah yoi dah hencap
Quote Biabetik 10-9-2019 10:26 AM
Mungkin minyak tu bau loji kumbahan hingga melumpuhkan selera makan
Quote prettyuglybabe 10-9-2019 10:27 AM
bodohnya la sapa yang percaya tu..
Quote supermum 10-9-2019 10:28 AM
Part kakak and abg ipar dia tu memang menarik perhatian sungguh. Tapi oil ni packing dia cantik. Hanis kalau part packing memang creative. Tapi product dia tetap krik krik. Kat mana ntah dia dpt idea sapu oil boleh kurus. ahahaha tak segan ke jual idea/barang tak logik sebegini
Quote lalalxlx 10-9-2019 10:32 AM
peduli apa dia janji business dia asyukkk..kesian siapa yg percaya beli produk tu...
Quote Fleur81 10-9-2019 10:32 AM
Datang mana logiknya sapu2 minyak terus kurus
Quote maayi 10-9-2019 10:33 AM
banyak betul product keluaran fakenis ni.
tapi semuanya sampah..
plss la orang yang beli.
yang paling xboleh blah juice suppliment untuk kanak2.
i cannot brain thisssss
Quote Cpkay 10-9-2019 10:37 AM
Biabetik replied at 10-9-2019 10:26 AM
Mungkin minyak tu bau loji kumbahan hingga melumpuhkan selera makan

hahaha.. kalau camtu aku pun nak belilah.. napfu makan tak dapek nak control ni.kekekeke.. Hamis oh Hamis
Quote MissQwerty 10-9-2019 10:38 AM
Kesiannya..hidup mewah dengan menipu pengguna
Halal ke camnih ek?
Quote misz_sha86 10-9-2019 10:38 AM
yang aku heran, ramai ada gak org percaya nak beli produk sampah2 gini..
Quote niena90 10-9-2019 10:38 AM
I percaya nak kurus kita perlu 80% gaya pemakanan yg betul & 20% exercise. Minyak, losyen ape semua benda nonsense tu tak boleh pakai! Kau dah mmg dikurniakan body yg kurus tapi tak perlulah menipu org utk kurus dgn sapu minyak aje
Quote liton 10-9-2019 10:39 AM
Kalau 5 juta followers tu ada 0.5% yg bingai pi beli.

Anggarkan untung RM30 sebotol

25,000 bingai x RM30

= RM750,000 (masyukkk)

Mungkin untung lebih lagi memandangkan depa ni semua jual harga yahudi.
Quote nightwinkle 10-9-2019 10:43 AM
kalau iyer pun peminat cakenis tolonglah jgn beli benda2 merepek ni...

ikut saranan abah yoi dh cukup yer

Lihat semua komen(505)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
8.464799s Gzip On
To Top