Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Penangan Sweet Dreams, Ben Amir Terima Jemputan Istimewa Kerabat Diraja Brunei!

8-9-2019 09:57 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 98

Mesti semua tak habis lagi semua dengan demam 'Sweet Dreams', kan? Siap ada dua penamat supaya dapat memuaskan hati penonton.

Bukan itu sahaja, nama Ben Amir yang hanya suam-suam kuku sahaja sebelum drama ini, kini menjadi sebutan semua gadis di Malaysia. Macam akan jadi hero Malaya yang baru, siapa tahu.

Punya hebat penangan Ben Amir ini sehingga dia dijemput berkunjung ke Brunei oleh kerabat Diraja Brunei, Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Amal Jefriah sekeluarga.



Para netizen juga tumpang gembira melihat populariti Ben Amir yang kini menjangkau sehingga ke luar Malaysia.


Kredit foto: Instagram

Semoga terus melangkah lebih jauh Ben! - CARI
 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 98
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Bersolek Sakan Pakai Rambut Palsu, Nazim Othman Dah Macam Pondan!

Komen Terbaru

Quote caramello 14-9-2019 07:38 AM
rotijohanz replied at 9-9-2019 11:35 AM
uols jgn uols.smlm benyemir kt jb siap bling bling baju kt fans lepaitu baling pgikat getah rmbu ...

Habis yg si bell parodi dia tu, apsal dia x ngamuk plak..sbb yg itu masuk tv ek..jenih stok2 x reti bergurau la ni..mmg payah la nk jmpe retis yg chill pill je mcm patah amin tu walau dikutuk, dihina org..esok2 sejuk beku blk la mcm dulu si benten ni

Lain-lain Komen

Quote lolipopbiru 8-9-2019 10:01 AM
Edited by lolipopbiru at 8-9-2019 10:03 AM

bukan pertama kali kerabat brunei jemput artis ni.sejak 2-3tahun lepas lagi mana mana artis terutama lelaki yang single dan famous dengan drama tv kat astro diorang jemput datang.ben amir is not the 1st artis..seingat saya dulu masa fenomena surihati beberapa kali fattah amin dijemput datang dengan special layanan dari kerabat...apa apa pun ben amir sudah makin dikenali dan ramai bbnu beralih arah dari syafiq kyle kepada ben
Quote Kurex 8-9-2019 10:07 AM
Kalau bukan sebab rambut, dah tentu masih ditakuk lama.. Apa pun, kurex tetap terima abg ben.. Semoga dapat lepaskan penat atas bahu ben
Quote sfrnna 8-9-2019 10:43 AM
penangan burung terbang kot
Quote chinta89 8-9-2019 10:58 AM
btw sape lagi yg pernah terima jemputan istimewa dari sana selain Fattah Amin dan Ben Amir?
Quote unguaurora 8-9-2019 11:02 AM
Kurex replied at 8-9-2019 10:07 AM
Kalau bukan sebab rambut, dah tentu masih ditakuk lama.. Apa pun, kurex tetap terima abg ben.. Semog ...

Iols konfius dgn chuols. Kalau chuols lelaki gay, kenapa pilih yg str8? Yg org kata btl2 gay mcm haelina or khairina chuols x nak plak? Oh maybe chuols gay nyah kot..cari jantan str8 je kot. Gitu teori iols.
Quote CikB 8-9-2019 11:42 AM
tuah rambut ben!
Quote Kurex 8-9-2019 11:47 AM
unguaurora replied at 8-9-2019 11:02 AM
Iols konfius dgn chuols. Kalau chuols lelaki gay, kenapa pilih yg str8? Yg org kata btl2 gay mcm h ...

Uols, avatar ni badan iols sendiri, mana pulak iols nyah...
Quote BoongaKertas 8-9-2019 11:56 AM
Mmg rambut bertuah. Helok heols dgn rambut ala2 barista pnjg lurus mcm tu.
Quote rotijohanz 8-9-2019 11:58 AM
koserrr.......... tak abeh abeh nk upkan si ben yamir ni so becinta ke tdk ben mira mira ben?
Quote BoongaKertas 8-9-2019 11:59 AM
sfrnna replied at 8-9-2019 02:43 AM
penangan burung terbang kot

Dia pernah ada kes ke?
Quote seulgi 8-9-2019 12:05 PM
Helang dan pipit terbang tak sama tinggi..btw ben amir kategori burung apa ya?helang atau pipit?
Quote mily 8-9-2019 12:06 PM
kot g istana.. cer pakai smart sket. Aiyoo..mcm pakai nak g shopping cemplex plak..
Quote GegarVaganja 8-9-2019 12:10 PM
Harap Ben Amir berjodohan dengan Mateen.

Quote NazRysha 8-9-2019 12:38 PM
hmmm tak cukup hensem lagi ni
biasa2 ja
kat mana aku nampakbiasa ja
Quote MentariSenja 8-9-2019 12:40 PM
Penangan rambut....selamat mendoniaaaa ben....mula2 mawi, pastu fattah...now ben....satu nasihat kaka ben, jgn kawin dulu, nanti kesian bini u....layan dulu peminat dan pemenat tu....tapi kalau dah jumpa yg benar2 suka nak buat camne kan? Tapi get ready lah...kena kawin ngan wife yg strong ketahanan mentalnya..if not boleh gila layan kerenah anak2 dara dan acik2 yg rasa hero tu dia yg punya....good luck Ben!!
Quote NazRysha 8-9-2019 12:42 PM
dalam asam pedas untuk dia tu lagi hensem
Quote Kadaisaku 8-9-2019 12:47 PM
Macam zaman2 Fattah Amin je dulu pun beliay dijemput dgn kerabat Brunei jgk kan. Ada kerabat brunei yg berkenan dan terkenan kettew? Ekekek
Quote samshik 8-9-2019 12:50 PM
Huntongla ko dik...kalu hat jantan pergi.. Insyaallah nothing to lose.. Kalu pmpuan hat p.....
Quote NNE 8-9-2019 12:56 PM
Ku nak tau sangat deyols dapat jemputan ni dapat bayaran ke?  Jemputan untuk datang borang2 bergambar je ke

Kaya noo kerabat.. Ye lah brunei kan

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082900s Gzip On
To Top