Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aaron Aziz Juara Minggu Pertama All Stars Buka Panggung

10-9-2019 10:27 AM|Oleh: top5complete| Komen: 29

Tahniah diucapkan kepada Datuk Aaron Aziz yang dinobatkan sebagai juara minggu pertama rancangan realiti hiburan spontan All Stars Buka Panggung (ASBP) yang ditayangkan di Royal Teater Shah Alam, baru-baru ini.



Menariknya, jelas Aaron dia hampir menyerah pada saat-saat terakhir, namun berjaya dipujuk beberapa individu terdekat untuk turut serta. 

Jelasnya, dia tidak mahu menyusahkan pihak produksi yang telah menyediakan segala persiapan untuk bahagian beliau.



Pelakon yang bertanding telah diberikan babak secara spontan bersama Ajak atau Shiro.

Aaron menampilkan sisi berbeza sebagai lelaki lembut yang bertugas sebagai jurusolek bernama Ziana yang kemudiannya diarahkan untuk menatarias Datuk Jalaluddin Hassan.

Manakala, pada segmen kedua, Aaron digandingkan bersama Naim Daniel untuk diwawancara oleh Tengku Azura mengupas topik Selesema Ikan.



Aaron telah berjaya mengalahkan tiga peserta lain pada episod pertama ASBP dengan kutipan markah sebanyak 37 peratus.

Manakala, tempat kedua dimenangi Naim Daniel (29%), Yusri Abdul Halim (18%) dan tempat terakhir, Liyana Jasmay dengan markah sebanyak 14%.

Aaron membawa pulang hadiah tunai RM4,000 berserta trofi dan wang tersebut telah disumbangkan kepada pelakon veteran tanah air yang pernah membintangi filem Prebet Lapok, Abu Bakar Ahmad. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Penangan Sweet Dreams, Ben Amir Terima Jemputan Istimewa Kerabat Diraja Brunei!

Komen Terbaru

Quote anastasia7 12-9-2019 01:17 AM
lolita737 replied at 10-9-2019 04:31 PM
ado..jadi juri..

gantikan pulak dgn yusri..tgk kt fb baru tau..

Pulak dah. Juri tetap ke. Agak2 yusry tau ke. Macam2 la asterok ni

Lain-lain Komen

Quote Cable 10-9-2019 10:50 AM
buat wtk mmondan trus mnang..mende bongok program ni
Quote Kurex 10-9-2019 11:05 AM
Program apa pulak ni????
Quote YomiuriLandMae 10-9-2019 11:25 AM
hai begitu lama dah tayang baru nak bukak benang.. tenyata program ni sesendu di aidiladha..
Quote alien88 10-9-2019 12:11 PM
iolls ada tgk rancangan ni sambil buka lappy
bosan ya amat.. cuma x sangka Aaron Aziz lawak juga, bila cerita pasal watermelon tu
Quote Gomea 10-9-2019 01:41 PM
Bile masa die dapat dato'?
Senangnya....
Quote Loh_83 10-9-2019 02:06 PM
Dulu masa dia kat S'pore, memang dia ada buat sitcom lawak kan ??
Quote dahlamadah.. 10-9-2019 02:13 PM
baik panggil Jaafar Onn terus sebagai pembuka tirai..

terbukti kelembutan secara alami (lakonan nampak natural)
Quote Biabetik 10-9-2019 02:36 PM
Ya Allah ... Rancangan apa plk nih.
Quote Cable 10-9-2019 02:41 PM
Loh_83 replied at 10-9-2019 06:06 AM
Dulu masa dia kat S'pore, memang dia ada buat sitcom lawak kan ??

ada..tp x lwk
Quote lolita737 10-9-2019 04:00 PM
iolls lagi berminat nak tau yg kes umi aida tarik diri last minit..
Quote meteorspeed 10-9-2019 04:28 PM
lolita737 replied at 10-9-2019 04:00 PM
iolls lagi berminat nak tau yg kes umi aida tarik diri last minit..

Erra pajira ado tak dlm rancangan nie hehehe.. Kalu ado uols dah tau la jawapan dio hehehe
Quote lolita737 10-9-2019 04:31 PM
meteorspeed replied at 10-9-2019 04:28 PM
Erra pajira ado tak dlm rancangan nie hehehe.. Kalu ado uols dah tau la jawapan dio hehehe

ado..jadi juri..

gantikan pulak dgn yusri..tgk kt fb baru tau..
Quote meteorspeed 10-9-2019 04:32 PM
lolita737 replied at 10-9-2019 04:31 PM
ado..jadi juri..

gantikan pulak dgn yusri..tgk kt fb baru tau..

Heheeh so heheheh jom kiter membawang bersama sama
Quote lolita737 10-9-2019 04:37 PM
meteorspeed replied at 10-9-2019 04:32 PM
Heheeh so heheheh jom kiter membawang bersama sama

harap pada sesiapa yg tau boleh la share..hehehhe..
Quote acikbajuhijau 10-9-2019 04:37 PM
what is this crap?
Quote YomiuriLandMae 10-9-2019 04:54 PM
meteorspeed replied at 10-9-2019 04:32 PM
Heheeh so heheheh jom kiter membawang bersama sama

iols speku masa artis2 ni sign contract asterok x bgtau pun yg missfake akan jadi juri.. so bila dukun dpt tau tu yg terus tarik diri tu konon kata clash dgn another schedule.. kalo ikutkan pelik la sblm kau sign tu x check btol2 ke schedule kau..

then nak jd citer pnggil la si yuci jd scape goat demi sesuap rating murahan asterok utk naikkan program ni since dukun dah tarik diri.. so yuci pun agreed la (tp iols tatau la time dia decide nak replace dukun tu dia tau x kewujudan missfake dlm program tu)..

sbb tu asterok beriya nak letak dukun dkt first episode so bole jd element kezutann gitew.. so kiranya ni game asterok je la senanye nak boomkan rating.. pstu dkt PC defend konon x nak rendahkan martabat artis2 professional.. chooyyy!!


Quote meteorspeed 10-9-2019 06:08 PM
YomiuriLandMae replied at 10-9-2019 04:54 PM
iols speku masa artis2 ni sign contract asterok x bgtau pun yg missfake akan jadi juri.. so bila d ...

Nie iols setuju. Aatro ngan drama berpisah tiada
Quote helicornia 10-9-2019 08:39 PM
kenapa besau sgt dato AA skrg ni
Quote Cable 10-9-2019 08:41 PM
helicornia replied at 10-9-2019 12:39 PM
kenapa besau sgt dato AA skrg ni

trlebih protein

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078640s Gzip On
To Top