Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Payah Ajar Itik Berenang" - Sharifah Sakinah

8-9-2019 09:46 AM|Oleh: top5complete| Komen: 84

Sharifah Sakinah sering kali dikecam kerana cara pemakaiannya yang tidak senonoh dan sering dimuat naik di Instagram. 

Ramai netizen cuba menasihatkannya mengenai cara pemakaiannya, namun langsung tidak dipedulikan.

Segala kata-kata negatif serta kecaman yang dilemparkan terhadap dirinya diterima dengan hati terbuka. 


Foto IG

Perkongsian terbaru Sakinah sekali lagi menjadi perhatian netizen apabila pelakon itu memberitahu agar berhenti mengajar wanita mengenai cara 'betul' untuk berpakaian.



Tidak hanya berdiam diri, Sakinah turut mempersoalkan mengapa netizen hanya berani menegurnya di media sosial, tetapi tidak berani menegur secara depan-depan atau ketika melihatnya di luar.





Apa nak jadi dengan Sakinah?  -  CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 84
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Penangan Sweet Dreams, Ben Amir Terima Jemputan Istimewa Kerabat Diraja Brunei!

Komen Terbaru

Quote minguk 17-9-2019 01:13 PM
apa yang best kinah ni?

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 8-9-2019 10:00 AM
Msia kan panas... kalau tutup2 cepat basah peluh.. biar lah.. nanti dia bertutup jgk.. ngan kain kafan...
Quote Kurex 8-9-2019 10:13 AM
Dalam bnyak2 adik2 dia ni, si rara yg aku rasa cantik
Quote rosevelvet 8-9-2019 10:14 AM
Move on la netizen. Kalau dh gitu jwpnnya, stop tegur n provoke. Bimbang nanti dia rs tcabar n keluar statement yg boleh jejas akidah. Stop tego. Korang unfollow je. Senang
Quote CikNano 8-9-2019 10:26 AM
Angkuhnya jawapan, sepatutnya dia bersyukur ada org tegur. Confirm ke dia terima bila ada org tegur secara berdepan?
Quote unguaurora 8-9-2019 10:31 AM
ADHD alasannya nti
Quote diss69 8-9-2019 10:52 AM
unguaurora replied at 8-9-2019 10:31 AM
ADHD alasannya nti

Alasan tu, tngh popular skrang ni..
Quote Foxey 8-9-2019 10:56 AM
'just say it onnnn my face'? Patutnya 'say it to my face'.
Quote chinta89 8-9-2019 10:57 AM
kang kalau org tegur depan2, ko jgk merempan?
Quote NazRysha 8-9-2019 11:01 AM
suami tgh sayang ni kan
hati manusia sifatnya berbolak balik
jgn suami tgl nanti jd meroyan plak
bila org menegur ada jer jawapan dia
Quote jerukkedondong 8-9-2019 11:08 AM
Kinahhh..be a good mommy to Anais pls....
Quote Hypothetically 8-9-2019 11:13 AM
Cuba renung balik dalam2 maksud dlm nama tu.
Quote Denco 8-9-2019 11:36 AM
x yah layan la pompuan bongkak ni... aku tngokrupa pn iras2 hantu gigi je
Quote royaldanish 8-9-2019 11:39 AM
Sheols pantang d cabar kang upload gambar pakai tupis
Quote Makcik2 8-9-2019 11:45 AM
It's true tho. Stop telling women what to wear. Bapak dia dah ajar, suami dia ada nak bimbing dia. Kau sibuk anak/bini orang kenapa. Jawab camni nanti pertikai mati tanam sendiri. Tulah beragama cherry picking, aurat dosa dia sendiri suami tanggung, pengurusan jenazah tu fardhu kifayah kalau tak buat semua orang Islam dalam satu kampung atau kawasan tersebut akan berdosa . Taknak pulak korang pertikai arahan Allah sentiasa memelihara dan menjaga pandangan daripada melihat perkara-perkara yang haram. {:hero
Quote beta_carotene 8-9-2019 11:57 AM
Kurex: Dalam bnyak2 adik2 dia ni, si rara yg aku rasa cantik


Lynn alkhaired plg lawo kot.. Kinah plg selekeh
Quote seulgi 8-9-2019 12:02 PM
Takpe dimaafkan sebab dia ada adhd..orang kelainan upaya dari segi mental ni timbangan dosa pahala dia tak sama dengan manusia biasa normal seperti kita
Quote cupu 8-9-2019 12:03 PM
chinta89 replied at 8-9-2019 10:57 AM
kang kalau org tegur depan2, ko jgk merempan?

Alasan..org dm pun dia post blk..artis gred D mcm ni la..laki dia pun ada awek lain ni..sbb tu xtegur bini mental.
Quote stania83 8-9-2019 12:16 PM
Ustazah ustaz instagram ni bawak imej buruk kat Islam dari sakinah sexy.
Quote rayray28 8-9-2019 12:21 PM
rosevelvet replied at 8-9-2019 10:14 AM
Move on la netizen. Kalau dh gitu jwpnnya, stop tegur n provoke. Bimbang nanti dia rs tcabar n kelua ...

Yelaaa sudah2 laa tu..dh besar dia tau fikir sendiri..kdg mmg saje dia provoke and dptkn perhatian..cuba ghentikan bg dia perhatian

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130827s Gzip On
To Top