Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sarah Hildebrand Dah Ada Teman Lelaki Baru, Tapi Bukan Orang Malaysia?

7-9-2019 09:09 AM|oleh: Myeonir| Komen: 65

Pasti semua tahu kisah Sarah Hildebrand bersama bekas kekasihnya, Nabil Mahir dulu. Wanita itu nekad menutup semua khabar angin dengan menceritakan perkara sebenar yang terjadi sepanjang hubungan mereka.

Tak tahan dilayan seperti manusia tiada perasaan, dibuli serta ditaburi kata-kata nista, Sarah akhirnya berjaya mengakhiri hubungan toksik itu selepas lama berendam air mata.

Selepas sepi tanpa berita, baru-baru ini Sarah telah memuat naik gambarnya bersama seorang jejaka. Teman lelaki baru ke tu?


Kredit foto: Instagram

Menerusi ruangan komen, lelaki itu bukannya berasal dari Malaysia. Ada yang cakap dari Dallas, ada juga yang cakap dari Filipina.


Kredit foto: Instagram

Apa-apa pun, ramai yang mengucapkan tahniah kepada pelakon wanita itu dan berharap agar dia mengecap bahagia selepas episod duka yang dilaluinya selama beberapa tahun.


Kredit foto: Instagram

Tak kisahlah dari negara mana, asalkan Sarah bahagia. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 65
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : "Tak Payah Ajar Itik Berenang" - Sharifah Sakinah

Komen Terbaru

Quote biozipstar 15-9-2019 04:54 PM
tengoklah sejauh mana ya

Lain-lain Komen

Quote keypochino 7-9-2019 09:12 AM
Taste dia badboy ke
Quote royaldanish 7-9-2019 09:22 AM
Taste sarah ni bukan bukan je.. asal bahagia
Quote Boomibulat 7-9-2019 09:39 AM
Mcm dari hendon je
Quote sue_liah 7-9-2019 09:42 AM
kalau ni kaki pembuli jugak..mampuih klau kena hentak  hihihi
Quote buapakperut 7-9-2019 09:49 AM
stok tak berapa henak. carilah yang berdarah spain sis
Quote AniseAzure 7-9-2019 09:50 AM
Boomibulat replied at 7-9-2019 09:39 AM
Mcm dari hendon je

Pernah tgk IG this guy. He is Filipino (or keturunan Filipino) living in US
Quote prizadane 7-9-2019 09:52 AM
Apa apa je lah sarah ye. Only you know what happened before and stop making statement about your ex.. move on je la dik dengan boyfriend baru n semoga berbahagia
Quote joyahbawang 7-9-2019 10:02 AM
All the best sis
Quote shernazz 7-9-2019 10:09 AM
Ok la tu
Kang pilih baby pian kang
Korang plak kutuk
Walaupon makcik kat ig tunsure sujud syukur..
Hahhaa
Quote luluaurora 7-9-2019 10:23 AM
aumm
badboyyy
Quote Buritan 7-9-2019 10:33 AM
keypochino replied at 7-9-2019 09:12 AM
Taste dia badboy ke

Cube laa cari lelaki yg senonoh skit.. mcm kawan aku jumpe bf kat disko.. pas tu cinta terus kawin.. laa nii royan sbb laki asyik nak pi disko..

Aku ckplaaa lain laki cari laki kat mesjid ke.. atleast lps kawin dia rajin pi mesjid..
Quote mosti 7-9-2019 10:38 AM
Buritan replied at 7-9-2019 10:33 AM
Cube laa cari lelaki yg senonoh skit.. mcm kawan aku jumpe bf kat disko.. pas tu cinta terus kawin ...

Betul...sebelum kahwin..mmg rasa best.. Nanti bila yang dah kahwin , baru terasa
Quote cmf_premierleag 7-9-2019 10:41 AM
oklah tu..mamat ni pun tinggi...bukan la mcm nabil KATEK tu
Quote lilacomot 7-9-2019 10:41 AM
Ade iras bell ngasri je laki ni
Quote Buritan 7-9-2019 10:44 AM
lilacomot replied at 7-9-2019 10:41 AM
Ade iras bell ngasri je laki ni

Bel ngasri semua org leh dicopy catnyee.. ben amir boleh prince william boleh jamie dornan boleh.. ujung ujung sam claiflin pun muleh.. untung sape dpt dia nihh
Quote keypochino 7-9-2019 11:04 AM
Buritan replied at 7-9-2019 10:33 AM
Cube laa cari lelaki yg senonoh skit.. mcm kawan aku jumpe bf kat disko.. pas tu cinta terus kawin ...

Kan.. kalau kwn ngan org jual minyak wangi, at least terpalit gak wangiannya.. kalau kwn ngan kaki masjid di ajaknya ke masjid. Gitu la perumpamaannya..

Quote diggerr 7-9-2019 11:05 AM
Quote RooneyMara 7-9-2019 11:09 AM
Amboi, bad boy betul taste Sarah ni, ber tattoo apa semua.
Quote sukacactus 7-9-2019 11:13 AM
Pilihan dia, dia yg rasa baik buruknya nnt

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076112s Gzip On
To Top