Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Apa Ni Makcik? Kalau Tak Pandai, Pergi Mintak Tolong!" - Sufian Suhaimi Bengang

6-9-2019 01:05 PM|Oleh: Saiful| Komen: 79

Kisah percintaan kontroversi antara Sufian Suhaimi dan Elfira Loy dah berzaman-zaman berlalu.

Masing-masing dah move on, tapi sampai sekarang ada juga yang masih mengungkit-ungkit mengenainya.


Kredit foto: IG

Buktinya, baru-baru ini bila Sufian Suhaimi muat naik gambar dirinya dan penyanyi Zynakal.



Tapi, tak semena-mena ada pula 'makcik bawang' datang menyibuk beri komen.

Senang cerita, wanita terbabit mendakwa Sufian sekarang menjadi semakin selekeh selepas putus cinta.


Mungkin bengang agaknya, Sufian ada membalas komen tersebut.


Lucu pun ada juga ya. Sufian kata rindu pada kawannya, disalah anggap pula rindu pada bekas kekasih.

Alahai, lain kali jangan cepat sangat nak hentam orang ya makcik. Kan dah malu sendiri! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 79
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Sarah Hildebrand Dah Ada Teman Lelaki Baru, Tapi Bukan Orang Malaysia?

Komen Terbaru

Quote biozipstar 15-9-2019 04:57 PM
lawak lah macik ni. rajin nak komen

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 6-9-2019 01:13 PM
kahkahkahkah...hamek ko mak cik....busy body naw..gelojoh sgt memberi nasihat....
Quote beatgirlX 6-9-2019 01:15 PM
Ok..ini lawakkkk....
Malu weihhh..
Quote misuke 6-9-2019 01:15 PM
sian pian.. sabarla baby
Quote Duta lover 6-9-2019 01:16 PM
Tp mmg betul pun.
Dia purposely kan bela jambang tapi nampak selekeh..insteas of macho lepas putus tunang tu.cam nak raih simpati
Quote Lelli 6-9-2019 01:17 PM
M.cik pn..
kn dh kena dgn baby pian..
Tp mmg betul imej baby pian nmpk selekeh ket skrg ni..
Quote RatuDunia94 6-9-2019 01:38 PM
Again.. another 1 person komen.. terus diangkat jd headline surat kabar muka depan dgn font plg besar warna merah..
Quote weezerfan 6-9-2019 01:41 PM
Makcik jgn sibukkan hal si rango cicak ni. Mmg dia sejenis selekh pon. Pompan bodow mana lah nk ke dia tu
Quote noradaniez 6-9-2019 01:44 PM
Tu la acik, lenkali sabo sikit klu nak post  komen kat ig retis ni
Quote mawarika 6-9-2019 01:55 PM
Kau tak hensem la pian.. geli telinga org dok panggil baby pian..mcm bangang. Baby bulu lebat ewwww
Quote Biabetik 6-9-2019 01:58 PM
Makcik bru pandai main ig, x tau swipe lg
Quote sapeka 6-9-2019 02:05 PM
Hahaha
Kelakar pian balas
Kiki
Risau beno acik tu
Quote mieymiey 6-9-2019 02:09 PM
Saya boleh ada gf baru bila-bila masa jer saya nak. Ko paham Sepol? Komen seketul cenggitu pun nak dihighlight.
Quote sfrnna 6-9-2019 02:28 PM
Kahkahkah. Iols rasa dia saja nak try style2 badboy giteww. Btw, senang betul bukak thread ja siful. Sbb comment ni ja??! So kitorang nak buat apa ni?? Sama2 kecam makcik ke??
Quote Kurex 6-9-2019 02:31 PM
Tapi memang selekeh pun mamat ni
Quote shernazz 6-9-2019 02:38 PM
Acik yang komen tu sure suka forward mesej kalau x bagi 10 orang mesej ini..anda akan ditimpa kecelakaan
Quote roti_banjir 6-9-2019 02:38 PM
anyway, dia pernah hensem ker sebelum nih????
Quote awanysss 6-9-2019 02:39 PM
hahahahhahaha makcik pun nak caring tak kena tempat..
Quote boojaat 6-9-2019 02:42 PM
Hahahha.. lawak laa.. makcik bawang ni pun.. si pian nak serabai pun susah hati.. jodoh itu rahsia Allah.. serabai mana pun pian ni, kalau dh jodoh ada dpn mata pun akan bertaut juga ..  
Quote boojaat 6-9-2019 02:43 PM
RatuDunia94 replied at 6-9-2019 01:38 PM
Again.. another 1 person komen.. terus diangkat jd headline surat kabar muka depan dgn font plg besa ...

Hahahha.. senang buka tred skrg ni.. g jer mana2 ig artis, cari komen2 yg mengutuk ke puji2 ke.. pastu compile jd gossip.. boring!

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108025s Gzip On
To Top