Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Hodoh Mengandung Pakai Ketat-ketat! Nina Iskandar Nak Tunjuk Siapa Perut Tu?"

6-9-2019 11:21 AM|Oleh: Saiful| Komen: 116

Berseri-seri muka Nina Iskandar sejak hamil. Tengok di Instagram, isteri kepada penolong pengarah Lan Lebah ini tetap aktif menjalani kehidupan seharian.

Bagaimanapun, ada satu video Nina menjadi bualan hangat dan dikecam habis-habisan dek kerana pemakaiannya tidak sesuai ketika hamil.



Dalam rakaman tersebut, Nina dilihat memakai gaun paras lutut berwarna ungu. 

Ketat dan sendat, kata warganet. Nampak macam tak senonoh pula untuk ibu mengandung.

"Perut besar macam tu ada hati pakai ketat-ketat lagi. Hodoh.

"Nak tayang siapa tu. Suami dayus tak tegur ke?" antara komen warganet.


Foto: IG

Macam-macam lagilah kata kejian dilemparkan kepadanya.

Mungkin semak dengan ceramah 'ustaz' dan 'ustazah' sosial media, Nina bertindak menutup ruangan komennya.

Dia kemudiannya memuat naik gambar dan menyatakan tidak kisah apa orang lain kata atau fikir terhadapnya.



Yang penting baginya, dia selesa memakai pakaian tersebut.

Penat sahaja nak maki-maki. Nina dah cakap pun dia tak peduli. Artis mana boleh ditegur, biarkan sahajalah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 116
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : "Tataplah Tubuh Gemuk Saya Puas-puas" - Lepas Nana, Anak Nourul Depp Pula Dikeji

Komen Terbaru

Quote InVendeTTa 12-9-2019 11:54 PM
Haha..aku terhibur tgok perut tu

Lain-lain Komen

Quote boojaat 6-9-2019 11:37 AM
Kalau preggy i lebih suka kain cotton yg longgar2.. sejuk jer.. xnak yg melekap d bdn mcm ni.. rasa geli nak jln dpn org.. takut org pandang kat susu n perut ...
Quote Loloq89 6-9-2019 11:44 AM
dia disbale komen kt ig..

bru ingt nk kecam smlm ..

haha
Quote prettyuglybabe 6-9-2019 11:47 AM
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?
Quote TerataiMelur02 6-9-2019 11:48 AM
Hauknya la fesyen ninaaaa... Esok2 dia bg jawapan pakai baju mcm tu sebab pembawaan budak/teringin/mngidam
Quote rosli_nurizzati 6-9-2019 11:55 AM
prettyuglybabe replied at 6-9-2019 11:47 AM
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?

30k siapa? hehehe..
Quote SherryZass 6-9-2019 11:57 AM
Macam ular sawa lepas telan kobau pulak eh. Tapi, lantak lee.. Dia yg pregnant. Why boderrr, gituu
Quote lalalxlx 6-9-2019 12:22 PM
mesti la kena showing off perut...gitu...
Quote jijilaaa 6-9-2019 12:23 PM
aummmm sedap weh body dia.
Quote roti_banjir 6-9-2019 12:33 PM
nih kan baju yg sama cam sorang lagi artis yg kena kecam gak ari tuh….. pelakon yg tak berapa nak popular..... baju dari 9months gak cuma warna jer berbeza….
Quote hotmak 6-9-2019 12:35 PM
Edited by hotmak at 6-9-2019 12:36 PM
prettyuglybabe replied at 6-9-2019 11:47 AM
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?

tak kot, patut lah umum dah bernikah, rupanya dah pregnant

30k takyah calculator, mmg mengaku dah pun
Quote Suchi 6-9-2019 12:42 PM
Tak besar pun perut dia ni sebenarnya, dan nmpqk besar tu sbb abdomen tu dah sedia berlemak.
Selama ni perut nampak flat je mungkin sbb  guna korset ke apa bila ngandung masing2 lepaskan jela perut tu jd perut buncit campur kandungan baby nampakla besar.
Quote September14 6-9-2019 12:49 PM
nma pnh la dgr tp muka seyes x pnh tgk... xyh la buka benang stkat kna kecam kt ig... mkin smpah lah cari ni
Quote Xim 6-9-2019 12:56 PM
Dah mcm ular sawa dgn design baju gitu
Quote beatgirlX 6-9-2019 12:58 PM
Dah berapa bupan dah ni?
Quote Hypothetically 6-9-2019 01:02 PM
SherryZass replied at 6-9-2019 11:57 AM
Macam ular sawa lepas telan kobau pulak eh. Tapi, lantak lee.. Dia yg pregnant. Why boderrr, gituu ; ...

Tersembur biskut I makan hahhaha kelakar
Quote kiyudi 6-9-2019 01:04 PM
hotmak replied at 6-9-2019 12:35 PM
tak kot, patut lah umum dah bernikah, rupanya dah pregnant

30k takyah calculator, mm ...

30k SAPa wey??
Quote cclina2 6-9-2019 01:07 PM
kulit cantik dia ni
Quote Duta lover 6-9-2019 01:09 PM
Choyy. Tu bukan baby bump. Mama ada baby bump beralun alun berombak gitu. Tu lemak dik woiii.
Quote Sazida 6-9-2019 01:10 PM
roti_banjir replied at 6-9-2019 12:33 PM
nih kan baju yg sama cam sorang lagi artis yg kena kecam gak ari tuh….. pelakon yg tak berapa nak p ...

Shima anuar.., pelakon sendi yg kawen dgn org tua tu

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089508s Gzip On
To Top