Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Itu Bulu Dada Ke Bihun?"- Amboi, Naim Daniel Muat Naik Foto Tidak Berbaju

6-9-2019 11:40 AM|Myeonir| Komen: 52

Naim Daniel merupakan bakat baru yang kian meningkat popular dalam industri seni. Bukan sahaja mempunyai bakat dalam nyanyian, lakonannya yang meninggalkan kesan dalam drama 'Pia' turut membuktikan bahawa dia merupakan pelakon yang harus diberi perhatian.

Mempunyai sifat malu-malu, netizen agak terkejut apabila Naim ada berkongsi beberapa fotonya menayangkan lengannya yang dilengkapi biceps. Bukti yang dia menjengah ke gym walaupun sibuk!

Terbaru, penyanyi itu kian berani apabila dia telah berkongsi fotonya tidak berbaju di tepi kolam di laman Instagramnya.

Kredit foto: Instagram
Walaupun ada yang excited melihat tubuh badan Naim ini, tak kurang juga yang mengata bulu dadanya itu.

Kredit foto: Instagram
Tak baik tau mengata fizikal orang lain. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 52
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Heboh 1 Malaysia, Noorkhiriah Termakan Sambal Lipas

Komen Terbaru

Quote chinta89 12-9-2019 12:30 PM
keji sgt gmbr x menyelerakan.

udah2 la tayang gmbr kalau body x sedap. ini komen terbuka kpd mana2 mana2 prmpuan dan lelaki yg feeling2 body korang mantap.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-9-2019 12:07 PM
Alaaa berbulu dada ke? Harap kurex dapat waxing bulu dada naim sebelum landing atas dada naim
Quote biozipstar 6-9-2019 12:14 PM
haha.... macam2 je diknaim sekarang.... dolu2 naif sajo...
Quote BoongaKertas 6-9-2019 12:28 PM
lain mcm plak meols tgk naim skrg
Quote mieymiey 6-9-2019 12:29 PM
Koserrr la mamat ni tryhard sangat nak jadi hot.
Quote tuberoses 6-9-2019 12:35 PM
pose majalah mangga masih releven
Quote mizZue 6-9-2019 12:39 PM
Xminat sbb berlakon over jangkitan *sila ruselis*.
Ni pun try hard sgt..ishhh..xsukaa.
Quote Rhyno 6-9-2019 12:39 PM
motep nak tayang badan? lepas ni tayang nonek plak yachhhh
Quote tagas 6-9-2019 12:40 PM
kejap je masa berlalu

dulu stok hingusan jer

cik nek kulop lom sunat lg

kat astro ceria
Quote Suchi 6-9-2019 12:46 PM
Tu Penkek tembam yg mael jani sampai nangis nak makan tu ke

Majalah mempelam dah xde tidak merasa gak depa2 ni posing tepi kolam
Quote MelahJanda 6-9-2019 01:01 PM
budi oku lol
Quote Lelli 6-9-2019 01:37 PM
Xnmpk hot pn..
Mata ni pandang Naim nmpk Budi je.
Quote kualibesi 6-9-2019 01:37 PM
apo nieeeeee... xfemes lgi dikkk.
Quote buapakperut 6-9-2019 02:34 PM
haduii nak muntah..karnaapa kompiden khau terlalu tinggi
Quote boojaat 6-9-2019 02:45 PM
Geli pulak tgk muka dia posing mcm tu
Quote kikuri 6-9-2019 02:46 PM
hahahaha... bihun....
Quote intan_smsb 6-9-2019 02:49 PM


kesian kene kecam
Quote wannoorazlina 6-9-2019 02:53 PM
dari dia kecik2, sampai skrg tak pernah minat dia berlakon..
yg baru2 berlakon jadi budak OKU pon aku rasa over nawwww...
mcm dibuat2..
Quote whadda 6-9-2019 03:01 PM
gigih nak nampak hot.. mata aku pandang budi je yang tengah posing
Quote fox. 6-9-2019 03:10 PM
Ini ke pankek tembam yg ditangisi anak sukiza salam tuh

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100361s Gzip On
To Top