Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Perut Buncit Ke Dompet Buncit?"- Netizen Perli Atikah Suhaime Mahukan Lelaki Perut Buncit

6-9-2019 12:30 PM|Myeonir| Komen: 26

Lepas sahaja kes tak jadi berkahwin dengan Awi Rafael hari itu, berita Atikah Suhaime nampak senyap sikit. Walaupun ada ura-ura dia telah temui pengganti baru iaitu seorang Dato' tapi berita itu pun sudah sepi sahaja.

Pasti ramai yang ingin tahu siapa yang bakal mencuri hati Atikah selepas ini kan? Menurutnya lelaki idamannya mestilah mempunyai perut yang buncit! Apa?


Melalui temu bual di sebuah stesen radio tempatan, Atikah berkongsi yang dia mahukan seorang lelaki yang mempunyai sumber kewangan yang kukuh. Dia juga tidak kisah berapa umur lelaki itu.

“Saya mahukan lelaki yang kukuh. Saya tidak kisah berapa umur dia kerana umur tidak menunjukkan kematangan seseorang. Saya pernah berjumpa dengan seseorang yang berumur 60 tahun namun berperangai kebudak-budakkan,” jelasnya.

“Lelaki itu mestilah lucu dan mempunyai perut yang buncit,” gurau Atikah apabila berkongsi ciri-ciri lelaki idealnya.

Selepas berkongsi mengenai kisah ini, ramai lelaki di luar sana yang merasakan mereka mempunyai peluang yang cerah untuk memiliki hati gadis ini.

Tak kurang juga yang perli Atikah dan mengatakan bahawa dia memberi hint yang dia mahukan orang kaya sebagai pasangannya.

Kredit foto: Facebook
Harap bertemulah jodoh yang diinginkan, mesti sampai ke jinjang pelamin tau. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Heboh 1 Malaysia, Noorkhiriah Termakan Sambal Lipas

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 9-9-2019 07:29 AM
Jenis pakai buang ni menempek nk duit jee.. Peduli laaa yg ditempek tu muka lubang jamban ke, buncit busung ke, busuk ke... Asalkan duit xbusuk dan rela pukis kne terjah walaupun kdg2 kne layan mcm pelacur sekalipon

Lain-lain Komen

Quote crazybeach 6-9-2019 12:47 PM
kelakar? buncit? ebby yus ko nak tak dekk? tak pun ayahanda rani kulop ke?
Quote hanni_ruzz 6-9-2019 01:11 PM
zalif sidek tu dah kawen ke
haaa dia pun lucu.. dan perut buncit
cer try tikah
Quote Acikgomen 6-9-2019 01:17 PM
Laki bodoh je nak kawin dgn ko yg berkonsepkan public toilet ni dekkkkkk

Semua jantan boleh pakai ko khennnz, bakpe deyols nak kawin buat komitmen dgn public toilet gini
Quote Lelli 6-9-2019 01:22 PM
Adoiiii...haahahahaaha
Dgn pantasnya uolss listkn calon2 yg sesuai tk tikah.
Quote KIM.K 6-9-2019 01:33 PM
Sama la taste kite atikahhh
Quote kualibesi 6-9-2019 01:35 PM
rasa dato dato buncit; dompet tebal. ehehhehe
Quote mieymiey 6-9-2019 02:11 PM
Saya pernah berjumpa dengan seseorang yang berumur 60 tahun namun berperangai kebudak-budakkan


Bekas bapak gula chuols ker?
Quote sfrnna 6-9-2019 03:46 PM
Lantak ko lah minah. Asalkan bukat buncit sbb teguk arak... {:nose
Quote hzln 6-9-2019 04:03 PM
Dia ni kalu jho low pun nak kat dia, harus diterkam saja
Hudoh supo babi apa ada hal
Bulih tutop lampu
Quote Fleur81 6-9-2019 04:04 PM
Mungkin perut buncit datang sekali dengan pakej dompet buncit
Quote jijilaaa 6-9-2019 04:40 PM
mamat khalid pun oncit tikah, g la try..untung2 leh jadi hantu kak limah...
Quote ReginaGeorge 6-9-2019 04:52 PM
Awas, nanti keluar pula gambar baru tp bukan threesome, buncitsome
Quote awexgaban7 6-9-2019 08:00 PM
Bf baru tu boncit ka... cucu Zaiton tu... lupa plak nama apa
Quote cicicumel 6-9-2019 08:22 PM
mkn cantik dia ni.. alter ke?
Quote CikB 6-9-2019 09:51 PM
mcm2 la .....
Quote HannahMontana 6-9-2019 09:59 PM
Atikah ni mmg xfikir apa pun tentang maruah dia,dgn siapa pun dia sapu ,persis bus stop ,ada bas tahan ,naik,sampai turun bye
Quote AmandaRollins 6-9-2019 10:45 PM
mieymiey replied at 6-9-2019 02:11 PM
Bekas bapak gula chuols ker?

Kannn..berani sungguh dia bg statement cmtu..nmpk la dia sosial yg amat
Quote AmandaRollins 6-9-2019 10:47 PM
cicicumel replied at 6-9-2019 08:22 PM
mkn cantik dia ni.. alter ke?

Iolss tgk drama tuan danial dia ni ada berlakon dlm tu...dari jauh mmg cantik,sekali kamerq zoom kt wajah dia nmpk mata very the sembap..cantik sbb mekap kot
Quote YomiuriLandMae 6-9-2019 10:48 PM
iols x kesah pun kalo sheols nak laki dompet tebal.. tp xyah la gigih sgt nak deny kata cinta x kenal rupa la apa la.. poooddaaahhhh!!!

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077490s Gzip On
To Top