Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Saya Bukan Hidup Untuk Kalian' - Intan Najuwa Selar Netizen Terlebih Cakna

7-9-2019 09:49 AM|Oleh: natrahn| Komen: 60


Baru-baru ini, Intan Najuwa menerusi Instagram peribadinya, memuat naik gambar bagi mempromosikan dramanya. Namun, netizen atau bawangrangers mula menegur tindakannya yang seolah-olah tidak menjaga batas pergaulan, tambahan pula beliau berstatus tunangan orang.

Disebabkan bergambar dengan aksi yang dianggap agak kerlaluan, teruk Intan dikecam netizen.




Teguran bersahaja netizen itu nampaknya berjaya menarik perhatian Intan yang kemudian tampil membalas komen itu. Tulis Intan, netizen sepatutnya tidak menyibuk hal dirinya dan menjaga pasangan masing-masing sahaja.



Menjawab komen netizen, Intan sempat juga menyelar mereka yang mengatakan beliau menggunakan duit tunangnya untuk berbelanja. 



Memetik laporan mStar, katanya hubungan dengan tunangnya tidak terjejas biarpun menerima kecaman teruk netizen di laman sosial ekoran foto tersebut. Tunang Intan, Razrul Anwar Rusli tidak mengambil serius mengenai perkara itu dan sentiasa berfikiran positif. 

Nampaknya, peminat yang lebih sudu dari kuah. Nak promosi drama dan kongsi dengan peminat dikecam pula. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 60
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Hodoh Mengandung Pakai Ketat-ketat! Nina Iskandar Nak Tunjuk Siapa Perut Tu?"

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 10-10-2019 06:46 PM
Kemain dia menyombong dngan netizen. Boikot je drama dia. Hehehe jd mcam iols xpernah tngok drama melayu

Lain-lain Komen

Quote gummiebear 7-9-2019 10:06 AM
Yawnnnn
Quote renko 7-9-2019 10:13 AM
nnt ade plak gambar kena gangbang
dah xpat naik lambo g
Quote luluaurora 7-9-2019 10:19 AM
hurmmmm..jgn adab la..dah nk jadi isteri kan
bakal in laws takkan xde yg ckp blakang kn kn..

pnadai2 la bawak diri
Quote AbukRokok 7-9-2019 10:34 AM
tunang boleh putus
koyak le
Quote diggerr 7-9-2019 11:03 AM
Quote Zeatyisaac 7-9-2019 12:50 PM
Then, you are not supposed to be an artiste. Once you are into the glamorous life, you don't own you life anymore. Digest that.
Quote Grr1234 7-9-2019 01:31 PM
Hahaha dandan saya bukan hidup untuk kalian. Kalo retis awai2 tu selalu nya ayat depa tanpa peminat siapalah saya. Dah dpt mesin atm. Terus I don't need you allz kekdahnya
Quote mintu 7-9-2019 01:49 PM
intan.. intan.. baru netizen tegur sikit, terus mengelabah and self defence. meh sini i nasihat u,  u ni patut contohi si kemut.

si kemut ni selain drp kemut je memanjang, sheols juga sentiasa happy go lucky dan sentiasa pastikan bf orka sheols dilindungi drpd tatapan org. di samping itu, setiap bulan sheols mesti pastikan ada benang kt cari ni.

AJ pn x bole lawan kemut ni...sehingga kini kekal relevan dgn kisah sweetnya bersama bf tersayang.
Quote RatuDunia94 7-9-2019 01:58 PM
X mustahil dh angkat2 mcm tu xde naik nafsu.. well idris pernah ada track record yg x elok kot sebelum ni..
Quote che_gaia 7-9-2019 02:57 PM
Grr1234 replied at 7-9-2019 01:31 PM
Hahaha dandan saya bukan hidup untuk kalian. Kalo retis awai2 tu selalu nya ayat depa tanpa peminat  ...

Agree sangat..hahahaha
Quote kualibesi 7-9-2019 02:57 PM
Mcm mcm. Bertabah la bakal laki oiiii
Quote Biabetik 7-9-2019 03:07 PM
Tunang nk demand lebih pun x boleh, rupa x berapa nk ada, modalkan lembugini je la buat umpan.
Quote syakuntala 7-9-2019 03:09 PM
btuah dpt tunang yg sporting
Quote KIM.K 7-9-2019 03:26 PM
Bodoh forum dah sampai keluar ni
Simpan2 sikit nitizen oi..konon nak jadi commenter paling hansuang
Quote damian_lee 7-9-2019 03:39 PM
Memang chuols tak benda tak baik belakang tunang chuolsss
Tapi kat depan tunang?

Tanya jerrrr
Quote Zona2020 7-9-2019 03:42 PM
Mcm lah artis ni pupular sgt
Quote Cable 7-9-2019 04:02 PM
asal x nikah lg? kalo btul ko hotstuff sngt
Quote zera 7-9-2019 04:07 PM
Koserrrr sangat dengan dia ni. Hati lembik ada hati nak jadi artis.
Quote masnona 7-9-2019 04:13 PM
Kelakar la komen korg. Hahah terhibur meols

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127094s Gzip On
To Top