Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Jamin Bukan Baran Puncanya, Semoga Bahagia Dunia Akhirat" - Sharnaaz Ahmad

5-9-2019 12:03 PM|Oleh: LilRose| Komen: 66

Ramai bersimpati dengan nasib menimpa pelakon Sharnaaz Ahmad yang di ambang perceraian.



Pun begitu, ada juga suara-suara sumbang memberi pendapat sendiri mengingatkan sikap baran dan lantang bersuara aktor itu.

Baru-baru ini, seorang pengguna Twitter meninggalkan komen berbaur tuduhan terhadap Sharnaaz.

Katanya dengan penuh yakin, sikap baran aktor itu merupakan salah satu faktor isterinya, Noor Nabila Mohd Noor memfailkan perceraian terhadapnya.



Tidak berdiam diri, Sharnaaz tampil memberi respons terhadap komen itu dengan sindiran.


Bukan baran masalahnya...





Ramai juga warga Twitter membela Sharnaaz dan mengecam kenyataan wanita terbabit.


Kredit foto: Twitter

Baik pula komen balas Sharnaaz terhadap orang yang telah mengkritiknya kali ini?

Apapun, semoga baik-baik saja buat Sharnaaz, isteri dan anak mereka, Jebat Jayden Ahmad.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 66
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Menangis Atas Katil, Ismail Izzani Mengidam Yang Tembam

Komen Terbaru

Quote siputsedut 12-9-2019 02:58 PM
anis ni jugak la kan yang tgh viral sebab Raja Permaisuri Agong deactivate twidder kan? femes sesaja budak ni harini

Lain-lain Komen

Quote apedehal 5-9-2019 12:13 PM
ado lg kyataan bkn nk diam je ke
Quote shanew3stga1z 5-9-2019 12:15 PM
aku rasa ... wpun dia ni baran , tp dlm rumah tanggah dia ni tak baran kot .. ni ada kena mengena ngn family kot ...
Quote awanysss 5-9-2019 12:21 PM
org yg kat luar nmpk bermasalah ni, selalu elok je perangai sebenarnye..
yg nmpk innocent baik2 tu yg selalu buat hal..
aku team sharnaz. aku rasa nabila ni jenis hati kering kot.. tak kesian lgsg kat anak tu..
bela la anak tu ngan family ko je..
org kawin nak teman masa tua nnti. ko kawen manjang nak cerai je.. kau okay takde laki, anak kau tu kesian takde ayah.. *ter emo pulek*

papepun, semoga bahagia
Quote prettyuglybabe 5-9-2019 12:26 PM
shanew3stga1z replied at 5-9-2019 12:15 PM
aku rasa ... wpun dia ni baran , tp dlm rumah tanggah dia ni tak baran kot .. ni ada kena mengena ng ...

tak baran pasal tak berani kot
Quote Beautifulliar. 5-9-2019 12:29 PM
Klo bukan baran sebab bcerai pon, meols tetapkn nk padankn muka sanaz. Ngn org lain kemain gengster ngn kluarga bini tibe2 menikus jd slow mengalahkn sloth
Quote CiliPadiSedap 5-9-2019 12:47 PM
paku dulang paku serpih mengata orang nenas yang lebih. dulu bukan main kutuk fattah amin. terima kasih fattah berdiam diri terima kasih wak doyok lol
Quote TerataiMelur02 5-9-2019 12:53 PM
Harap lepas ni masing2 jumpa la pasangan yg sekufu hendaknya...
Quote Aunty_Acid 5-9-2019 01:03 PM
aku lg rela tgk muka tikus bendang dr muka ni
Quote miss_perfect 5-9-2019 01:09 PM
Sharnaaz ni orang penang gak ke? bertabah la yeeee...

Memang SKJP kena dengan SKJP jugak ni... tak boleh dengan orang lain...
Quote RatuDunia94 5-9-2019 01:13 PM
Harap ke haram?
Quote BoongaKertas 5-9-2019 01:20 PM
CiliPadiSedap replied at 5-9-2019 04:47 AM
paku dulang paku serpih mengata orang nenas yang lebih. dulu bukan main kutuk fattah amin. terima ka ...

wak doyok pun pernah kena condemn dgn heols ke?
Quote helicornia 5-9-2019 01:21 PM
sharnaz suka hentam org openly, ko plak hentam sharnaz openly depan muka org tu.ko dgn sharnaz sama level, sekufu dik
Quote mieymiey 5-9-2019 01:42 PM
Tak beraninya si Nanas ni nak baran dengan bini dia
Quote makneng 5-9-2019 01:43 PM
Senyap la nanas.!!
Quote JiEunTak 5-9-2019 01:46 PM
So obvious sangat nanaih menikuih ngan famili binik dia!
Quote lalalxlx 5-9-2019 01:58 PM
move on...
Quote mixed 5-9-2019 02:30 PM
awanysss replied at 5-9-2019 12:21 PM
org yg kat luar nmpk bermasalah ni, selalu elok je perangai sebenarnye..
yg nmpk innocent baik2 tu  ...

Nabila ni  npk tegas displin
Npk dia lekat arahan utk maid cara nk jaga jebat masa tido. Aircond ada time sblm tido dan slps dah lena. Org gaji kena jaga2. Yg bocor kan kwn baik si roxima hahaha
Quote ALDRIN 5-9-2019 02:32 PM
prettyuglybabe replied at 5-9-2019 12:26 PM
tak baran pasal tak berani kot

Tak baran sbb teloq kena picit....mesin ATM besar bini tu
Quote budakpink 5-9-2019 02:45 PM
Ni tred ke 6 tntg nanas

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086271s Gzip On
To Top