Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Laman Porno Ini Anjur Kempen Tonton Video Pornografi Selamatkan Bumi. Biar Betul?

Mat Ah|5-9-2019 11:19 AM Komen: 24
Bumi kita semakin lama semakin tenat dan dicemari oleh pencemaran yang dilakukan manusia. Meskipun sudah banyak kempen kesedaran yang dilakukan oleh pihak berwajib, sesetengah individu yang tidak bertanggungjawab masih melakukan pencemaran dan merosakkan muka bumi ini.

Sumber Gambar: Business Insider
Baru-baru ini laman web pornografi terkenal, Pornhub telah menghasilkan satu video yang bertajuk 'The Dirtiest Porn Ever' untuk menjana duit untuk membersihkan sisa plastik di muka bumi ini. Menurut Pornhub, video 'The Dirtiest Porn Ever' itu berkisarkan pasangan kekasih yang melakukan seks di pantai yang dipenuhi sampah. 

Sumber Gambar: Dezeen
Setiap kali video tersebut dimainkan, Pornhub akan membuat sumbangan kepada Ocean Polymers, sebuah badan bukan kerajaan (NGO) yang bakal melancarkan kapal khas untuk mengutip sampah jenis plastik di lautan dan mereka akan mengitar semula plastik tersebut.

Sumber Gambar: Ladbible

Sumber Gambar: Dezeen
"Meskipun video yang dihasilkan kami kotor, itu tidak bermakna pantai kita juga harus kotor," ujar Corey Price, Naib Presiden Pornhub.

Sebelum ini, Pornhub juga pernah menganjurkan kempen 'Gives America Woods' di mana Pornhub akan menanam satu pokok di setiap seratus tontonan video mereka. Kempen tersebut mendapat sambutan positif penyokong tegar mereka dan mereka berjaya menanam banyak pokok hasil daripada kempen tersebut.

Sumber Gambar: The Independent
Kita hidup di zaman yang sangat pelik, di mana syarikat pornografi lebih mementingkan alam sekitar dan menyumbangkan sesuatu kepada masyarakat, berbanding dengan sesetengah pihak berwajib yang kadang-kala mengamalkan sikap lepas tangan.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chicozinn 6-9-2019 12:15 PM
aku slalu tertanya2 crew2 cameraman time shooting ni tak penah ternaik syahwat ke ble rakam benda alah gini?

Lain-lain Komen

Quote lkick2113 5-9-2019 11:22 AM
Ingat pakatan tadi
Quote Boomibulat 5-9-2019 11:29 AM
Dgn niat nk selamtkan bumi,i terpaksa tolong tgk nti..
Quote zuuu 5-9-2019 11:42 AM
Adoiii,camni pon boleh gak???
Quote sarah82 5-9-2019 11:47 AM
Boomibulat replied at 5-9-2019 11:29 AM
Dgn niat nk selamtkan bumi,i terpaksa tolong tgk nti..

Perghhh.. Aku terkaku baca alasan ang...
Quote awanysss 5-9-2019 11:54 AM
Boomibulat replied at 5-9-2019 11:29 AM
Dgn niat nk selamtkan bumi,i terpaksa tolong tgk nti..

niat tidak menghalalkan cara gituuu
Quote tagas 5-9-2019 12:00 PM
syok deme berkocak dlm air
Quote insulin 5-9-2019 12:03 PM
Mind boggling.....
Quote RatuDunia94 5-9-2019 12:04 PM
Camne nak unblock web pornhub tu?
Quote insulin 5-9-2019 12:05 PM
RatuDunia94 replied at 5-9-2019 12:04 PM
Camne nak unblock web pornhub tu?

Dekat office ke?
Quote Artemesiaa 5-9-2019 12:07 PM
Tujuan utama tetap untuk tarik penonton
Quote Kurex 5-9-2019 12:28 PM
RatuDunia94: Camne nak unblock web pornhub tu?


Iols tau nak tengok camne tanpa unblock.. Tengok dekat chrome saje @RatuDunia94
Quote matamata 5-9-2019 12:31 PM
benda baik aku sokong je
Quote kualibesi 5-9-2019 01:23 PM
maaf xleh nk menyumbang duit; sebab website iteww kne blocked di msia
Quote dino 5-9-2019 01:26 PM
ingat news psl pakatan harapan td
Quote tikusmontok 5-9-2019 01:52 PM
Sesuai lak nama ph ngan hub ni
Quote tikusmontok 5-9-2019 01:52 PM
Sesuai lak nama ph ngan hub ni
Quote SWORKS27 5-9-2019 02:01 PM
Pakatan Horny ka???

Quote RatuDunia94 5-9-2019 02:16 PM
Kurex replied at 5-9-2019 12:28 PM
Iols tau nak tengok camne tanpa unblock.. Tengok dekat chrome saje @RatuDunia94


Tutorial ajar i please...

Iols nk membantu selamatkan bumi jugakk..


























*padahal beli air kotak seketul pon minta plastik..
Quote RatuDunia94 5-9-2019 02:18 PM
insulin replied at 5-9-2019 12:05 PM
Dekat office ke?

Pakai tepon la cuols..
Koser kat opis pon nk selamatkan bumi.. sah2 buka aircond 24jam.. haha

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.210800s Gzip On
To Top