Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Rihana Petra Dedah Sultan Pernah Berkahwin Dengan Wanita Republik Czech

5-9-2019 11:25 AM Komen: 256
Nampaknya Rihana Oksana Petra, bekas isteri kepada Sultan Muhammad V mula mengotakan kata-katanya sebelum ini bahawa beliau mungkin akan membongkar cerita sebenar mengenai perhubungan mereka berdua.



Kredit foto: Instagram


Dalam update terbarunya, Rihana menceritakan semula kisah perkenalan mereka berdua, dan bagaimana beliau yakin jejaka yang melamarnya itu adalah bakal ayah kepada anak-anaknya.


Bagaimanapun, beliau turut membuat pendedahan yang tidak diketahui umum sebelum ini, berkaitan kisah hidup peribadi Sultan Muhammad V. Menurut Rihana, (bekas) suaminya itu pernah berkahwin dan bercerai pada tahun 2015.



Kredit foto: Instagram
Kredit foto: Instagram


Mengulas lebih lanjut, Rihana berkata bekas isteri suaminya itu adalah seorang wanita keturunan Republik Czech. Bagaimanapun, perkahwinan itu berakhir singkat kerana suaminya mendapati wanita itu hanya mahukan wang, dan bukannya memberikan zuriat. Perkahwinan ini juga tidak pernah dinyatakan di Wikipedia.




Kredit foto: Wikipedia




Lebih parah lagi, Rihana berkata wanita Czech tersebut rupanya masih berstatus isteri orang dan bukannya janda seperti yang dinyatakannya. Ini kerana wanita itu tidak pernah menyelesaikan urusan dan dokumen perceraian perkahwinan terdahulunya.




Kredit foto: Instagram


Selain daripada itu, Rihana turut mendedahkan beliau mengalami tekanan postpartum depression (meroyan) beberapa bulan selepas bersalin, menyebabkan moodnya sering berubah-ubah dalam sehari.


Berkaitan peguam (bekas) suaminya, Koh Tien Hua yang pernah mengeluarkan kenyataan bahawa anak yang dilahirkannya bukan zuriat Sultan Muhammad V, Rihana berkata beliau akan menuntut permohonan maaf secara terbuka daripada peguam itu kerana telah memfitnah dan memberikan kenyataan yang tidak benar kepada media.


Kredit foto: Instagram


Ramai netizen membuat spekulasi bahawa tindakan ini bermaksud bermulanya serangan secara halus daripada pihak Rihana.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
7
Komen: 256
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote FanTasyCreaTioN 16-9-2019 03:49 PM
lanun_darat replied at 16-9-2019 03:45 PM
Jadi xpayah jelaskan. Buang masa. Ko ingat admin nak masuk kesini semata nak jawab soklan aku ? Ha ...
Tau

Saja ja

Jom!!~ tengok Thread lain


Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 5-9-2019 11:31 AM
Rihana 1-0 Ex-Husband
Quote sarah82 5-9-2019 11:44 AM
Lor.. Kan semua org tau abe xgong ada bini2 mata biru.. Hat ni yg meroyan teruk bila x dpt jadi "QUEEN"
Quote ifanonline 5-9-2019 11:45 AM
jgn hina sultan...sultan ini ketua agama islam bangsa kelantan darul naim...
Quote babyLON. 5-9-2019 11:46 AM
terlondeh habis abe..
Quote msdummy.2018 5-9-2019 11:47 AM
wooooooooo...makin hangat nie.....
Quote Nonones 5-9-2019 11:51 AM
Tak tak tak masalahnya istana kelantan tak buat pape ke dengan cara rihanna ni buka aib/cerita sultan kelantan? diam tak berkutik, rihanna ni dah semakin bertubi2 dia kasi haaaaaa
Quote awanysss 5-9-2019 11:52 AM
abe xgong mmg nak berdiam diri je ke
Quote harkktuih 5-9-2019 11:53 AM
Dont play2 dgn russian ya
Quote Boomibulat 5-9-2019 11:53 AM
ifanonline replied at 5-9-2019 11:45 AM
jgn hina sultan...sultan ini ketua agama islam bangsa kelantan darul naim...

Takkan ketua agama perangai buruk kan..bkn ke dia hr2 pgi solat subuh bjemaah kat semejid...
Quote Sang_Pencinta 5-9-2019 11:54 AM
Nonones replied at 5-9-2019 11:51 AM
Tak tak tak masalahnya istana kelantan tak buat pape ke dengan cara rihanna ni buka aib/cerita sulta ...

Saya rasa macam dia nakkan sesuatu ni
Quote umbut 5-9-2019 11:55 AM
Tetiba kena tendang camtu.. mana x sakit hati.. kena pulak.ngan omputih..
Quote axl_bach 5-9-2019 11:56 AM
The Russian Roullette
Quote Budakmomok 5-9-2019 11:57 AM
gambar sultan tu nampak sangat baginda sedang gembira
Quote laksmanabentan 5-9-2019 11:58 AM
ini semua pitnah...
raja kami zuhud... berakhlak... beriman... suci... murni....
Quote tagas 5-9-2019 11:58 AM
mustahil abey agong kelate serambi mekah nampak zuhud belako

dok perangai camni
Quote Sang_Pencinta 5-9-2019 11:59 AM
Seram kalau Rihana ada gambar bukti mengenai sebab 'mata merah' yang dispeku di beberapa blog dulu
Quote cikja 5-9-2019 12:06 PM
Dah makin terlondeh ni...hbs laaa..
Quote Sang_Pencinta 5-9-2019 12:09 PM
Rihana all out ni, bagus MCMC block Instagram dia sebelum habis terlondeh
Quote NazRysha 5-9-2019 12:13 PM
ataupun exgong ni mandol tak?

Lihat semua komen(256)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.128383s Gzip On
To Top