Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ada Yang 'Kondem' Bergaya Dengan Busana Sanding, Che Ta Bagi Balasan Padu

5-9-2019 10:41 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 81

Rozita Che Wan ataupun lebih mesra dipanggil sebagai Che Ta memang rajin memuat naik gambar hariannya bersama keluarga di laman sosial untuk tatapan peminat.

Che Ta juga terkenal dengan penampilan yang 'meletop' dan tak pernah lupa untuk berhias setiap kali keluar dari rumah. Biasalah, dah memang stail Che Ta begitu!

Terbaru, Che Ta telah memuat naik beberapa keping fotonya dalam set pakaian sanding secara suka-suka untuk simpanan sendiri. 




Pun begitu, ada juga yang sibuk nak kondem dan meninggalkan komen negatif.


Kredit foto: Instagram

Walaupun ada beberapa mulut puaka dalam ruangan komen entri itu, masih ramai lagi yang memberikan komen positif kepada Che Ta. Siap ada yang cakap, badannya yang ramping itu kalah anak dara!


Kredit foto: Instagram

Kalau tak ada benda baik nak cakap, tak payahlah tinggalkan komen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 81
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Diganggu Sihir Dan Pelesit, Caprice Tawar RM30 Ribu Tangkap Bomoh

Komen Terbaru

Quote ambipur 13-10-2019 10:01 PM
lola replied at 5-9-2019 05:23 PM
Suka lak tgk ayat che ta balas pasal jenazah..rasa mcm btl jugak apa dia ckp tue..semua pasti mati.. ...

Tp kedengarnnya ada unsur riak d ctu.zen tu muda lg.ank pon dedua blom kwen lg.hrp2 xde apa la yg xelok brlaku.nauzubillah.

Lain-lain Komen

Quote kaseh80 5-9-2019 10:54 AM
Dah tak ada keje lain ke dah tua tua nak jadi pengantin lagi
Quote miemiecha 5-9-2019 10:55 AM
kdg mek pun teringin jd cekta..
tapi kdg mek tertanya2, dah knp beria nk photoshoot sndiri?
Quote senahsanasini 5-9-2019 11:01 AM
bangganya lahai dh pernah kawin..
cheta ni bengap sokmo
Quote Boomibulat 5-9-2019 11:08 AM
Ada org bgtau..che ta ada diabetes btl ke?
Quote mieymiey 5-9-2019 11:26 AM
HAHAHAHAHAHA. Nekta ni bila jer dia tak melaram?!
Quote kakakko 5-9-2019 11:38 AM
Kadang iols pun kepingin bersanding sekali lagi. Baju pengantin lawa2 sekarang ni tau..
Quote hzln 5-9-2019 12:09 PM
Edited by hzln at 5-9-2019 12:11 PM

Ikut suka ko le nekta oi nak melaram jadi pengantin 2,3x sebulan pun, jgn si zen tu yg jadi pengantin lagi sudahhhh...laki ko tu muda lagi, boyak2 pun dna kokusen, ramai org nak, baka baik buat baiki keturunan
Quote awexgaban7 5-9-2019 12:12 PM
try hard sgt makcik ni.....
Quote yeos2 5-9-2019 12:21 PM
body dia memang meletops lah...
Quote pumpkinpatch 5-9-2019 12:24 PM
tak lawa baju tu.  Very tahun 2000. Hodoh.
Quote prettyuglybabe 5-9-2019 12:38 PM
pumpkinpatch replied at 5-9-2019 12:24 PM
tak lawa baju tu.  Very tahun 2000. Hodoh.

dah dia pun taste kampung..
nak wat guana..
pada dia lawa benar dah tu..
Quote CikNano 5-9-2019 01:15 PM
Pada yg komen nampak tua..semua org akan melalui fasa tua & muka berkedut seribu. cuma sempat atau tak je.
Quote BoongaKertas 5-9-2019 01:18 PM
iols rindu nak tgk sheols on screen tak pakai solekan tebal. zmn2 drama rtm muka innocent sheols dulu, lawa sgt. takyah dah lah kot bulu mata tu.
Quote mizzmimi 5-9-2019 01:22 PM
Buang tebiat nak mamp*s?
Quote akies 5-9-2019 01:31 PM
Mmgla tak salah kalau nak bergaya baju pengantin. Tp tgk juga la usia tu.
Kalau dh cecah 50an pun masih nak melaram, mcm dh tk sesuai
Quote mewo 5-9-2019 01:42 PM
Boomibulat replied at 5-9-2019 03:08 AM
Ada org bgtau..che ta ada diabetes btl ke?

Dari mana u dengar?

Quote miminn 5-9-2019 02:19 PM
buang tebiat ke
Quote boojaat 5-9-2019 02:30 PM
Dr melaram baju pengantin, baik byr loan rumah...
Quote Mizlyn 5-9-2019 02:48 PM
Onz je che ta... lawa je she berbaju pengantin dgn usia cam tu... kalau anak dara pun ghamai yg purcaya...  i puji sebab i suke tgk makcik2 40-an nampak muda dan cantik.. kalah anak dara

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095287s Gzip On
To Top