Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Perkenalkan, Ini Pelengkap Hidup Saya" - Issey

5-9-2019 10:37 AM|Oleh: top5complete| Komen: 35

Bekas penyampai radio Hot FM, Fara Fauzana atau Fafau kini kembali bersama Issey dari Suria FM dalam slot Team Pagi Suria. 

Namun, salah satu kemas kini di Instagram Issey telah mengundang pertanyaan apabila dia memuat naik satu fotonya bersama Fafau.


Foto: IG

"Dah lama tunggu saat ni. Hari ini, baru saya nak kongsikan. Kenalkan gais, pelengkap hidup issey," tulisnya di IG.



Perkongsian tersebut mengundang tanda tanya orang ramai, apakah yang ingin disampaikan oleh pelakon dan pelawak itu sebenarnya.

Jika melihat pada komen-komen netizen, mereka mendoakan agar Fafau dan Issey berjodohan.



Foto: IG

Apa pendapat anda? Sepadan atau tidak mereka berdua ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 35
Komen

Previous : Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

Next       : Ada Yang 'Kondem' Bergaya Dengan Busana Sanding, Che Ta Bagi Balasan Padu

Komen Terbaru

Quote mata.kail 10-9-2019 08:11 PM
fafau kembali

Lain-lain Komen

Quote ketambangkang 5-9-2019 10:38 AM
alhamdulillah
Quote msdummy.2018 5-9-2019 10:49 AM
ini semua gosip murahan tuk naik kan rate suria pagi...hahhahahhahahha....
Quote kiyudi 5-9-2019 10:49 AM
alaa...slalu nya gimmick jer ni

nyampah....

lmbt nye bulan 12

#menghitunghari
Quote natrahn 5-9-2019 10:52 AM
issey belum kawen lagi ke
Quote MatDeghem 5-9-2019 10:56 AM
trowbek.....








vibes andartuuu ......


Quote prettyuglybabe 5-9-2019 11:20 AM
dua-dua pun tak minat..
sorang over sorang budu pekat
Quote mieymiey 5-9-2019 11:23 AM
natrahn replied at 5-9-2019 10:52 AM
issey belum kawen lagi ke

Dah cerai rasanya.
Quote LostStar 5-9-2019 11:24 AM
saja ja ni propa..
Quote awexgaban7 5-9-2019 12:13 PM
natrahn replied at 5-9-2019 10:52 AM
issey belum kawen lagi ke

duda wakkk
Quote taji2906 5-9-2019 12:25 PM
gimik nak naik rating.. tu je.. mcm x biasa plak netizen skrang ni
Quote Lavender_Violet 5-9-2019 12:36 PM
Edited by Lavender_Violet at 5-9-2019 12:38 PM

Kan Issey bgtau kat caption dia tu sesorang yg sentiasa bersama dia dlm Suria Pagi...Promo utk Suria PAgi lah tu
Adeehhh...cepat melatah beno netizens ni
X de maknanya Issey tu nak kat Fafau...kot...
Quote laksmanabentan 5-9-2019 12:43 PM
natrahn replied at 5-9-2019 10:52 AM
issey belum kawen lagi ke

cerai da...

budu kuat sangat weeeiii.....
sampai cakap bahasa pun slang klate...

Quote natrahn 5-9-2019 01:16 PM
laksmanabentan replied at 5-9-2019 12:43 PM
cerai da...

budu kuat sangat weeeiii.....

hihi..ketinggalan erl kawe
Quote BoongaKertas 5-9-2019 01:21 PM

iols dulu suka giler tgk elly dgn fafau. tp tulah, xde jodoh kan
Quote mizzmimi 5-9-2019 01:27 PM
natrahn: issey belum kawen lagi ke


Cerai dah. Nak cari wife macam nak cari maid. Ko ghaseerr..
Quote helicornia 5-9-2019 01:29 PM
mieymiey: Dah cerai rasanya.

ye dh cerai.lawa betul ex wife dia mcm tak padan dgn issey
Quote hasniey 5-9-2019 01:31 PM
Xde maknanye.netizen mmg suka baca sekerat je eh?
Fafau xhingin kott.org dah berumur ni,makin malas cari teman hidup.ni nk dijodohkn dgn issey  yg bingit ni.haihh
Quote laksmanabentan 5-9-2019 02:04 PM
natrahn replied at 5-9-2019 01:16 PM
hihi..ketinggalan erl kawe

tak rugi pun sis ketinggalan erl...

Quote chikumanis 5-9-2019 02:56 PM
suria ni frekuensi dia berapa?

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094205s Gzip On
To Top