Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Video Tak Senonoh Lelaki Mirip Ben Amir Tersebar

4-9-2019 05:22 PM|Oleh: Saiful| Komen: 28

Meletup-letup nama Ben Amir selepas digandingkan dengan Mira Filzah dalam drama Sweet Dreams.

Baru saja nama nak melonjak naik, ada pula video tidak senonoh tersebar.


Foto: IG

Di Twitter dah kecoh bila ada yang menyebarkannya. 

Mereka mendakwa lelaki dalam video tersebut ialah Ben Amir memandangkan kapsyennya tertulis, "Qash Adam say hi #sweetdreams".


Foto: Media Hiburan

Menurut Media Hiburan, rakaman berdurasi 45 saat itu menyaksikan dengan jelas seorang lelaki mirip aktor tersebut memakai baju kelabu sebelum bertindak menanggalkannya dan beraksi mengghairahkan.

Tidak pasti sama ada betul atau tidak. Namun, usaha untuk mencari video tersebut gagal, mungkin sudah dipadam.


Foto: Media Hiburan

Yang pasti, ianya dah menimbulkan kekecohan di media sosial.

Bukan pertama kali benda macam ni berlaku. Sebelum ini pun banyak dah gambar dan video tak senonoh artis tersebar.

Siapa yang sempat tengok, betul ke serupa Ben Amir? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
10
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 28
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Gambar Bogel Pelakon Indonesia Kelahiran Malaysia Pula Tersebar!

Komen Terbaru

Quote love_warrior 16-9-2019 11:27 PM
Yawnn brp byk thread pasal ni nk keluar.. Sebelum bkk thread baru, buat research sket

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 4-9-2019 05:32 PM
link please.... full link
Quote kaklong32 4-9-2019 05:37 PM
Quote RatuDunia94 4-9-2019 05:49 PM
Berita dh lama la ngok.... sambung kat thread iols..
Quote riyadhK 4-9-2019 05:52 PM
Cik saiful ni duduk dalam gua baru keluar ke? Hahahahahaha
Quote Kurex 4-9-2019 06:02 PM
Cerita dah lama dah saiful oiiiiii
Quote delsmomm 4-9-2019 06:08 PM
citer dah basi dah..

bebird meronta-ronta nak kluar..

tpakse ramas supaya xberterbangan bebas..
Quote giyomi 4-9-2019 06:51 PM
ooo betul ker dah lama...huhhh akak tak tau lak ada bdo ni, terlepas akak nk nengok.
@Kurex bagi akak link, tak elok tau tgk sendiri2, wlpn akak tak berapa minat dia ni, tp sekadar nak tengok jew
Quote Lelli 4-9-2019 07:24 PM
Dh basi dh pn...cuba lg erk
Quote olezzeli17 4-9-2019 07:52 PM
Tapi kalau perasan, mana2 cerita yg tengah up, heronya mesti terpalit dgn kes2 bebird berterbangan.. Tak tau la kalau trend or  sabotaj
Quote Kurex 4-9-2019 08:25 PM
giyomi replied at 4-9-2019 06:51 PM
ooo betul ker dah lama...huhhh akak tak tau lak ada bdo ni, terlepas akak nk nengok.
@Kurex bagi ...

Pergi dekat thread ratudunia.. Dia yg post sekali dgn link
Quote seulgi 4-9-2019 08:32 PM
Dari hari tu bagi teaser jer,sambungannya manaaaaa??
Quote RooneyMara 4-9-2019 08:56 PM
Muka dia dlm gambar atas ni  mcm Lisa surihani versi lelaki
Quote rotijohanz 4-9-2019 09:10 PM
nmpknye ben amir xckup popular di mlysia sbb thp kecaman yg heols terima adlh dlm kadar biasher biasher jer.untungler
Quote umbut 4-9-2019 10:13 PM
Ramainya tayang bebird.. Ada pertandingan tayang  bebird via apps ke
Quote sleepandream 4-9-2019 10:16 PM
khennn... iols pun rasa dah lama..
baru lalu timeline TT ke tu
Quote videcloset 4-9-2019 11:54 PM
umbut replied at 4-9-2019 10:13 PM
Ramainya tayang bebird.. Ada pertandingan tayang  bebird via apps ke

Itu lah kan? Patut ikat je kurung burung2 itu. Tak pon potong je mcm sajat hehe
Quote gideoncross 5-9-2019 12:16 AM
Bukan ke news psl ni dh ada msa tu? Knpa upload lgi?
Quote Carcosa 5-9-2019 12:20 AM
So soalan nya : Senak ke 2B?
Quote dineo 5-9-2019 12:28 AM
satu je nak ckp ... org yg sebar ni mmg hati busuk

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.142797s Gzip On
To Top