Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Erra Fazira Bakal Buang Status Janda?

5-9-2019 10:26 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 153

Pelakon dan penyanyi terkenal negara, Erra Fazira dikatakan akan berkahwin lain. 

Dilaporkan Harian Metro, isu itu mencetuskan kegusaran dalam kalangan produksi kerana bimbang jika Erra tiba-tiba berkahwin sehingga menganggu jadual program disertainya. 

Malah, mereka juga sudah bertanyakan kepada pengurusan Erra, Mind Order Sdn Bhd tentang hal itu. 

Bagaimanapun, Erra yang ditemui menafikan perkara itu. 

"Saya baru pulang daripada menunaikan ibadah haji dan sepanjang mengerjakan rukun Islam kelima ini, isu mahu bernikah dalam waktu terdekat langsung tidak ada dalam kamus hidup.

"Tak tahulah pula saya kalau ada jejaka di luar sana yang mahu membuat kejutan dengan masuk meminang,"? katanya.


Betul ke?
Foto: Instagram

Dia juga hairan kenapa gosip itu boleh timbul tanpa hujung pangkal. 

"Saya pun hairan macam mana cerita ini boleh timbul, sedangkan baru saja balik dari Tanah Suci. Kalau betul ada khabar angin mengenai isu mahu bernikah, mengapa tidak ada orang yang terdekat dengan saya bertanya atau memberitahu," katanya.


Bolehlah Aleesya dapat ayah baru.
Foto: Instagram

Tetapi, kalau betul apa salahnya kan? Erra pun masih cantik lagi, kalah anak dara! Doakan semuanya baik-baik sahaja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 153
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Video Tak Senonoh Lelaki Mirip Ben Amir Tersebar

Komen Terbaru

Quote chekacheku 22-9-2019 09:37 PM
Semoga ef semolek pemakaiannya..

Lain-lain Komen

Quote ketambangkang 5-9-2019 10:41 AM
asalkan bukan shahir
Quote jalfa 5-9-2019 10:48 AM
Kalah anak Dara..reputs jangan nak membongak boleh
Quote bintangct 5-9-2019 10:54 AM
Panjangnya dagu dia pic dgn anak tu
Quote Acikgomen 5-9-2019 10:56 AM
Dgn laki umi aida ke zisss
Quote chandrahusin 5-9-2019 10:58 AM
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:56 AM
Dgn laki umi aida ke zisss

Acikgomen sedara mara Datuk Paduka kan
sila beri 1st hand info dari dalam
gitewww
Quote Acikgomen 5-9-2019 10:59 AM
chandrahusin replied at 5-9-2019 10:58 AM
Acikgomen sedara mara Datuk Paduka kan
sila beri 1st hand info dari dalam
gitewww

Bile masa pulak acik sedara retis neh dekkkk
Koser
Quote awanysss 5-9-2019 10:59 AM
bintangct replied at 5-9-2019 10:54 AM
Panjangnya dagu dia pic dgn anak tu

iols baca, kalau org nak buat operate mancungkan hidung gitu, doktor akan adjust dagu sekali supaya muka nmpk tally.. iols speku dia cucuk2 muka jugak la..
Quote chandrahusin 5-9-2019 11:01 AM
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:59 AM
Bile masa pulak acik sedara retis neh dekkkk
Koser

Alaa bukan sedara Dato Khairuddin keDato Khairuddin bukan retis

selama ni ingat Acikgomen sedara beliau

Quote awexgaban7 5-9-2019 11:14 AM
tatak ratu nk kawen ka cuolzz.....
Quote mieymiey 5-9-2019 11:19 AM
Kalau takder angin masakan pokok bergoyang
Quote BlueRose99 5-9-2019 11:21 AM

Like mother like daughter!

Quote watie79 5-9-2019 11:26 AM
Acikgomen replied at 5-9-2019 10:56 AM
Dgn laki umi aida ke zisss

ai nak speku begitu juaaa...nikah di mekah kah ?
Quote edoraixora 5-9-2019 11:43 AM
lepas kes dia ngan umie aida, macam menyampah pulak nak follow kat ig
jadinya, done unfollow
Quote Acikgomen 5-9-2019 11:48 AM
chandrahusin replied at 5-9-2019 11:01 AM
Alaa bukan sedara Dato Khairuddin keDato Khairuddin bukan retis

selama ni ingat Acikgomen sedar ...

Poremer lain yg sedara heshe
Quote Acikgomen 5-9-2019 11:49 AM
watie79 replied at 5-9-2019 11:26 AM
ai nak speku begitu juaaa...nikah di mekah kah ?

Khennnnz bukan umi aida dgn bang jakpo tu pun pegi haji jugak ke tuari
Quote diss69 5-9-2019 11:50 AM
edoraixora replied at 5-9-2019 11:43 AM
lepas kes dia ngan umie aida, macam menyampah pulak nak follow kat ig
jadinya, done unfollow

Makin laku.. Dh jadi pengacara mingguan wanita..
Quote watie79 5-9-2019 11:53 AM
diss69 replied at 5-9-2019 11:50 AM
Makin laku.. Dh jadi pengacara mingguan wanita..

okaylah makin laku..kang galak menjual kerang lak kawin cerai kawin cerai kawin cerai..ex memasing elok2 jer
Quote awanearisu 5-9-2019 12:13 PM
Hairannya, hairannya

:p
Quote aemon 5-9-2019 12:18 PM
ni baru betul missfake.dari behaviour hingga fizikal.huhu

Lihat semua komen(153)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122654s Gzip On
To Top