Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Demi Anak, Tolong Hentikan Semua Ini" - Sharnaaz Minta Nabila Jadi Matang

4-9-2019 01:08 PM|Oleh: LilRose| Komen: 425

"Demi anak, tolong hentikan semua ini. Sejak awal saya beritahu jangan jadikan kes ini kecoh."

Sharnaaz Ahmad meminta isterinya, Noor Nabila Mohd Noor, 35, untuk menjadi matang supaya tidak mengeruhkan lagi keadaan dan memberi kesan terhadap anak mereka, Jebat Jayden Ahmad.


Kredit foto: IG Sharnaaz

Pelakon itu meminta agar Nabila berhenti memberi sebarang kenyataan berhubung proses penceraian mereka.

"Saya tidak mahu isu ini berpanjangan dan biarlah mahkamah menentukan. Apabila kes (proses penceraian) dibawa di mahkamah, biar semua orang tahu siapa yang memulakannya (mahu bercerai).



"Hari ini mungkin Jebat tidak tahu membaca, selepas lima atau enam tahun dia akan tahu dan bertanya di mana ibu dan bapanya," katanya kepada Harian Metro.

Sharnaaz bagaimanapun reda jika Nabila nekad untuk meneruskan perceraian mereka walaupun ia bukan permintaannya.




Sementara itu, Nabila sebelum ini menegaskan keputusan untuk bercerai adalah persetujuan bersama selepas usaha mereka memperbaiki hubungan menemui jalan buntu.

"Saya terkejut dengan kenyataan Sharnaaz (sebelum ini) seolah-olah dia tidak menjangkakan permohonan cerai, sedangkan kami bersetuju bercerai secara baik, aman dan damai," katanya.



Rasanya, siapa yang mahu bercerai dan apa puncanya? 

Apapun, semoga isu ini tidak memberi kesan panjang pada Jebat. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 425
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote applecomel 10-11-2019 03:37 AM
Life must go on sharnaz.....huhu

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 4-9-2019 01:15 PM
tak pulak dicarutkan bakal bekasnya ye
Quote putericahaya999 4-9-2019 01:18 PM
Wayangan belaka
Quote putericahaya999 4-9-2019 01:18 PM
Wayangan belaka
Quote JunkMail 4-9-2019 01:18 PM
Kau tampal je lah kat thread sedia ada tu dek...
Quote Victorioussss 4-9-2019 01:31 PM
Lagi 5-6 tahun jebat pn akan bole membaca ape y apaknya carutkan dalam socmed
Quote cmf_premierleag 4-9-2019 01:32 PM
happy birthday kak nab
hari ni besday kak nab
Quote jijilaaa 4-9-2019 01:42 PM
Victorioussss replied at 4-9-2019 01:31 PM
Lagi 5-6 tahun jebat pn akan bole membaca ape y apaknya carutkan dalam socmed

lagi 5-6 tahun jebat pun boleh tau sapa skandel2 bapaknya...
Quote kakasotong2 4-9-2019 01:43 PM
Wah positif bukan main ko Nanas bila melibatkan diri sendiri. Kalau pasal orang lain kemain lanchang ko menyound maki orang

Fefeling mcm Jejai la agaknya konon2 x memburuk2 bekas bini

Ko ngan JJ bagai langit dgn bumi hokeh JJ tu lg bagus dr ko xsibuk hal org
Quote kakasotong2 4-9-2019 01:51 PM
Zat mana zat untuk anak yg ni

Screenshot_2019-09-04-13-49-54-1.png
Quote RatuDunia94 4-9-2019 01:52 PM
jijilaaa: lagi 5-6 tahun jebat pun boleh tau sapa skandel2 bapaknya...



Lagi 5-6 tahun Jebat pon tau bapaknya pernah gaduh dgn Diva AA..
Quote prettyuglybabe 4-9-2019 01:56 PM
Edited by prettyuglybabe at 4-9-2019 01:58 PM
RatuDunia94 replied at 4-9-2019 01:52 PM
Lagi 5-6 tahun Jebat pon tau bapaknya pernah gaduh dgn Diva AA..

Lagi 5-6 tahun Jebat pon tau bapaknya digelakkan dek wak doyok..
Quote Victorioussss 4-9-2019 01:56 PM
jijilaaa replied at 4-9-2019 01:42 PM
lagi 5-6 tahun jebat pun boleh tau sapa skandel2 bapaknya...

Lagi 5-6 tahun jebat bole dengar dan fahami feeling dgn lagu cinta shilalat
Quote Aunty_Acid 4-9-2019 01:56 PM
kakasotong2 replied at 4-9-2019 05:43 AM
Wah positif bukan main ko Nanas bila melibatkan diri sendiri. Kalau pasal orang lain kemain lanchang ...

tatut la tu dik sha rahasia terbuka.

kalau kak nab spill the beans aku akn bg sokongan penuh
Quote Kurex 4-9-2019 02:01 PM
Sian jebat dapat ayah mulut macam pondan lorong
Quote supermum 4-9-2019 02:05 PM
Victorioussss replied at 4-9-2019 01:56 PM
Lagi 5-6 tahun jebat bole dengar dan fahami feeling dgn lagu cinta shilalat

5-6 tahun nanti dah pandai bukak youtube sendiri, bolehla tengok video ex bapaknya nangis meleleh hingus bawak lagu Ombak Rindu hiks
Quote andaman 4-9-2019 02:22 PM
hahahaha lawak2
Quote bbalik 4-9-2019 02:33 PM
pestaim nanas tidak mencerca
Quote JiEunTak 4-9-2019 02:41 PM
Lawak laa hampa
Quote ikanmasin 4-9-2019 02:45 PM
berbalas2 bila nak selesai..

Lihat semua komen(425)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top