Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Punyalah Romantik, Sampai Ke Australia Ainul Aishah Sambut Hari Jadi Kekasih

4-9-2019 12:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 96

Ainul Aishah dan Khalid Redzuan, dah lama kita dengar tentang kisah percintaan mereka betul tak?

Dari setahun ke setahun, bertambah-tambah romantiknya. Kali ini, sampai ke Australia Ainul sambut hari ulang kelahiran kekasih tercintanya itu.




Sambut hari jadi sambil melancong ke tu?

Tengok di Instagram, boleh cair membaca ucapan Ainul.


Foto: IG

Bagai pinang dibelah dua, Ainul cantik menggayakan gaun pendek sementara Khalid pula lengkap dengan sut.

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan pasangan ini cepat-cepatlah kahwin.




Tak sabar nak tengok Ainul dan Khalid Junior, kata mereka.

Marilah sama-sama mengaminkan doa peminat ya. Benda baik tak elok tangguh lama-lama. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 96
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Demi Anak, Tolong Hentikan Semua Ini" - Sharnaaz Minta Nabila Jadi Matang

Komen Terbaru

Quote DARSITA 17-9-2019 12:11 AM
SherryZass replied at 8-9-2019 05:41 AM
Ni kalau putus, mau meroyan. Harap2 berjodohan la depa dua ni :



putus okay lagi ... kalau mati mau ler mak pak sanak sedara minta followers pakat pakat report acct IG dia, kesian kat arwah lah, jangan panjangkan dosa arwah lah



Masa hidup tdepa tak nak pulak nasihatkan anak jangan buat benda benda dilarang ugama.


Lain-lain Komen

Quote Kurex 4-9-2019 01:10 PM
Siapa pompuan ni???
Quote Boomibulat 4-9-2019 01:13 PM
Mesti ainul bg 'hadiah' spesel kan...
Quote meow_tompok 4-9-2019 01:14 PM

pelakon sejuk beku dahulukala... tunggu masa nak jadik fossil bersejarah je
Quote Kurex 4-9-2019 01:27 PM
meow_tompok replied at 4-9-2019 01:14 PM
pelakon sejuk beku dahulukala... tunggu masa nak jadik fossil bersejarah je

Pelakon? Tak penah nampak pun.. Dia penah jadi heroin ke?
Quote cmf_premierleag 4-9-2019 01:33 PM
gi ostolia tu mesti duk bilik asing2 kan
done jd setazah
Quote TerataiMelur02 4-9-2019 01:35 PM
Ni lagi sorg mcm kemut ruhainies jgk.. Xda citer lain memanjang laaaa pasal boipren je. Cuma ainul ok skit la xde nak sorok2 muka bf tu
Quote fifie_olin 4-9-2019 01:35 PM
kawin dh berkali2 dah tu
nikahnya ntah bila
ye dakkk
Quote meow_tompok 4-9-2019 01:37 PM
Kurex replied at 4-9-2019 01:27 PM
Pelakon? Tak penah nampak pun.. Dia penah jadi heroin ke?

itu pun meols tak tahu penah jadik heroin ke tak dia ni... total lost memori pasal lakonan dia ni
Quote dahlamadah.. 4-9-2019 01:38 PM
cmf_premierleag replied at 4-9-2019 01:33 PM
gi ostolia tu mesti duk bilik asing2 kan
done jd setazah

ni baru la contoh husnudzon..
Quote jijilaaa 4-9-2019 01:39 PM
pelakon sendu2 ni biasa mmg grab orka kan...
Quote dahlamadah.. 4-9-2019 01:40 PM
mohon tampil dengan berita pernikahan dalam kadar segera..

kulit ko pun dah semakin cerah
Quote sfrnna 4-9-2019 01:40 PM
Dahi laki tu jendul. Sesuai dgn King coco. Ainul ni still nampak acik2
Quote Kurex 4-9-2019 01:45 PM
meow_tompok replied at 4-9-2019 01:37 PM
itu pun meols tak tahu penah jadik heroin ke tak dia ni... total lost memori pasal lakonan dia ni

Kalau heroin tak kot sebab muka dia ke arah desa nan permai
Quote lalalxlx 4-9-2019 01:46 PM
untung la....
Quote RatuDunia94 4-9-2019 01:49 PM
meow_tompok replied at 4-9-2019 01:37 PM
itu pun meols tak tahu penah jadik heroin ke tak dia ni... total lost memori pasal lakonan dia ni


Ada.. sheols berlakon dgn Nazim Othman.. masa tu Nazim jd suami buta..
Begitukah Cinta tajuknya..







Kelass x iols x mengwhoareyuskan sheols....
Quote fliphair8 4-9-2019 02:07 PM
menyumbang tak ke arah BFM? tiiibahhhhh kekekek
Quote meow_tompok 4-9-2019 02:21 PM
RatuDunia94 replied at 4-9-2019 01:49 PM
Ada.. sheols berlakon dgn Nazim Othman.. masa tu Nazim jd suami buta..
Begitukah Cinta tajuknya ...

@Kurex hah ni ada yg dah jawab. Ada gak poremer yg masih menyimpan memori lakonan minah ni

Quote mieymiey 4-9-2019 02:25 PM
Tibaiunta. Dah sejuk beku, timbul pun asyik la pasal jantan. Tapi tu la, wartawan CARI jugak yang mengeluarkan pompuan ni dari kesejukbekuan.
Quote buapakperut 4-9-2019 02:46 PM
kisah dorang ni ulang2 sambut birthday

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.168187s Gzip On
To Top