Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Anak Kembar Zizie Izette Disamakan Dengan Bintang Cilik Korea, Gunhoo

12-9-2019 02:39 PM|Myeonir| Komen: 66

Kalau ada orang yang rajin menonton rancangan hiburan keluarga iaitu 'Superman Returns', pasti anda perasan dengan Gunhoo, anak kedua kepada pemain bola sepak Park Joo Hoon.

Apabila Gunhoo mula sahaja munculkan diri dalam rancangan itu, habis semua gadis dan makcik-makcik jatuh cinta dengan keletahnya yang comel itu.

Berdarah kacukan Korean-Jerman membuatkan anak kecil itu lebih comel dan menjadi daya penarik kepada penonton rancangan itu. Bukan itu sahaja, Gunhoo dan kakaknya yang pandai bertutur dalam pelbagai bahasa turut memikat hati ramai orang!



Kredit foto: Blog
Tapi yang menariknya apabila ramai yang cakap ada dua Gunhoo di Malaysia. Apa?

Rupanya anak kembar Zizie Izette iaitu Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette dikatakan mempunyai rupa paras yang sama dengan Gunhoo. Kalau tak percaya lihatlah!


Kredit foto: Instagram
Kebanyakan netizen juga bersetuju bahawa Gunhoo dan anak kembar Zizie Izette mempunyai rupa yang seiras.

Kredit foto: Facebook
Korea ke Malaysia ke, janji semuanya comel! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 66
Komen

Previous : Kemelut Asif Dan Syahmi Selesai - Asif Bakal Berlakon Kembali

Next       : "Dahlah Cantik Macam Marilyn Monroe ,'Humble' Layan Peminat Pula Tu" Penonton Singapura Puji Fazura

Komen Terbaru

Quote kakaro940 17-9-2019 04:48 PM
melinda_kerr replied at 14-9-2019 11:41 PM
Kan die justify aaric camera shy. Klau nk fikir kasih sayang tk adil tu susah walaupun dgn adikber ...

owhh ya ka..baru plk aku tau ni..patut la jrg sgt tgk c aaric tu d insta ..

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 12-9-2019 02:48 PM
Rupa biasa je...
Quote supermum 12-9-2019 02:52 PM
Eh sama hahaha Kembar Zizie ni memang comel. Menjadi jugak gen Bung nih campur sgn Zizie yang gebu
Quote fofuler 12-9-2019 02:54 PM
Comelnya anak dia eeee rasa nak cubit je
Quote Mleeen82 12-9-2019 03:00 PM
COMEINYERRR
Quote YomiuriLandMae 12-9-2019 03:01 PM
rambut sama la..
Quote kaseh80 12-9-2019 03:05 PM
Rambut je sama
Rupa langsung tak sama
Quote claudya 12-9-2019 03:06 PM
Comeiiiii laaaa anak dia
Quote cupu 12-9-2019 03:07 PM
Ank zizie lg comel kot.. Sbb kembar
Quote violetungu 12-9-2019 03:14 PM
comeinyaaa
Quote zera 12-9-2019 03:30 PM
comel je smua...suka tgk zizie ni..pi mana2 pun bawak la semua anak2 (of course including maids dia lah)...tapi dia suka bawak mana2 pun, unlike some people lagi prefer me time atau spend time dgn kawan2 tak bawak anak2 hehe.
Quote azie999 12-9-2019 03:51 PM
femes geunhoo masuk forum malaysia
Quote Cable 12-9-2019 04:15 PM

comel la dripd ko mse kcik
Quote arm_band 12-9-2019 04:19 PM
sukurrrrr bung berjaya baiki keturunan hahahahh
Quote biozipstar 12-9-2019 04:25 PM
gunho si kuat makan!!! comelnya!! hahahaha
Quote mata.kail 12-9-2019 05:27 PM
Edited by mata.kail at 12-9-2019 05:28 PM

Ya hampir sama...kalau tgk episode the  return of superman, episode rupa keenu reeves masa kecil sama mcm rupa gunhoo juga

Quote ninnamina 12-9-2019 05:46 PM
Mata aku tgk sama hehe
Quote diya_az 12-9-2019 07:28 PM
Hihi minat gunhoo dan si kembar ni..tp baru perasan persamaan tu..comel btol 3,3 nya..

Yang tak suka takyah komen tambah dosa sendiri..
Quote mangobubble 12-9-2019 07:35 PM
Tang rambut n pipi pau yg sama. Kalau paras rupa tak sama sangat pada pandangan aku la. Tapi tiga2 comel.. mmg tak jemu tengoknya
Quote munchkin 12-9-2019 07:38 PM
Ciki noti budak2 kecik ni. Zi selalu suruh depa berlakon menangis. Pandai pulak tu. Hai geram betul

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095105s Gzip On
To Top