Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Nyanyi Dalam Kereta Berdua Tak Malu, Sarung Cincin Acah-Acah Malu! Fake"

3-9-2019 11:27 AM|Oleh: Saiful| Komen: 384

Semua dah tahu rasanya bahawa pelakon Ardell Aryana sudah berkahwin dengan kawan baiknya sendiri, Nadzmi Adhwa.

Memang dipuji-puji sebagai pasangan yang paling secocok dan sweet.


Kredit foto: IG

Video masa nak sarung cincin lagilah jadi perhatian. Semuanya sebab Ardell dilihat seperti malu-malu pula nak pegang tangan dengan suami sendiri.



Teringat pula video tular tak lama dlu, macam ini juga. Maklumlah masa bercinta tak pernah pegang tangan dan jaga batas pergaulan, beginilah jadinya.



Bagaimanapun, berbeza dengan Ardell dan Nadzmi yang menjadi bahan kutukan. Nampak 'fake' dan 'acah-acah' kata mereka.

Ramai juga netizen yang meluat. Antara komen warganet:



Biasalah, tak boleh nak puaskan hati semua orang. 

Malu-malu salah, tak malu lagilah salah! kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 384
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Sampai Nak Tersembul Payudara, Terbeliak Mata Tengok Baju Fathia Latiff

"Puas Hati Duduk Di Kelantan"- Kaum India Kaum Minoriti di Kelantan
Mengaku Dirasuk Syaitan, Pengantin Baru Ditangkap Rogol Adik Ipar Di Kamar Mandi
"Saya Bukan Perampas Suami Orang" - Oktovia Manrose
Wak Doyok "LOL" Sharnaaz Ahmad Bercerai?
"Gila Talak Ke?"- Rihana Oksana Minta Alamat Istana, Nak Jumpa Bonda Sultan
Edisi Buah-buahan Tempatan, Ini 10 Jenis Buah Yang Mungkin Anda Jarang Jumpa!
'Banyak Campuran Tapi Tak Acah Pelat' - Vivy Tak Terbakar Ke Dibandingkan Dengan Sarimah?
"Macam Budak-budak? Agong Yang Suruh Ambil Gambar, Saya Ikut Arahan Je" - RPA
Sampai Nak Tersembul Payudara, Terbeliak Mata Tengok Baju Fathia Latiff
Maut Dibelasah Dengan Topi Keledar Sebab Tak Bayar Gaji
Tak Tahan Gatal, Lelaki Nyaris Maut Hidung Tertusuk Chopstick
Gara-gara Memekak Di Pantai, Mat Rempit Terima Hadiah 'Tendangan Terbang'
Curi Rokok Dan Wang Tunai, Aliff Aziz Didakwa Mahkamah Singapura
Sayalah Yang 'Culik' - Video Kanak-kanak Diculik Hanya Lakonan
Cedera, Luka Sana Sini Masa Shooting Buat Hairul Azreen Rasa Puas!
"Memualkan Bila Orang Melayu Mengaku Tak Reti BM!" - Ramai Selebriti Hentam Isu Pelat BM
'Macam Serangan Zombie'- Pelanggan Naik Gila Serbu Jualan Murah Uniqlo
"Janna Nick Bagi Ceramah Tapi Seluar Melekap Nampak Punggung, Baju Ketat!"
Gambar Berpeluk, Noki K-Clique Boyfriend Baru Emma Maembong Ke?
Anak Dara Afdlin Shauki Mula Berlakon, Boleh Tahan Hot
Ngeri! Ustaz Ebit Lew Kemalangan Ketika Melawat Aliff Aziz Di Singapura
'Dia Pandai Ambil Hati, Jaga Ayah' - Elly Mazlein Tak Kisah Bakal Suami 10 Tahun Lebih Muda
"Mereka Tak Tau Apa-Apa Tentang Berlian"- Dato Vida Nafi Tuduhan Firman

Komen Terbaru

Quote Melorqe 12-9-2019 11:53 AM
zeitabaei replied at 7-9-2019 07:59 AM
Terbalik tu si ardel nikah dulu baru mlm berinai.  Org dulu kalauu sebelah johor nikah dulu pastu  ...

dia tak reti kut
aku pun dulu nikah dulu
tak sempat nak pakai inai sebab aku yg buat sendiri segala hantaran dah pelamin

dah selesai akad nikah baru la aku aman pakai inai huhuhuu
sadis woohh buat sendiri. mak sedara semua jenis tak reti bab2 makan beradab semua ni.

Lain-lain Komen

Quote muneerah 3-9-2019 11:36 AM
hhahaha.. rupanya bukan akak sorang pikir cam tu. drama sangat! nyampah!
Quote Boomibulat 3-9-2019 11:41 AM
Agak2 mlm nti malu tak nak 'msk sarung'...?
Quote Biabetik 3-9-2019 11:44 AM
Haha... Kan dah kena kecam. Ngengada sgt
Quote apedehal 3-9-2019 11:45 AM
acahhh..tp biasala retis meniaga kena la kekal jd sebutan gitew
Quote Themilo 3-9-2019 11:46 AM
keh keh keh.. meols pun tak mengikuti sangat, even tak kenal pun deyoll nih.. tapi memang gedik menyampah la tengok budak pompuan tu acah2 nangis, tersentap bagai.. keh keh keh..
Quote Mleeen82 3-9-2019 11:48 AM
Kita doakan yang baik2 je la..
manusia blh berubah..
Quote ad_hoc79 3-9-2019 11:48 AM
aku ingat aku sorg je fikir dibuat2...sbb baca kat komen video rata2 suka dan seronok
Quote Kaktusmati 3-9-2019 11:52 AM
entah la.. meols dulu pun ada juga dating sebelum kahwin. tapi tak pernah pegang2.
bila lepas akad nak sarung cincin tu memang neves nak bg tok laki pegang tangan...
walaupun sah2 pergi dating pun berdua je
Quote kiyudi 3-9-2019 11:56 AM
sis pn rasa gitu....

huhu.....

Quote shark_eow7 3-9-2019 12:03 PM
sampai ketaq2 tangan... time lain elok je huha huha.. maybe tu kawan. yg ni dah jadi suami lain kot
Quote amyza 3-9-2019 12:05 PM
Aik, fake ke?
Mase tengok video tangan gigil2 siap lap airmata, i rasa waaahh sangat. Tertipu lah i gitu.
I pun nangis lepas nikah mase salam parents macam lah laki iols nak bawak lari jauh tak jumpa2 parents dah.
Quote CikB 3-9-2019 12:10 PM
shark_eow7 replied at 3-9-2019 04:03 AM
sampai ketaq2 tangan... time lain elok je huha huha.. maybe tu kawan. yg ni dah jadi suami lain kot

masa berkawan lain...blh lah huha huha kan..dah jadi suami isteri ni kena lah jaga adab...ye dak...dah jadi bini org
Quote hzln 3-9-2019 12:13 PM
Mentang2 taun ni byk wayang remake
Aladdin la
Lion king la
Child's play la
Pet sematary la

Korang pun nak main wayang remake pengantin ketar2 nak sarung cincin...cissss
Quote shark_eow7 3-9-2019 12:14 PM
CikB replied at 3-9-2019 12:10 PM
masa berkawan lain...blh lah huha huha kan..dah jadi suami isteri ni kena lah jaga adab...ye dak.. ...

tulah.. nerves. mungkin dalam kepala dia igt kot segala susah laki tu ada dengan dia.. pastu nak upgrade jadi laki. lain rasanyaa..
Quote sukabacaje 3-9-2019 12:14 PM
yg part nak sarung cincin tu terketar2 ingatkan aku sorang je cakap fake. kalau dah more than thousands jemaah mengutuk fake maknanye penglihatan kami xsalah. mengada sangat nak acah2 suci padahal dating malam2 berduaduaan tu nak husnozon celah bedah mana? tolong lahhhhh
Quote missDollie 3-9-2019 12:14 PM
OK bila ada bidio.. Yang kapel ijau nampak genuine..
Quote haryatie 3-9-2019 12:27 PM
depan org ramai kena la malu2
Quote abangadek 3-9-2019 12:34 PM
siapa dia ni dh berhari merata story dorang kawen, semak laaaa.. dh la tak lawa
Quote yeZZzza 3-9-2019 12:34 PM
finally.. ada jugak yg perasan benda ni..

Lihat semua komen(384)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121527s Gzip On
To Top