Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Gila Talak Ke?"- Rihana Oksana Minta Alamat Istana, Nak Jumpa Bonda Sultan

Oleh: HakirRahman|3-9-2019 10:08 AM Komen: 41
Kisah perceraian Rihana Oksana dan Sultan Muhammad V dengarnya tidak habis lagi. Selepas memuat naik status panjang di Instagram seolah-olah seperti "ugutan" hendak membongkar semua kisah kelambu rumah tangganya, model Rusia itu berperang mulut dengan pengguna Instagram yang mencabarnya untuk menyingkap segala rahsia. 


Mula-mula kesian, lama-lama...
Foto: Instagram

Malah, Rihana juga meminta alamat Istana Kelantan untuk berjumpa dengan Bonda Sultan Muhammad V,  Yang Maha Mulia Raja Perempuan Tengku Anis, 

Apa lagi, permintaanya itu dibalas dengan kejian memandangkan alamat Istana itu boleh 'digoogle' sahaja. 


Dah kenapa minta alamat istana?
Foto: Instagram

Walaupun dia berjaya mendapatkan alamat Istana, persoalan seterusnya mahukan Tengku Anis berjumpanya? 

Ramai juga warganet lain yang sudah bosan dengan kisah itu, seolah-olah Rihana sudah "gila talak". 


Mahu jumpa Tengku Anis? Foto: Utusan

Kesian memang ada, tapi kalau lama-lama orang pun meluat. 


Gila talak ke? Foto: Twitter

Jika anda ada alamat Istana Kelantan tempat Tengku Anis tinggal, bolehlah diberi kepada Rihana di Instagramnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 41
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote heythere123 19-9-2019 05:32 PM
The King didnt even introduce his ex-wife to his mom, so, what is she expecting now?

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 3-9-2019 10:20 AM
Google je la alamat istana tu..
Quote haryatie 3-9-2019 10:35 AM
dia ingat senang ke nk jumpa
walau pun tahu alamat
kesian dia..
kdg2 bukan kerana gila talak
rasa terhina dicerai sampai macam tu
rasa marah dn dendam tu mesti x hilang lagi
kalau hati dia da tenang..dia pasti akan terima se ada nya
hanya masa yg dpt mengubati segala nya


Quote watie_na 3-9-2019 10:41 AM
dah pasang angan2 tinggi melangit. tapi sekarang semua berkecai. ko rasa dia nak give up mcm tu saja.
Quote unguaurora 3-9-2019 11:33 AM
Yakinnya sheols menegakkan benang yg basah. DNA test dh buat ke blm?
Quote MadameOnion 3-9-2019 11:35 AM
rempitnya gaduh stail mintak alamat rumah.."  lu kasi alamat, gua datang hentak lu"
Quote unguaurora 3-9-2019 11:43 AM
MadameOnion replied at 3-9-2019 11:35 AM
rempitnya gaduh stail mintak alamat rumah.."  lu kasi alamat, gua datang hentak lu"

Ntahnya..sheols igt abe ketar lutut kot dgr ayat2 cmtu
Quote binipopeye 3-9-2019 11:54 AM
sesuatu lah pompuan nih... nk dtg.. dtg jer laaa... nnti ader jer warga serambi yg sakai duk puji2 kuin2 aritu g jemput kt airport...
Quote eyansss 3-9-2019 12:00 PM
unguaurora replied at 3-9-2019 11:33 AM
Yakinnya sheols menegakkan benang yg basah. DNA test dh buat ke blm?

tu la...  better dia buat DNA test dulu pastu selamba je tepek kat ig dia, kalau nak sangat bukti membukti ni...  ni bila orang suruh tepek gambar anak, bagi alasan "awal2 dulu muka anak den ikut asian, tapi la ni dah ikut muka den dah"...  hahahaha...
Quote shark_eow7 3-9-2019 12:12 PM
kalau nak londeh, londeh habis habisan. jangan tinggalkan 1 pon.. kalau nak tutup, tutup terus xyah sape2 dah tau. live yourself. ni buat mcm ni dari kesian sampai dh menympah orang..
Quote lizaluvliz 3-9-2019 12:29 PM
ahhahaha..xtau function google kah mek ni??
Quote sfrnna 3-9-2019 12:53 PM
Alamat boleh Google. Lepas tu?? Depan pintu pagar istana tu nak jerit2 suruh bukak pintu ke? Igt istana tu pagar dgn pintu jarak macam rumah teres ka??
Quote meisapoya 3-9-2019 01:29 PM
Tengku anis dok istana mana?
Quote Cpkay 3-9-2019 01:56 PM
dia mahukan haknya..
Quote fifie_olin 3-9-2019 02:12 PM
adakah sheols akan menjadi seorg yg saiko
Quote kualibesi 3-9-2019 02:38 PM
seems like blackmail SK.
Quote cHRy5LeR 3-9-2019 03:10 PM
So ape hasil google? Dah pergi jumpa Nek Bonda kee
Quote whadda 3-9-2019 03:26 PM
ape tak tau ke function google tuh
Quote delsmomm 3-9-2019 03:31 PM
sakainya....

everytime dgr or bace name woks ni, iol ternampak2 je bideo beliyau dok bersedap-sedapan dlm pool .. uh ah uh ah..
Quote bitterchoc 3-9-2019 03:56 PM



Fuh putih pink betul tengku nih.

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.201776s Gzip On
To Top