Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Bukan Perampas Suami Orang" - Oktovia Manrose

3-9-2019 10:24 AM|Oleh: top5complete| Komen: 26

Oktovia Manrose yang pernah menjadi skandal Aliff Aziz sebelum ini menepis dakwaan netizen yang menganggap beliau pemusnah rumah tangga orang. 

Dia juga mendedahkan ramai suami orang sebelum ini ingin menjadikan beliau sebagai skandal, namun dia menolak.



"Sejujurnya, pengalaman pedih itu suatu pengajaran. Kini, saya lebih berhati-hati. Kepada yang suka berburuk sangka, hentikanlah! Kalau masih ada yang fikir saya pemburu cinta suami orang, tolonglah. Saya bukan begitu.

"Sebelum ini orang tak tahu saya pernah menolak harapan lelaki-lelaki dalam kalangan suami orang. Ada yang nak menjadikan saya kekasih dalam diam. Saya menolak, memang tak mahu. Saya bukan perampas suami orang," katanya kepada wartawan Rotikaya



Janda anak satu, Oktovia mendakwa ramai yang cuba mengeruhkan lagi keadaan apabila dia dan Aliff Aziz tertangkap basah sehinggakan dia menjadi trauma.

"Lebih mengejutkan apabila kita berdiam, ada pula menambah cerita, memfitnah dan berburuk sangka. Macamlah saya ni tak ada perasaan. 

"Orang tak tahu kesan berdepan masalah saya tak boleh tidur malam dan tak lalu makan," katanya lagi.

Semoga Oktovia Manrose insaf dan tidak mengulangi kesalahannya itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Nyanyi Dalam Kereta Berdua Tak Malu, Sarung Cincin Acah-Acah Malu! Fake"

Komen Terbaru

Quote Snb57 6-9-2019 09:29 PM
Rasa hot kot laki orang nak kat dia

Lain-lain Komen

Quote boojaat 3-9-2019 10:40 AM
x kenan...
Quote cikperiukkera 3-9-2019 10:46 AM
Nextttt....sheols ni roses girls yg nampak bosan aka senduuuu though bakat tu bertiang2 tinggalkn uqasha
Quote mieymiey 3-9-2019 11:13 AM
ramai suami orang sebelum ini ingin menjadikan beliau sebagai skandal


Malangnya suami orang tu tak kaya or tak kendu?
Quote ReginaGeorge 3-9-2019 11:18 AM
"Sebelum ini orang tak tahu saya pernah menolak harapan lelaki-lelaki dalam kalangan suami orang. Ada yang nak menjadikan saya kekasih dalam diam. Saya menolak, memang tak mahu. Saya bukan perampas suami orang," katanya kepada wartawan Rotikaya


Dia nak bagitau, dia ni masih hot
Quote Nenasketum 3-9-2019 11:21 AM
Macam barang kat kedai dua hengget aku nengokkan. Muka comey tapi aura yillek
Quote aemon 3-9-2019 11:40 AM
aik?bila pula kena tangkap basah dgn alif?
Quote chicozinn 3-9-2019 12:23 PM
dia ngan aprillia tu ade tgok takde aura pelakon..soriii nyahhh
Quote geenie 3-9-2019 12:36 PM
aku baca sekali imbas. jd Oxana lak

Quote Sazida 3-9-2019 01:33 PM
chicozinn replied at 3-9-2019 12:23 PM
dia ngan aprillia tu ade tgok takde aura pelakon..soriii nyahhh

Aprillia ke aprena ? Hahahahaha
Quote helicornia 3-9-2019 02:17 PM
ayah dia iwan dangdut tu kawin dgn arwah rosnah mohd nor sebelum atau selepas kapel dgn amelina?
Quote hatikudus 3-9-2019 02:19 PM
ooo janda anak 1, ku kira belum pernah kawin. Tapi dia ni cantik & hot
Quote Biabetik 3-9-2019 02:35 PM
Kalau laki orang tu dtg bwk lambor mcm tunang si najwa ke hape nama pelakon tu ko tolak x agak2nya??
Tanya jer
Quote miemiecha 3-9-2019 03:24 PM
pandai dia berlakon acah2 tepis tolak hempap
ehhh
Quote -Suri- 3-9-2019 04:35 PM
Muka bole tahan tapi aura retis tak menyerlah
Quote Lavender_Violet 3-9-2019 05:26 PM
helicornia replied at 3-9-2019 02:17 PM
ayah dia iwan dangdut tu kawin dgn arwah rosnah mohd nor sebelum atau selepas kapel dgn amelina?

Of course sebelum lah..
Berantakan r/tangga iwan dgn arwah Rosnah Md Noor tu dek Amelina
Quote TerataiMelur02 3-9-2019 05:36 PM
Biabetik replied at 3-9-2019 02:35 PM
Kalau laki orang tu dtg bwk lambor mcm tunang si najwa ke hape nama pelakon tu ko tolak x agak2nya?? ...

X tolak sis.. Tapi akan gunakan agama "dia seorang yg baik, ketika sy sakit dia hari2 bacakan yassin"
Pinjam ayat kemut ruhainies jap..
Quote kaklong32 3-9-2019 05:59 PM
lawa jugak dia ni
Quote Biabetik 3-9-2019 06:39 PM
TerataiMelur02 replied at 3-9-2019 05:36 PM
X tolak sis.. Tapi akan gunakan agama "dia seorang yg baik, ketika sy sakit dia hari2 bacakan yass ...

Hahaha.. Adoiiii...
Quote Tweety_Senrose 3-9-2019 07:01 PM
Roses are red,
Violets are blue,
You and your husband are newly-wed,
Guess what? Me too!

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137186s Gzip On
To Top