Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mengaku Dirasuk Syaitan, Pengantin Baru Ditangkap Rogol Adik Ipar Di Kamar Mandi

Sang_Pencinta|3-9-2019 11:25 AM Komen: 85
Perkahwinan sepasang pengantin baru di Surabaya, Indonesia yang baru didirikan 4 bulan lalu musnah apabila wanita itu menangkap suaminya sedang memperkosa adik perempuannya yang berumur 14 tahun di dalam kamar mandi.



Kredit foto: Tribun

Wanita itu kemudian melaporkan perbuatan tidak senonoh suaminya kepada polis. Dalam siasatan, lelaki itu, M Faisal, 26 mengaku sudah merogol adik iparnya sebanyak 7 kali dan cubaan kali ke 8 membawa padah apabila isterinya tiba-tiba balik awal dari kerja.

Alasan yang diberikan oleh M. Faisal ialah beliau dirasuk syaitan dan naik nafsu setiap kali melihat adik iparnya berganti pakaian. 

"Khilaf saya sudah merogol 7 kali, kali kelapan ketahuan," kata Faisal memberitahu polis.


Kredit foto: Tribun



Perbuatan terkutuk itu sudah berlanjutan 2 bulan sejak isterinya membawa remaja perempuan itu tinggal bersama dalam bilik sewa mereka kerana ibu bapa mereka bercerai pada April 2019.


Menurut Tribun Jakarta, remaja tersebut takut untuk melaporkan perbuatan terkutuk abang iparnya kerana takut akan merosakkan kebahagiaan perkahwinan kakaknya yang baru berlangsung. 


Kredit foto: Tribun


Faisal akan didakwa menurut peruntukan undang-undang kanak-kanak di negara itu dan jika disabitkan bakal dihukum penjara 15 tahun.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
16
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 85
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote b_n_c 8-9-2019 08:27 AM
uori replied at 3-9-2019 12:49 PM

hahahahahahahahaha...kelakar

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 3-9-2019 11:32 AM
adik dia pun syokkkk... sampai 7 kali tuh......
Quote krustykrab 3-9-2019 11:40 AM
Gila ko, ajak adik duduk sekali dgn laki dlm bilik yg sama....indon ni pelik betoi...
Quote Boomibulat 3-9-2019 11:45 AM
krustykrab replied at 3-9-2019 11:40 AM
Gila ko, ajak adik duduk sekali dgn laki dlm bilik yg sama....indon ni pelik betoi...

Mmg pelik pn sis..kat area rmh i 4 pasangan sewa 1 rumah..ntah kawin ntah tak
Quote mawar_mustika 3-9-2019 11:47 AM
at least kakak dia berani buat laporan polis walaupun xblh brain camno ajak adik duk skali 1 bilik huhuhu...
Quote Artemesiaa 3-9-2019 11:53 AM
Sendiri yang tak boleh control nafsu tetap menyalahkan benda lain.  Kakaknya pulak yang ajak adik duduk sekali buat apa mana tak mengundang.
Quote fifie_olin 3-9-2019 11:56 AM
ko pon sama bodo
gi bwk adik dok skli tu  dh knp
selayaknya laa kan
Quote Sang_Pencinta 3-9-2019 12:00 PM
Dahlah baru berkahwin, tinggal sebilik pulak dgn orang lain
Quote leylapple 3-9-2019 12:02 PM
just curious... laki mcm nie...jenis yang test drive dulu baru kawin ker?
Quote kucingitam 3-9-2019 12:08 PM
setan juga kena fitnah...hmmm
Quote mieymiey 3-9-2019 12:12 PM
Kakak pun, dah kenapa bawa adik tinggal sekali. Kakak kerja, tinggalkan laki dengan adik tu.
Yang laki tu lagi la jahanam, lepas ketahuan syaitan pula yang ko salahkan!
Quote hatikudus 3-9-2019 12:16 PM
Sendiri setan nak salahkan setan lain
Quote shark_eow7 3-9-2019 12:19 PM
dok bilik sewa, ganti pakaian kt mana kalau bukan depan abang. mula2 mungkin la rogol.. selebihnyaa.. faham2 jelah.
Quote eyansss 3-9-2019 12:21 PM
penceraian bukan alasan untuk makpak lepas tangan sampaikan anak lain pulak nak kena ambilalih bela adik2...

tapi kakaknya pun, kalau ye la nak bela adik, sewa la rumah dulu...  ni satu bilik, memang kenot brain...  sedangkan satu rumah (lain2 bilik) pun selalu terlajak...
Quote haryatie 3-9-2019 12:41 PM
diri sendiri yg setan giler seks
Quote Bedah.Cun 3-9-2019 12:44 PM
Hendon negara seks sumbang mahram, busyokk dedhet
Quote Suchi 3-9-2019 12:48 PM
mieymiey replied at 3-9-2019 12:12 PM
Kakak pun, dah kenapa bawa adik tinggal sekali. Kakak kerja, tinggalkan laki dengan adik tu.
Yang  ...

Mungkin sbb adik dia xde tmpt tinggal kot, pelik gak yg mak pak bercerai berai sampai anak takde tempat tinggal
Ujunng2 kena rogol ngn abang ipar bernafsukan setan
Quote Suchi 3-9-2019 12:49 PM
eyansss replied at 3-9-2019 12:21 PM
penceraian bukan alasan untuk makpak lepas tangan sampaikan anak lain pulak nak kena ambilalih bela  ...

Kan.. mana mak pak depa ni kalau yatim piatu tu paham gak kakak nk kena bela ni cerai hidup.
Dah knp anak sampai merata hidup. Dhla bawah umur lg masih sekolah
Quote uori 3-9-2019 12:49 PM
s.jpg
Quote CiliPadiSedap 3-9-2019 01:08 PM
Boomibulat replied at 3-9-2019 11:45 AM
Mmg pelik pn sis..kat area rmh i 4 pasangan sewa 1 rumah..ntah kawin ntah tak

kt kl biasa je sis cmtu, duduk satu rumah, salah satu kantoi dalam video mangsa along ppim

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.303177s Gzip On
To Top