Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Aku Benci, Tak Suka!" - Kak KM Tak Tahan Suami Minta Main Hari-hari

Oleh: LilRose|30-8-2019 11:42 AM Komen: 81

Aduhai, Kak KM buat hal lagi pula dengan memuat naik video posing maut di Instagramnya hingga mengundang komen lucah warganet.

Dalam posting itu, Liana Rosli yang juga anak kepada Normah Damanhuri dilihat hampir bertelanjang jugalah dengan kapsyen nakal "Makan malam dah sedia".



Ramai juga meninggalkan komen nakal terhadap video yang dipayung Kak KM itu.


Maaf, terlancap pula...



Dalam kemas kini sebelum ini, Kak KM turut memuat naik video bagi menjawab soalan ramai sama ada pernah bergaduh dengan suaminya.

"Aku gaduh hari-hari sebab hari-hari dia minta main. Aku benci benda tu sebab aku tak suka.

"Kau takde kerja lain nak buat? Asyik nak memant#t je.

"Kalau kau pandai ambil hati aku, kau akan dapat main hari-hari," ujarnya.



Ramai mendoakan agar Kak KM diberi hidayah.


Kredit foto: IG Kak KM

Aduh, jujur sangat Kak KM ni mengenai kisah luar dalam semua diceritakan di khalayak ramai. Bila masa je Kak KM tak buat hal kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
3
Bosan
8
Komen: 81
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 11-11-2019 05:42 PM
maharani_gebu replied at 4-9-2019 11:42 AM
kak km dgn pose lucah dah jadi kebiasaan... yang jadi kepelikan sekarang bang nuar jeng gigih menge" ...

aku pun terkejut mcm mana derang bole kenal. Tapi pasal like tu biasa je, org lain yg dia follow pun hampir setiap post dia like

Lain-lain Komen

Quote natrahn 30-8-2019 11:55 AM
haru lah kak KM nih.. dia terlampau 'jujur'
Quote manehnya 30-8-2019 12:01 PM
Ooo Ada laki ka Tina Ni.. ingat janda... Sbb terbiar melepas mcm anjing ...
Tp suami pun jenis dayus.. {:spec
Quote airmineral 30-8-2019 12:16 PM
Macik ni xde rasa aib ke?
Quote Boomibulat 30-8-2019 12:19 PM
Ape la nasib kak normah..ank dua2 giler seks
Quote sarah82 30-8-2019 12:19 PM
Aku dok perati gigi dia.. Mcm tak ada gigi atas
Quote awanysss 30-8-2019 12:31 PM
dia ni mcm mental pun ade.. adik beradik pelik..
Quote takayama 30-8-2019 12:38 PM
Muka dia dgn adik mmg sama
Cam sian plk kat maknya dpt anak mcm ni
Quote Prickford 30-8-2019 12:44 PM
Aku tak rasa pon laki dia minta sex hari2. Instead aku rasa Kak KM ni bad bila sex. Dgn cara mcm ni dia up kan diri dia. Padahal atas katil jgn2 sendu. Sbb tu sex ni sgt sacred & secret, just between wife & husband. Jgn sesekali sembang hal dlm kelambu laki bini dekat org luar.

She is nothing. Trust me. Just a stupid whore seeking attention.

Bila kena judge, MEROYAN. Mental minah ni. Budak2 rempit pon tak low class mcm Kak KM ni.
Quote LadyCarefree 30-8-2019 12:51 PM
Macam tu je pon lelaki dh stim? Aiyo
Quote Kurex 30-8-2019 12:53 PM
Busuknyaaaa
Quote bbasir 30-8-2019 01:18 PM
ntah laaa... tp aku tgk mcm pmpuan ni busuk je...... kangkang, ketiak belengas... yukcsss
Quote kaseh80 30-8-2019 01:26 PM
Hebatnya kamu yakinnya kamu
Quote Beautifulliar. 30-8-2019 01:35 PM
Knp nk siankan mak sheols. Dh sah2 nenek tua tu pon xrasa apa bila anak2 buat bnda bodoh kt ig n pkai mcm bapok lorong. Ank2 plk bangga bila buat dosa. Bia je la deme gitu smpai mereput org dh tgur lg deme mainkn agama.
Quote Nurul8001 30-8-2019 01:46 PM
Boleh report tak insta dia ni.
Rasa mcm nak report je, tapi taktau kategori yg sesuai
Quote amyza 30-8-2019 01:58 PM
Kurex replied at 30-8-2019 12:53 PM
Busuknyaaaa

Hahaha. Kurex kurex
Slalu baca komen semoga itu semoga ini. Tapi memang betul pun nampak busuk.
Quote potpetpotpet 30-8-2019 02:07 PM
Macam ni pon boleh jadi bahan lancap?  Seriously la?
Quote grizz 30-8-2019 02:21 PM
aku ke yg tepikir mane satu tgn mane satu peha..
Quote abangadek 30-8-2019 02:25 PM
iols suka dia, dia lejen
Quote diggerr 30-8-2019 02:40 PM
Busuk perangai

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.223480s Gzip On
To Top