Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pengsan! 20 Senarai Diskaun Kaw-kaw Sempena Hari Merdeka. Murahnya..

30-8-2019 03:01 PM|Mat Ah| Komen: 122

Hari Kemerdekaan yang ke-62 bakal tiba tidak lama lagi dan pastinya rakyat Malaysia berasa teruja untuk melihat perarakan dan sambutan yang diadakan pada 31 Ogos setiap tahun. Namun, selain daripada perarakan dan sambutan Hari Merdeka, promosi dan diskaun juga merupakan salah satu perkara yang ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia apabila tibanya hari bersejarah ini. 

Berikut adalah 20 promosi menarik sempena Hari Kemerdekaan yang ke-62:


1. Texas Chicken


2 ketul ayam (Original/Spicy) dan 1 air berkarbonat (R) dengan harga RM6.90 sahaja!


2. Baskin Robbins



3. Secret Recipe


Pembelian kek kedua bakal mendapat potongan harga sebanyak 62%!

4. J.Co


5. Kenny Rogers


6. Sushi King

Beli 6 sushi percuma 2 sushi!

7. Sakae Sushi


8. Starbucks


9. Marrybrown


10. Steak Shack


11. Tiger Sugar


12. Tealive

13. Auntie Anne's


14. Boat Noodle


15. Dunkin' Donuts



16. Dominos Pizza


17. Chatime


18. Famous Amos


19. Ayamas


20. Burger King

Terdapat hampir 20 promosi yang ditawarkan oleh Burger King. Promosi bermula dari 20 Ogos sehingga 21 Oktober, untuk maklumat lebih lanjut korang boleh tekan link di bawah untuk melihat kesemua promosi yang boleh dinikmati.



Alang-alang gaji dah masuk tu, apa kata korang berbelanja sedikit sempena Hari Kemerdekaan ini, bukannya selalu pun betul tak? Kongsikan artikel ini kepada orang lain agar mereka juga dapat menikmati promosi sempena Hari Kemerdekaan ini! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 122
Komen

Previous : Cara Simpan Bukti Perbualan WhatsApp Bagi Kegunaan Mahkamah, Bukan Semberono Je!

Next       : Apa, Dapat Ayam KFC Kecil? Ini Tip Yang Perlu Anda Tahu Bila Beli KFC

Komen Terbaru

Quote kasibiman 2-9-2019 03:43 PM
dua_chzy replied at 31-8-2019 03:07 AM
Jujurnya ngko menjawab.

@kasibiman

Shhhhhhh

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 30-8-2019 03:04 PM
Wah banyaknya offer sempena hari merdeka sesuai untuk yang cuti2 Malaysia
Quote sarah82 30-8-2019 03:09 PM
Huwaa.. Esk aku tak boleh pi mana2 lagi... Makcik aku ada kursus.. Ahad baru boleh la off day jap... Kena bookmark ni..

Texas chicken sedap ka? Review plsss
Quote kasibiman 30-8-2019 03:12 PM
Edited by kasibiman at 30-8-2019 03:14 PM

Tompang Tanya: pomosi meriberaun tu dia pakai kupon Tak?



Quote chicozinn 30-8-2019 03:28 PM
sarah82 replied at 30-8-2019 03:09 PM
Huwaa.. Esk aku tak boleh pi mana2 lagi... Makcik aku ada kursus.. Ahad baru boleh la off day jap... ...

honey biscuit dy sdap..aku klu beli lunch set msti nk extra biscuit tu..makan cecah ngn sweet tea dorang lagi syiok..ayam ok la rangup gak

Quote Boomibulat 30-8-2019 03:31 PM
kasibiman replied at 30-8-2019 03:12 PM
Tompang Tanya: pomosi meriberaun tu dia pakai kupon Tak?

Biasa klu promosi dia x bg pakai kupon..
Quote Boomibulat 30-8-2019 03:32 PM
Ny steak shack spai 29 aug je..
Quote sarah82 30-8-2019 03:32 PM
chicozinn replied at 30-8-2019 03:28 PM
honey biscuit dy sdap..aku klu beli lunch set msti nk extra biscuit tu..makan cecah ngn sweet tea  ...

Hahaah.. Ahad ni sat aku pi texas... terlepas dari tahanana rumah jap.. Kena la pi makan.. Hahaha
Quote Kurex 30-8-2019 03:34 PM
aku nak beli henponn!!!!! henpon aku problem..
Quote sarah82 30-8-2019 03:35 PM
kasibiman replied at 30-8-2019 03:12 PM
Tompang Tanya: pomosi meriberaun tu dia pakai kupon Tak?

Mujur lava dah dibanhammerd kan.. Kalau tak.. Harus dia tiba2 kena angin meroyan baca komen ni.. Hahahaha
Quote haruslah 30-8-2019 03:37 PM
adoii byk nye makanan dap dap dap

btw chatime tu khamis je ke
Quote any42 30-8-2019 03:39 PM
ok dh aim 3 tmpt nk mlantak. tu je nk ckp
Quote kucingitam 30-8-2019 03:42 PM
alaa...bnyknyaaa....
Quote zuuu 30-8-2019 03:49 PM
Alahai KFC xde promosi ke???yg nearby kt tmpat aq cuma KFC jelah
Quote Fleur81 30-8-2019 03:53 PM
Wowww..banyaknya offer makanan
Quote meow_tompok 30-8-2019 03:55 PM
ini mcm kalu diet sorok dulu bawah katil
Quote mieymiey 30-8-2019 03:59 PM
Mengundang lemak betul la
Quote watie79 30-8-2019 03:59 PM
mampoihhh kempihh dompet lepas merdeka..
Quote hatikudus 30-8-2019 04:00 PM
Waaa menariks semua...tengkiu tt
Quote missinpiece 30-8-2019 04:05 PM
Yeay makan je keje

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.088495s Gzip On
    To Top