Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pamer Lelaki Tak Berbaju, Netizen Lahar Nubhan Dan Isteri Menari Dalam Muzik Video Baru

29-8-2019 01:00 PM|Oleh: LilRose| Komen: 53

"Saya tidak menghasilkan muzik video lagu Tak Tahan ini kerana mahu mengeksploitasi tubuh badan lelaki. Cuma, ia dilihat sesuai dengan genre lagu."


Kredit foto: Harian Metro/IG Nubhan

Nubhan menafikan mahu memanfaatkan babak tubuh 'lelaki tidak berbaju' dalam muzik video untuk menarik jumlah tontonan lagu terbarunya, Tak Tahan.

"Saya minta lihat pada sudut positif yang mana sekumpulan lelaki itu tidak berbaju kerana mereka bersilat. Bukan membiarkan badan mereka dieksploitasi," katanya kepada Harian Metro.


Kredit foto: IG Nubhan

Nuhan juga menjelaskan Tak Tahan bergenre  'pop fusion' yang memuatkan elemen tradisional.

"Jadi, saya ambil aktiviti silat ini untuk dimuatkan selain tarian tradisional," jelasnya.

Nubhan juga berkata, dia sudah bersedia dengan segala tohmahan bakal dilemparkan warganet mengenai muzik video itu.


Kredit foto: YouTube

Tambahnya, lagu itu adalah percubaan baru untuk menjenamakan semula kemunculannya di pentas nyanyian memandangkan sebelum ini dia banyak tampil dengan lagu balada.

Namun, dalam masa sama ada juga komen tidak enak dibaca mengenai isterinya yang tampil dalam muzik video itu.


Kredit foto: YouTube

Apapun, comeback Nubhan ni memang best! - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 53
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Artis 'Baru Nak Up' Kena Tahan Polis, Tak Pasal -pasal Nama Haqiem Rusli Terpalit Sama

Komen Terbaru

Quote Noraniza_Iblis 4-9-2019 11:03 AM
ala...ingat nubhan yg bukak baju...
tibehhh

Lain-lain Komen

Quote -Suri- 29-8-2019 01:14 PM
Start trend berlakon vc dgn pasangan. Ok la jugak. Part tak pakai baju tu asalkan cover dari pusat ke lutut aku rasa no problem
Quote ihtisyam1 29-8-2019 01:18 PM
lagu ok tapi tak sanggup tengok gaya muka nubhan dalm VC ni.... pefeling kachak
Quote Kurex 29-8-2019 01:25 PM
Biarlah.. Apa salahnya.. Takpelah...
Bestnya kalau kurex dekat tengah2 penari tu.. Yg tembun tu kecualikan..
Quote Kurex 29-8-2019 01:28 PM
Tapi kenapa nubhan tak tanggalkan baju sekali????
Quote buapakperut 29-8-2019 02:03 PM
mv ke footage orang gile ni.. sendurina bertahta di hati
Quote saifulms 29-8-2019 02:06 PM
Ok je aku tengok, menarik dan tertarik juga.. {:good
Quote Norma69 29-8-2019 02:13 PM
Knp bila lelaki tayang badan kita rasa inappropriate? Lg pun tak de mana2 pompuan kot yg nak rogol diorg. Bila pompuan tayang lurah atas bawah depan belakang kita kata itu hak diorsng nak berpakaian mcm mana pun.
Aku rasa mcm dunia ni dah terbalik.
Quote sok_suci 29-8-2019 02:20 PM
Mula2 rse biasa je klip vdeo ni, smpai part belon bgayyt x berbaju tu tu trus rse alahai cheapnye vc ni.

Apa cer dgn produk skincare yg dia launch dlu tu? Dah berkubor ke
Quote laksmanabentan 29-8-2019 02:40 PM
masih ujud ker mamat nih...
hahahhaa....
Quote cahaya_emily 29-8-2019 02:46 PM
Apesal muka nubhan mcm miang je dlm video ni...
Quote Sachacha 29-8-2019 02:51 PM
Edited by Sachacha at 29-8-2019 06:01 PM

Menyanyi lagi si nubhan ni
Nampak hambarina je
Quote auntyonion 29-8-2019 03:04 PM
Nextttt {:nose
Quote grizz 29-8-2019 03:06 PM
Kurex replied at 29-8-2019 01:28 PM
Tapi kenapa nubhan tak tanggalkan baju sekali????

takut klu die tggal baju ko dh xde feeling lak kt die..
Quote mieymiey 29-8-2019 03:16 PM
Astagaaa hauknya MV. Dah semorang pakai baju ala-ala tradisional, ko dah kenapa dengan suit dengan jeans bagai.
Quote meow_tompok 29-8-2019 03:28 PM
sape layan lagu vc ni sampai habis? aku skip skip je... tak best nyer lagu

Quote cicicumel 29-8-2019 03:29 PM
mujur ko dh kawen klu x harus dicop gayes
Quote cicicumel 29-8-2019 03:32 PM
step tarian too easy.. x syncronize
Quote kecikgurl 29-8-2019 03:42 PM
ape jadah lagu aku dgr nih
Quote kiwibenz 29-8-2019 03:59 PM
Aduh aduh aku x tahan mengawan

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123768s Gzip On
To Top