Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Adik You Tak Sedap Nyanyi"- Shila Amzah Tampil 'Back-Up' Adiknya, Syada Amzah

29-8-2019 10:35 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 67

Semua orang pasti tahu bahawa artis yang kini meningkat naik iaitu Syada Amzah merupakan adik kepada penyanyi wanita terkenal Malaysia iaitu Shila Amzah. 

Berasal daripada keluarga yang gemarkan muzik, bakat nyanyian mereka memang tidak dinafikan.


Kredit foto: Instagram

Kalau anda nak tahu, Syada  merupakan salah seorang peserta pertandingan Big Stage 2019. Walaupun sudah masuk minggu kedua, nampaknya persembahan gadis ini seperti kurang menyengat.

Seorang individu telah membawa isu ini ke ruangan komen Instagram Shila Amzah dan membandingkan bakat mereka adik-beradik.


Kredit foto: Instagram

Walau bagaimanapun, Shila Amzah tidak melatah dan mengatakan bahawa adiknya masih baru, jadi bakatnya perlu diasah lagi.


Kredit foto: Instagram

Netizen lain juga tampil membela Syada daripada komen negatif individu berkenaan.


Kredit foto: Instagram

Mungkin Syada masih tak selesa berada di pentas besar seperti kakaknya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 67
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : Que Haidar Dituduh Dayus Dan Islam Liberal, Biarkan Isteri Dan Anak Tak Tutup Aurat

Komen Terbaru

Quote Miawlover 4-9-2019 02:57 PM
nonymous replied at 1-9-2019 05:17 PM
ok je shila reply komen kat ig, xde nak melatah tenang balas kritikan, shila mcm ni laa yg kita mahu ...

Shila makin matang..

Lain-lain Komen

Quote mamastoney 29-8-2019 10:38 AM
Mmg syada nyanyi sgt2 tak sedap dan hauk hokayyyyy!!! Syada better shut up!
Quote laksmanabentan 29-8-2019 10:40 AM
tak pernah minat.... next!!!
Quote jijilaaa 29-8-2019 10:42 AM
ntah masa 1 eps big stage yang  clip pendek before start nyanyi tu pun i dah rasa mcm ewwwww budak ni. Then dia nyanyi pakai baju pink tu pun over confident yang amat. masuk 2nd week pakai skirt bulu2, ok confirm budak ni hauk..aku tak suka
Quote danieladam 29-8-2019 10:44 AM
Dah memang x sedap pon..x kan nak cakap sedap. Minggu depan terkeluar la tu kot.
Quote ALDRIN 29-8-2019 10:44 AM
Sis pon nk meng"onion" rempit laaa...

Mmg suara adik chuols hauk yach...and x de 'X Factor" ........jap lg apaknya kluar Powerpoint slides 40 mukasurat nak back up anak n kecam haters...yihhh sgt...
Quote kaseh80 29-8-2019 10:57 AM
Suara ke laut dalam
Quote unguaurora 29-8-2019 10:59 AM
Mmg x sedap..
Quote LadyCarefree 29-8-2019 11:00 AM
jijilaaa replied at 29-8-2019 09:42 AM
ntah masa 1 eps big stage yang  clip pendek before start nyanyi tu pun i dah rasa mcm ewwwww budak n ...

Hahahaha ulasan yng sngat tepat dan jitu
Quote lililen 29-8-2019 11:00 AM
Suara biasa2 je, xdela wow sgt. Penampilan pun so so je. Mcm x dpt g jauh dlm industri
Quote Kurex 29-8-2019 11:00 AM
Ke lautan hindi..
Quote simatakucing 29-8-2019 11:04 AM
Aahla memang biase2 je..sori syada
Quote prettyuglybabe 29-8-2019 11:08 AM
masalahnya sora kakaknya tu kategori sedap ke?
boleh nyanyi yes.. sedap tu rasa macam tak je
Quote beta_carotene 29-8-2019 11:09 AM
Harus ke meols come up dgn petition #ShaddapShada ?
Quote diggerr 29-8-2019 11:42 AM
Tunggu next week
Quote Adeakukesah11 29-8-2019 11:44 AM
Bila kakaknye nk beranak? Rasa mcm dh lama sgt dia pregnant
Quote mu@h@h@ 29-8-2019 12:04 PM
Suara xsedap pekej skli kuka kerek.. mmg xla.. buang masa tgk.. klau tgk yg recorded kat pvr pun.. iolss forward laju2 time bdak ni.
Quote buragazz 29-8-2019 02:00 PM
mu@h@h@ replied at 29-8-2019 12:04 PM
Suara xsedap pekej skli kuka kerek.. mmg xla.. buang masa tgk.. klau tgk yg recorded kat pvr pun.. i ...

Suara tu aku boleh katakan she can improve sebab muda lagi.. tapi aku setuju.. dia punya kerek tu samo je ngan akak nya... cara cakap pun tau.. so klu berjaya ke final ko gi la ikut jejak langkah hakak ko.. gi cina sana sebab ummah PRC memang style ko ni..
Quote pitera 29-8-2019 02:55 PM
beta_carotene replied at 29-8-2019 11:09 AM
Harus ke meols come up dgn petition #ShaddapShada ?

kahkahkah funny one!
Quote AppropriateNick 29-8-2019 03:46 PM
mamastoney replied at 29-8-2019 10:38 AM
Mmg syada nyanyi sgt2 tak sedap dan hauk hokayyyyy!!! Syada better shut up!

kan? dari orang takde la kisah pasal ko skang ni aku dh benci syada amzah rupanya vokal hau! seriuk hauk to the max kot patut tersingkir awal tu haram betul la propa jek lebih kuciwa aku!

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091377s Gzip On
To Top