Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Penampilan Nadia Brian Di KLFW Dihencap Mempersendakan Agama

29-8-2019 10:26 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 80

Baru-baru ini, telah berlangsung Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW 2019) bertempat di Pavilion Kuala Lumpur. Pelbagai fesyen daripada jenama tempatan  diperagakan di pentas itu.

Pelakon Nadia Brian juga tidak melepaskan peluang untuk mengdiri acara berprestij ini. Dia telah memuat naik beberapa keping foto penampilannya pada acara itu untuk tatapan peminat di laman Instagramnya.


Kredit foto: Instagram

Kredit foto: Instagram

Walaupun nampak unik, rata-rata netizen merasakan Nadia seolah-olah mempersendakan agama Islam kerana memakai penutup kepala sebegitu rupa selain baju dan seluarnya yang terdedah.


Kredit foto: Instagram

Ada juga mulut-mulut puaka yang mengata betis pelakon wanita itu kelihatan sasa.


Kredit foto: Instagram

Ada peminat yang membela Nadia dan berkata, fesyen penutup kepala itu dipanggil sebagai babushka, di mana ia adalah gaya memakai penutup kepala sehingga ke dagu sahaja seperti wanita tua di Rusia.

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 80
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Noki K-Clique Suka Gadis Bertudung, Tak Ada Perasaan Dengan Emma Maembong

Komen Terbaru

Quote clarizsa 5-9-2019 08:53 PM
Senda agama celah mana plak netizen hanyir oiiii

Fesyen kain kat kepala tu cmtu dr zaman dulu pun omputih dah pakai
Scarf namanya kot

Apahal plak xleh nak pakai scarf

Bukan dia pakai tudung lengkap dgn inner pastu baju sexy

Alahai bodoh sial netizen gila

Lain-lain Komen

Quote Asdan 29-8-2019 10:33 AM

pakaian adalah fesyen, fesyen bukan agama, betul tak ?
Quote palmolive 29-8-2019 10:35 AM
fesyen macam lari malam pasal tak bayar duit rumah sewa...
Quote syidasaleh 29-8-2019 10:52 AM
Penutup kepala tu org Islam je yg pakai? I wonder siapa je la yg terasa terhina dgn pakaian si nadia ni.
Quote VirusDetected 29-8-2019 10:52 AM
pesyen asal boleh je ni
Quote LadyCarefree 29-8-2019 10:54 AM
Asdan replied at 29-8-2019 09:33 AM
pakaian adalah fesyen, fesyen bukan agama, betul tak ?

Setujuuuuuuuuuuu. Lagipun pakai scarf macam ni biasa je untuk 'mat salleh'
Quote simatakucing 29-8-2019 10:55 AM
On fire sangat
Quote simatakucing 29-8-2019 10:56 AM
palmolive replied at 29-8-2019 10:35 AM
fesyen macam lari malam pasal tak bayar duit rumah sewa...

Hahahahahah agak menjurus
Quote Kurex 29-8-2019 10:59 AM
Event low class sesuailah dgn dess up low class..

Kalau dekat new york, paris, milan.. Boleh nampak dress up guest sangat2 high class..
Quote kaklong32 29-8-2019 11:00 AM
selekeh btol
Quote emera 29-8-2019 11:01 AM
Dlm islam bukan suruh pakai tudung kepala mcm tu laaa... nak memekak pun, agak2 laa.. sensitip tak bertempat..
Quote prettyuglybabe 29-8-2019 11:06 AM
bbnu kot yang komen..
tak pernah tengok movie jaman dolu-dolu..
Quote ichaliza 29-8-2019 11:06 AM
kenapa nak tiru budaya kaum lain..xckup cantik lg ke islam ni?
Quote unguaurora 29-8-2019 11:07 AM
Sheols ni yg muka mcm pondan tu ye?
Quote cikperiukkera 29-8-2019 11:08 AM
Biasa je...Queen E pn pakai skaf cmtu kdg2. Whyyy bother?
Quote umbut 29-8-2019 11:09 AM
Omputih biasa je pakai camtu lah... ayoooo
Quote Jackjack08 29-8-2019 11:09 AM
Just a fesyen, jgnlah sentap sgt tp mmg nadia ni sexy teramat. Tu kurang gemar
Quote CiliPadiSedap 29-8-2019 11:25 AM
asal kopek dia cm kutang harimau betina?
Quote AshkieLa 29-8-2019 11:28 AM
CiliPadiSedap replied at 29-8-2019 11:25 AM
asal kopek dia cm kutang harimau betina?


kalau merangkak macam rimau tu..
posisi pun sama mcm haiwan punya dah... ke perut
Quote paz 29-8-2019 11:35 AM
Itu bukan cara tudung orang islam. Orang islam requirement dia pakai tudung penuh tutup cover bosoms.

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118683s Gzip On
To Top