Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Besarnya Perut Elfira Loy, Ramai Pula 'Speku' Anak Kembar

28-8-2019 06:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 50

Menghitung detik nak bersalin, gambar terbaru Elfira Loy benar-benar mencuri perhatian ramai.

Difahamkan, ketika itu Elfira menghadiri sebuah anugerah anjuran Herald Global dan memenangi anugerah Asia’s Most Admired Leaders.



Ramai yang terkejut bila tengok perut Elfira yang luar biasa besarnya.

Siap 'speku' lagi kandungannya adalah kembar! 



“Besarnya perut, dah macam twins pula.
 
“Dah berapa minggu? Big tummy macam preggy twin.
 
“Alhamdulilah, besar perut Elfira. Twin agaknya," antara komen netizen.


Foto: IG

Memang seronok bila dapat pasangan kembar yang menjadi impian setiap suami isteri, kan?

Bagaimanapun, Elfira sempat membalasnya dengan mengatakan, “Big tummy doesn’t meant preggy twins.”



Tak kurang juga yang meneka jantina bayi yang bakal dilahirkan nanti adalah perempuan berdasarkan bentuk perutnya.

Sekali lagi, Elfira kata syiriklah main teka-teka begitu.

Apapun, semoga semuaya dipermudahkan buat Elfira dan suami. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Penampilan Nadia Brian Di KLFW Dihencap Mempersendakan Agama

Komen Terbaru

Quote niadeep 4-9-2019 10:05 PM
iola pun suka tgk muka dia.

story dia semua rasa mcm taknak skip kecuali time dia iklan bougas beauty

Lain-lain Komen

Quote Kancilkering 28-8-2019 06:26 PM
Tahniah EL
Kalu dua itu bonus....
Quote Nana_Man 28-8-2019 06:44 PM
Bila due date dia? Dia pregnant baby girl ke?
Quote unguaurora 28-8-2019 06:46 PM
X bertembung dgn bekas tunang ke kat mjls award ni???
Quote diss69 28-8-2019 06:50 PM
Bestnya kalau betul dpt kembar.. {:love
Quote buapakperut 28-8-2019 06:56 PM
kembar ? ibunya yang kembar, dengan datin aimy..

iols kecam padahal diri sendirik, naik jugak huhuhhu, meh le geng iols .. ibu anak 2
Quote sfrnna 28-8-2019 06:58 PM
mungkin sebab badan dia kecik? Tp kalau twin apa salahnya kan. taksabar nak tgk baby
.
i mushkil jugak kenapa dia dpt award ni? bukan ada byk keluar tv pun. gossip je byk
Quote matchstick 28-8-2019 06:58 PM
org kaya..dpt kembar pun apa susah.
marhain mcm kita ni dpt kembar x tidur malam le jawabnya
Quote joy_ah 28-8-2019 07:29 PM
Jenuh nak buang lebihan dan regangan stretch mark tu nanti
Quote shaynina 28-8-2019 07:35 PM
Award ni kena bayar gak ke
Quote febreze 28-8-2019 07:58 PM
handsome lah laki dia..kan kurex
{:question
Quote diggerr 28-8-2019 08:19 PM
Congrats ler if twin
Quote little_sis 28-8-2019 08:21 PM
sesungguhnya aku jeles.. hope one day aku dianugerahkan yg sama.. aminn
Quote dineo 28-8-2019 08:43 PM
jelesnya , tingin nak peknen lagi
Quote Lolalala 28-8-2019 10:46 PM
joy_ah replied at 28-8-2019 07:29 PM
Jenuh nak buang lebihan dan regangan stretch mark tu nanti

iolls jenis ngandung mcm ni la. badan kecik tapi perut besar. baby semua boy dan mmg 3-3.3kg. Stretch mark mmg byk tapi lepas bersalin, cepat back to normal. berseri muka EL ni
Quote SherryZass 28-8-2019 11:00 PM
Biasalah badan petite akan nampak perut besar, lagi2 hujung2 pregnancy. Apa2pon semogalah selamat melahirkan
Quote asfaz 28-8-2019 11:21 PM
Kalau jenis perut tebal memang nampak besar. My biras preggy 7 bulan besarnya macam tunggu hari aje.
Quote Jackjack08 28-8-2019 11:34 PM
Berseri sungguh el pregnant. Suka tgk dia
Quote September14 28-8-2019 11:38 PM
sfrnna replied at 28-8-2019 06:58 PM
mungkin sebab badan dia kecik? Tp kalau twin apa salahnya kan. taksabar nak tgk baby
. ...

Mngkin award syok sdri yg x diiktiraf oleh badan award sedunia pun...
Quote VirginLady 29-8-2019 12:57 AM
I was hugeeee masa 1st anak, my mom sdri pun terkejut tengok (lama x jumpa kan). Baby 3.1kg je. Xde stretch mark, berat back to norm lps 2 tahun haha. So El sama kot, sorang je tu kat dalam heheh

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123883s Gzip On
To Top