Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sharifah Sakinah Peluk Lelaki Atas Pentas, Siap Main Dukung-dukung Lagi

28-8-2019 04:41 PM|Oleh: Saiful| Komen: 59

Kredit foto: IG

Tak habis-habislah Sharifah Sakinah buat kontroversi.
 
Pakai baju seksi sudah, cakap main lepas sudah, peluk lelaki lain pun sudah.



Terbaru, pelakon ini dikecam lagi gara-gara aksinya memeluk seorang pereka fesyen lelaki di atas pentas Kuala Lumpur Fashion Week baru-baru ini.

Bukan sahaja peluk, siap main dukung-dukung lagi.



Nampak teruja betul Sakinah bila berlari ke atas pentas sambil digegarkan dengan sorakan tetamu yang hadir ke acara tersebut.

Tindakan tersebut mengundang kritikan ramai pihak, terutamanya mestilah netizen-netizen 'bawang'.




Siap heret suami Sakinah lagi dengan menyatakan tak pandai jaga isteri! Tak cukup dengan itu pastilah ada yang melabelkannya sebagai jahil.

"Suami tak marah ke peluk-peluk lelaki lain?" soal mereka.



Apapun, kita sedia maklum yang perangai Sakinah ni memang 'gila-gila'.

Tak sedar agaknya, tahu-tahu je dah terpeluk mungkin? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 59
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Besarnya Perut Elfira Loy, Ramai Pula 'Speku' Anak Kembar

Komen Terbaru

Quote masnona 7-9-2019 11:58 AM
Mula2 tgk terkejut jgk tp dia kn urban. So

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 28-8-2019 05:25 PM
So sweet...
Quote fliphair8 28-8-2019 05:43 PM
ni minggu kinah mendonia ke hape ni?
Quote RatuDunia94 28-8-2019 05:53 PM
Kalau suami dia kisah.. dh lama kinah ni berjilbab n bersara jd retis.. netizen pon..
Quote unguaurora 28-8-2019 05:55 PM
Xpo la..kubur kan masing2
Quote mizzmimi 28-8-2019 06:01 PM
Laki sheols dah kurus ke? Not bad husband u..
Quote aammyy 28-8-2019 06:15 PM
Tak gemar sgt bila dia mai gila dia. Kadang2 mcm dibuat2, nampak mcm rude pun ada.

Tp bila sheolls ckp psl serious matter mcm kes aiman fathia, latest ni psl klfw punya time schedule...nampak la waras sikit
Quote sfrnna 28-8-2019 06:22 PM
tak minat dia sbb lawak dia macam pelik. camna nak explain eh. tp bila dia cuba jadi kelakar, tak kelakar pun...tapi krik.. krik.. krik.. then org pun buat2 la gelak. Yg pasti dia ni x nampak macam mak2 pun.  plus, apa nak heran pun perangai macam ni. ni keje laki dia la untuk mencorakkan bini.
Quote bungarose 28-8-2019 06:41 PM
Bosannyer
Asyik create kontroversi ajer untuk kekal disebut2 di arena seni. Bukan terkenal dengan hasil seni yang hebat pun
Quote kamil8891 28-8-2019 06:41 PM
Laki dia dayus.  Ape nak heran..cium laga pipi pon maybe laki dia okey kot
Quote drivethru 28-8-2019 06:45 PM
Aku suka jer dia ni. Lawak dia mmg boleh buat aku gelak.
Quote sharlenetexas 28-8-2019 06:53 PM
Ingatkan streetcar named desire
Quote matchstick 28-8-2019 06:54 PM
ooo ini lah punca self-diagnosed and proclaimed ADHD tu kot
Quote diggerr 28-8-2019 09:30 PM
{:cryrun{:cryrun
Quote batmana 28-8-2019 10:38 PM
harap persatuan syed/syarifah ni antarla memo bantahan kt dia ni
psl tak jaga nama baik keturunan nabi

baik suh tukar nama, buang la nama sharifah tu, wat malu keturunan aja
Quote yayasbs 28-8-2019 10:54 PM
Uik dh fames dh si afiq ni.tringat dia ni penah wat baju kawen aku dulu..mahal gile even blm fames lagi....last2 nmpk beli kain kat kamdar cuols..{:cryrun..tp jahitan dia lawa even kain baisher2 ajorkk...
Quote syidasaleh 29-8-2019 12:24 AM
Lol td baca kat gempak extra SS ni tegur penganjur KLFW tak hormat waktu ibadah something like that. Ni apooo contradict betuii
Quote Jackjack08 29-8-2019 12:36 AM
Kadang suka kadang menyampah. Love hate relationship gituu dgn dia ni
Quote susukambingbest 29-8-2019 12:44 AM
Eewww gelinya tgok bontot da beranak tp buat2 prngai budk 5 taun trloncat peluk dpn org rmai. Dia ingat cute umur tua bangka wat cam tu kot Sedehhh hdup laki dia dpt wife below parr sgt

Lps tu claim diri sndiri ada ADHD, mental. Klau makpak xde cek dlu2, ko pun blh g sndiri hspital skrg jmpa psikatri bkn self diagnose sndiri ada ADHD brsumberkn doc gugel. Org bodo mcm ko jer yg prcaya n smpati pd ko. Murahan nk suh org ksian lps buat prkara2 bodo trloncat mcm beruk
Quote DARSITA 29-8-2019 01:21 AM
susukambingbest replied at 28-8-2019 08:44 AM
Eewww gelinya tgok bontot da beranak tp buat2 prngai budk 5 taun trloncat peluk dpn org rmai. Dia in ...



Actually kan bebudak perlu didignose oleh doktor sebab budak budak tak pandai nak bagi explaination. Budak tak tau nak used words utk beritahu masalah anxiety mereka/perasaan mereka. Sebab itu test utk ADHD or Autism ambil masa tiga hari berturut turut selama 4 jam sehari. Budak tu pulak sebelum test kena kenyang, tak mengantuk dan dalam happy mood.



Orang dewasa boleh jer tau mereka ada masalah ADHD dan mereka ini bila punyai anak. boleh ditect anak mereka mempunyai ADHD ke tidak.


Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.261613s Gzip On
To Top