Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Anak Perempuan Nana Mahazan Diejek Selekeh Lagi, Muka Macam Binatang

27-8-2019 05:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 185

Ibu mana yang tak sakit hati bila anak sendiri dihina dan diejek.

Nana Mahazan mengakui yang hatinya sering tersentuh bila anak sulungnya, Althea Raqeem Brian, 9, selalu menjadi mangsa body-shaming dan buli di media sosial.



Yang mampu Nana buat hanyalah sekadar memadam komen dan menyekat individu berkenaan.

"Anak saya selalu jadi mangsa kecaman, ada yang kata selekeh dan samakan dengan muka haiwan.

Mereka tinggalkan komen itu semua di IG saya, nasib baik anak-anak tak baca, tapi emaknya lah yang sentap," katanya kepada mStar Online.



Pengacara dan pelakon ini juga menyatakan tak mengapa jika ada yang cakap buruk tenyang dirinya, tapi bukan pada anak-anak.

"Saya akan meroyan seorang diri dan padam komen tersebut. Itu sahajalah yang boleh buat," tambahnya.



Nana kata, dia tak mahu paksa Althea untuk bergaya dengan fesyen tertentu memandangkan anaknya masih dalam proses menentukan gaya dan fesyen yang diminati.

"Ada yang kata emak sahaja cantik, anak selekeh. Dia yang suka pakai baju begitu takkan saya nak suruh dia pakai kasut tumit tinggi pula."


Foto: IG

Jahatlah mulut netizen, anak dia tu cantik sangat ke? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 185
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Ramai Panas Punggung, Intan Najuwa Tayang Lamborghini Tunang

Komen Terbaru

Quote arianakhalid 15-9-2019 06:07 PM
setori_mori replied at 28-8-2019 12:19 AM
Eh sama my thought. Aku tak faham orang suka claim “oh aku memang jenis cakap depan2 berterus ter ...

Entahnya... sibuk nak memberi komen hal org.

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 27-8-2019 05:52 PM
Muka maknya dedulu. Pastu laki xhensem. Dpat anak muka ori mak + bapak. Oklah tu buruk pon.
Quote fuyupoktek 27-8-2019 05:55 PM
Sjibik anak dia muka nana
Quote keds 27-8-2019 05:56 PM
Janji sihat ....syukur.
Quote hotmak 27-8-2019 05:57 PM
besar sikit esok lawa lah, biarlah kekecik comot tak lawa pun

dah besar dah pandai melawa, confirm cantik
Quote mintu 27-8-2019 05:59 PM
at least biarla anak dia lead normal life.. sekurang2nya mak ayah dia ni urban, tp tgk anak dorg jaga daripada kena exposure tu.

ada mak bapa urban, smpikan anak sdiri pn diheret sekali.
Quote doubleA 27-8-2019 06:04 PM
Apa la salah budak tu. Some people are sick, takda kerja lain selain menyakitkan hati manusia lain. Sabarlah nana. Jgn biar anak tahu, kesian dia nanti
Quote beatgirlX 27-8-2019 06:07 PM
Oh please la natizen milut caboiii...
Budak tu kecik lg...aku setuju je cara nana..boar Althea dengan zaman kanak2 dia..one day makin meningkat remaja pandai la dia grooming..
Actually bdk ni cantik ..
Quote Norma69 27-8-2019 06:12 PM
Nana ni lps gigi dahtersusun mmg cantik dan lain je.aku yakin lps anak dia pakai braces, mesti muka dia berubah nanti.
Tak de yg hodoh pun muka anak dia, tgk foto ke2 sweet je, maybe sbb dia kecik lg so suka tersrngih mcm tu, jd nmpk la kurang lawa.
Quote royaldanish 27-8-2019 06:15 PM
Tak lama lagi pakai braces pastu tetiba putih...
Quote sukacactus 27-8-2019 06:15 PM
Apahal kejam sangat diorang ni
Mesti kat skolah dl kaki ejek orang
Quote prizadane 27-8-2019 06:17 PM
Okay je anak sheols. Takde la buruk. Comel je la untuk budak budak normal. Lagi suka anak sheols begini daripada kecik kecik dah pakai terdedah or over. Biarlah anak dia hidup cam budak biasa. Apa yang komen tu semua anak lawa sangat ke? Sekali hauk...dress up ala rempit gitu
Quote aechae 27-8-2019 06:18 PM
Yg mengata tu pn cer tgk muka masing2 msa kecik berlemoih dlu...comot n x comel jugak kn?
Quote kiambang 27-8-2019 06:19 PM
Buat pekak je .. takdelah sakit hati ..
Quote harkktuih 27-8-2019 06:20 PM
Hanjeng nya netizen yg komen  gitu.. Biarlah bdk tu membesar ikut cara dia.. Xkan la nk kena pkai gelang emas, tepek bedak kat muka 4inci segala..
Quote munchkin 27-8-2019 06:21 PM
Yarabi anak pookimak sapa tu yg hina hina budak2.

Menyampah aku org dok compare compare anak org ni anak org tu.

Mulut cam sialll
Quote bellaamsar 27-8-2019 06:29 PM
Comel sgt ke anak2 netizen yg mengata tu? Ok la anak nana ni enjoy childhood dia. Nanti dh besar pandai la dia berfashion bagai
Quote diggerr 27-8-2019 06:31 PM
Belum di groom..
Quote Nana_Man 27-8-2019 06:34 PM
Gambar anak dia tak ikat rambut tu lawa. Sweet.
Quote takayama 27-8-2019 06:36 PM
Xdelah buruk mana pun anak dia tu
Biasa2 aje, yg penting anak dia sihat dan dijaga dgn baik
Netizen yg mengomen tu sure ke ms diaorg kecik camtu lawo cam princess, bdk xde buat salah dikutuk

Lihat semua komen(185)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132812s Gzip On
To Top