Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Netizan Samakan Paha 'Sado' Azira De Fam Seperti Cristiano Ronaldo

26-8-2019 05:26 PM|Oleh: MuhdAizieRamlan| Komen: 58

Sudah menjadi kelaziman, gaya pemakaian selebriti atau figura umum akan menjadi tatapan dan bahan perbualan pengguna media sosial.

Kali ini, ahli kumpulan DeFam, Azira Shafinaz pula dihentam teruk di Instagram gara-gara gaya pemakaiannya yang disifatkan terlalu seksi hingga menampakkan sebahagian pahanya.


Foto: IG Azira

Lebih mengejutkan, ada pengguna media sosial yang menyamakan paha penyanyi itu seperti kaki Cristiano Ronaldo.


Foto: IG Azira

Macam-macam!

Apapun, sebagai pengguna media sosial, sebaiknya kita perlu menjaga setiap komen di platform berkenaan. 

Begitu juga dengan golongan selebriti, mereka harus bijak memanfaatkan populariti yang diraih untuk lebih dikenali sama ada kerana kontroversi atau sumbangan mereka dalam industri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : 'Seumur Hidup Tak Akan Lupa!' - Kilafairy Teruja Chris Brown Follow Di IG

Komen Terbaru

Quote bellaamsar 2-9-2019 07:12 PM
sfrnna replied at 26-8-2019 07:48 PM
Okay la. Asalkan dia x edit peha jd terlebih kurus n kaki terlebih panjang cam cik epal... {:nose st ...

Sampai handbag pun tiba2 jadi panjang kann

Lain-lain Komen

Quote CikNano 26-8-2019 05:42 PM
Malaysian ni bab body shaming org nombor 1 nak kalau retis dia benci. Apa pun tertutup lebih dari mengundang fitnah mata yg memandang
Quote zuuu 26-8-2019 06:40 PM
Overnya yg komen tu pon...paha dia xde lah besar snggt sampai nk dicomparekn ngan cr
Quote diggerr 26-8-2019 07:01 PM
Body shaming
Quote sehirkedi 26-8-2019 07:13 PM
Yg komen tu memang jahat.. Helok cantik jah peha dia.. Tangan tu gatai nak menaip komen yg menyakitkan hati orang lain. Dari sibuk ganggu hal orang lain, baik pi sental dapur @ bilik air yg sado dengan kerak tu haa..
Quote royaldanish 26-8-2019 07:21 PM
netizen haihhh perangai...
Quote cikgojesss 26-8-2019 07:32 PM
babinya komen ummah pun boleh buat thread.. komen kat ig heshe ada berapa? kalau ada 100 komen elok la acik porum bukak jah 100 thread untuk heshe.. kaki mcm ronaldo, kaki mcm pokok getah, kaki macam apa lagi bla bla bla

Quote sfrnna 26-8-2019 07:48 PM
Okay la. Asalkan dia x edit peha jd terlebih kurus n kaki terlebih panjang cam cik epal... {:nose stay true to yourself. Rakyat My suka bodyshaming org. Padahal diri sendiri lupa nak cermin
Quote seulgi 26-8-2019 07:51 PM
Okey ape kaki macam cr..boleh menari di shoppee pi pi pi pi
Quote selipar_hijau 26-8-2019 07:53 PM
Melayu kalau bab menganjeng
Quote sukacactus 26-8-2019 08:12 PM
Ok je aku tgk kaki dia
Quote kivio 26-8-2019 08:15 PM
Difam pulak dah?
Bila buat ni grup nyanyi ni?
Ke sendurrrr berlagurrr pilurrr jerrr
Quote beatgirlX 26-8-2019 08:20 PM
Zira dah cukup manis tak perlu over...
Cantik semulajadi esp bila dia senyumm
Quote F685 26-8-2019 08:56 PM
TT ni termasuk jgk dlm golongan reporter Cari yg berada dlm kelas peralihan tersendiri ke ?
Quote NBM 26-8-2019 08:57 PM
cantik je aku tgk, dari kaki mcm tiang letrik tp nak pakai seksi selak sana tiang selak sini tiang
Quote AmandaRollins 26-8-2019 08:59 PM
Nothing wrong with her thigh...nmpk biasa je...netizen dah2 la nk body shaming retis...depa pun manusia biasa cm kita jgk
Quote Mary_jane 26-8-2019 09:21 PM
Lawanya azira. Mohon semua retis off comment jela kat socmed. Boleh mental ya dengan komen caprut netizen mulut longkang.
Quote Nana_Man 26-8-2019 09:25 PM
Azira ni manis sgt. Ngan dimple dia tu.. proportionate jgk badan dia.. kalau paha kurus tiang lampu, mana cantik..
Quote RatuDunia94 26-8-2019 09:34 PM
Yg komen gitu sorang je.. tp siap buat artikel khas seolah2 sejuta netizen ckp benda yg sama.. baghal nya la hai..
Quote apedehal 26-8-2019 10:08 PM
apo..peha mcm tiang salah peha sado salah

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.296297s Gzip On
To Top