Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Selamba Tayang Kop*k Dalam MRT, Tak Malu Ke. Nanti Apa Kata Penumpang Yang Lain.."

SakuraJo|27-8-2019 02:05 PM Komen: 99
Dah kenapa kak? Hilang pedoman sampai tiada rasa malu lagi?

Tergamam rasanya apabila melihatkan sebuah video yang tular ini. Memetik World of Buzz seorang influencer wanita tempatan dikatakan membuat aksi tidak senonoh dalam MRT.

Video berdurasi 40 saat itu menunjukkan wanita berkenaan muncul dengan singlet dengan tali halus mula menunjukkan pose 'berani mati' di stesen MRT berkenaan. 

Kredit foto: WOB

Seterusnya dia ketika duduk dalam MRT itu mula membuat gaya lebih 'menakutkan' seperti menarik tali singlet sehingga pangkal payudaranya kelihatan. 

Berlagak seperti tiada apa yang berlaku, wanita ini nampaknya tanpa segan silu merakam payudaranya yang terbuka itu. 

Hai selamba betul, agaknya apalah reaksi penumpang yang lain. Pasti terkejut dibuatnya. 

Kredit foto:

Difahamkan ramai yang membuat spekulasi kejadian itu berlaku di stesen MRT Merdeka. Namun begitu, tarikh sebenar video itu dirakam tidak dapat dipastikan. 

Anda boleh menonton sendiri video berkenaan di sini. 

Kredit foto: WOB

Memang tindakan wanita ini sangat mengejutkan, apatah lagi ia berlaku dalam negara kita yang sememangnya mengamalkan budaya ketimuran yang jitu. Apa pendapat anda? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
21
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 99
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote seramado 30-10-2019 02:28 PM
tak lalu cik kak oii

Lain-lain Komen

Quote Kurex 27-8-2019 02:15 PM
Walaupun aku membirah dgn semoga aku, takde la aku sangup buat macam ni dekat public
Quote matbad 27-8-2019 02:15 PM
Sel sel otak beliau gagal berhubung
Quote Boomibulat 27-8-2019 02:16 PM
Alamak knp video mcm shoot dgn calculator je ni...
Quote beatgirlX 27-8-2019 02:19 PM
Bdk2 sekarang ramai yg sakittt...siannn
Quote fliphair8 27-8-2019 02:25 PM
masalah sangat ko dek, confuse antara nak jadik porn star or playboy bunny? ade beza ke?
Quote CatMiow 27-8-2019 02:27 PM
Budak2 zaman sekarang kata , budaya dah tak releven.  Yang penting sikap keterbukaan.
Quote helicornia 27-8-2019 02:32 PM
takde yg repot polis ke
Quote Fleur81 27-8-2019 02:36 PM
Siapakah influencer wanita tempatan itu..berani sangat tunjukkan aset di khalayak ramai
Quote RatuDunia94 27-8-2019 02:38 PM
Kurex: Walaupun aku membirah dgn semoga aku, takde la aku sangup buat macam ni dekat public


Amboi kurex mentang2 ciki yg buat.. cuba kalo jantan tayang ciknek.. laju je keluar ayat "semoga....."
Quote Peterpan17 27-8-2019 02:43 PM
Fleur81 replied at 27-8-2019 02:36 PM
Siapakah influencer wanita tempatan itu..berani sangat tunjukkan aset di khalayak ramai

setakat kopek nasi lemak RM1, tak selera tengok
Quote ifanonline 27-8-2019 02:45 PM
org pompuan ni..kalau tunjuk tetek ok...kalau org raba tetek tak leh...
Quote Fleur81 27-8-2019 02:46 PM
Peterpan17 replied at 27-8-2019 02:43 PM
setakat kopek nasi lemak RM1, tak selera tengok


Quote missbigrockstar 27-8-2019 02:47 PM
Kurex replied at 27-8-2019 02:15 PM
Walaupun aku membirah dgn semoga aku, takde la aku sangup buat macam ni dekat public

Lah kurex hang pompuan ka. Aku dok ingat hang laki
Quote diggerr 27-8-2019 02:56 PM
Terukkkkkk
Quote batusembilan 27-8-2019 02:58 PM
org cina ni dh xde malu sgt ke?
Quote prettyuglybabe 27-8-2019 02:59 PM
so dia dah start buat ig review ke belum?
Quote salmon-suki 27-8-2019 03:00 PM
Boleh tak alang2 dah tersebar ni,denda terus biatch ni?sbb rules mmg xleh berkelakuan tidak sopan dlm public transport kan..so,pihak berkuasa sila ambil tindakan!
Quote saviour_09 27-8-2019 03:01 PM
kecik kan?

malas la tengok
Quote sepiITUindah 27-8-2019 03:02 PM
semoga ko panjang umur dik
dan dapat menyaksikan semula video ni time ko umur 70

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.294255s Gzip On
To Top