Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Suntik, Cuma Solek Dan 'Juih' Sahaja!" Sweet Qismina Perjelas Isu Bibir Makin Montok

26-8-2019 01:34 PM|intan| Komen: 24

Selepas kecoh di media sosial yang mengatakan aktress Sweet Qismina telah menyuntik bibir untuk kelihatan lebih seksi, akhirnya beliau tampil membuat penjelasan.

Sweet menjelaskan bahawa bibirnya kelihatan seperti 'disuntik' kerana solekan dan cara 'posing' di hadapan kamera.




Tambahnya pula, muka beliau memang akan kelihatan perubahan yang sangat jelas jika turun dan naik berat badan. Berikut merupakan kenyataan Sweet seperti dipetik Beautifulnara:


Mengakui ingin memiliki bibir seksi seperti Izara Aisyah dan Zahirah McWilson, Sweet 'terpaksa' bergaya dengan lebih ekstra untuk mendapatkan rupa bentuk bibir yang diingini.

Katanya, tiada kena mengena pun dengan cucuk! 

Korang ni, memandai-mandai je kan? Tapi kalau cucuk pun rasanya tak ada masalah kot? Sebab duit masing-masing! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 24
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Boleh Tahan Biadab Artis Junior Ni, Saudara Kandungnya Pun Ramai Tak Suka!

Komen Terbaru

Quote dang_anom 28-8-2019 11:07 AM
Dah terang lagi bersuluh dek oi.
Izara jugak yang bagus.
Dah suntik mengaku. Siap ckp menyesal sbb jd pelik..haha

Lain-lain Komen

Quote kakyungpilah85 26-8-2019 02:18 PM
Sulam bedak lettewwwww
Quote salmon-suki 26-8-2019 02:20 PM
Ko igt netz ni bodoh ke pmpuan oittt?dah jelas2 bibir tu berbeza sgt dgn bibir ko y nipis tuh,ni dah elok jd ala2 retis Hollywood y cucuk bibir..lagi nak nafikn teknik solekan etc??lagipun kalau solek caner pun xkan brubah ler jd mcm tu bibir ko..

Pstu dagu tu xnak ckp psl solekan jgk ke?kemain runcing lagi..kohkohkoh~
Quote Buritan 26-8-2019 02:23 PM
Dah mcm muka nina iskandar dah.. last last srnua retist muke lebih kurang jahhhh sbb semua repair kat tompek sama plak tuuu...
Quote geenie 26-8-2019 02:24 PM
please don't alter ur face sampai jd mcm emily the corpse bride



Quote barfi 26-8-2019 02:30 PM
Lantak kau la dik
Quote Cpkay 26-8-2019 02:34 PM
muda lagi kau ni dik.. jangan menyesal kang tetiba jadi macm bibir anju pula
Quote mieymiey 26-8-2019 02:47 PM
Jangan bagi statement kurang cerdik macam Yana Samsudin, katanya hidung sheols jadi mancung disebabkan perubahan bentuk wajah
Quote Foxey 26-8-2019 02:49 PM
Dalam semua gambar ke dia juihkan mulut untuk nampak bibir begitu? Tak nampak pun juihannya tu
Quote sarah82 26-8-2019 02:51 PM
Maaf na.. Aku dari dulu blur.. Macam mana nak tau org tu bibir tebal ka tak.. African lain la.. Mmg tebal mcm kena sengat tebuan tapi Asia.. Mata kero aku nampak sama saja.

Jadi tlg terangkan pada aku yg blur mcm katak bukit ni ttg bibir tebal atau tidak.
Quote RatuDunia94 26-8-2019 03:21 PM
Zaman 80an, 90an retis guna alasan air wuduk buat muka jd lain.

Zaman skrg retis salahkan berat badan plak yer..
Quote diggerr 26-8-2019 03:33 PM
ooooooooooo
Quote julia5094 26-8-2019 03:35 PM
Iols nak cuba suntikan untuk kecilkan bibir...ada tak? {:cryrun
Quote Fleur81 26-8-2019 03:49 PM
Artis dan suntikan tak boleh dipisahkan
Quote LadyCarefree 26-8-2019 03:56 PM
Dia ni semenjak rapat dgn mamat muka poyo tu dia pon sama poyo. Iols xleh la tngok muka sijantan tu. Lol
Quote diss69 26-8-2019 09:57 PM
Kadang nmpk lawa, kadang x..
Quote armin 26-8-2019 11:31 PM
Dik kau dah lawa muka asal. Why makin buruk
Quote pichee 26-8-2019 11:37 PM
Dik..bg statement bijak ckit...

Tiru statement sherry ke? Teknik make up...hmmm

Klu teknik make up...xkn la bwh bibir yg dlm tu membengkak..deh!
Quote ikanmasin 27-8-2019 12:21 AM
sayang dik..msh muda lg rupa pun cantik cun sedap
mata memandang..jangan lah terpedaya yer..
Quote annadonna 27-8-2019 09:06 AM
so Ratu Juih lah ni

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129945s Gzip On
To Top