Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tu Perahu Ke Kadbod?" Mulut Netizen Buat Neelofa Mahu Singkir Aura Negatif

26-8-2019 12:06 PM|Shimmer Shine| Komen: 49







"Tu kadbod ke perahu?"


Seakan memahami cita rasa fesyennya sering dikritik netizen, Neelofa akhirnya secara berkias menyatakan mahu menghalang aura negatif yang melingkari hidupnya. Tidak dapat dipastikan sama ada ia bagi merujuk fesyennya yang selalu 'di luar kotak' atau kata-kata negatif yang diterimanya selama ini.

Memaparkan fesyen 'aneh' menurut segelintir masyarakat, Neelofa bersama adiknya, Ameera Khan menjadi penghias muka depan majalah Citta Bella iaitu majalah tempatan berbahasa Cina. Bukan calang-calang selebriti yang dijadikan 'cover' majalah, nampaknya Neelofa sentiasa menjadi rebutan bagi melariskan penjualan majalah berbahasa selain Melayu. Jika sekadar kutukan 'haters' mungkin ianya tidak begitu memberi kesan terhadap usahawan berjaya ini.


Kredit foto: IG

Berbanding fesyen sebelum ini yang memaparkan Neelofa dalam aksi 'sporty' kali ini dia dipakai jaket yang 'oversized' serta 'head gear' yang sekali imbas seperti topi, tetapi bukan. Dalam masa sama, ianya juga kelihatan seperti memakai kadbod membuatkan ia menjadi bahan jenaka kepada netizen.






Namun, bagi peminat tegar Neelofa sendiri, apa lah salahnya fesyen tersebut, yang penting Lofa tetap nampak cantik dan elegan.


Kredit foto: IG

Berlainan dengan rakan artis seperti bekas Ratu Cantik Malaysia, Kavita Sidhu yang menyukai penampilan Neelofa tersebut.



Jom kita tonton video klip penggambaran pula, memang banyak betul topi dan 'head gear' yang dipakai Neelofa. Jadi, betul ke kadbod tu?


Apa pun penampilan Lofa, memang dia tidak cepat melatah. Jadi, hati-hati siapa yang memberi komen negatif, mungkin Lofa akan menyingkirkan anda dari memberi komen satu hari nanti. Mana tau kan? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 49
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : Netizen Puji Hanbyul Menyanyi 'Vroom Vroom' Lebih Sedap Daripada Nabila Razali

Komen Terbaru

Quote toynme 26-9-2019 11:45 AM
Kalau org lain pakai ntah2 rupa ayam jantan..kiki

Lain-lain Komen

Quote 150997 26-8-2019 12:23 PM

pakai topi kadbot ka tudung selebet ka... tetap canteksss
Quote RatuDunia94 26-8-2019 12:26 PM
Ok la tu at least sheols " menutup kepala".. bukan itu netizen sering laungkan pd retis2 x bertudung..
Quote Kurex 26-8-2019 12:27 PM
Dress up la macam mana pun, kedesaan tu takkan hilang
Quote Boomibulat 26-8-2019 12:47 PM
Semoga dapt bertakhta di hati nilopa..klu nilopa x sudi amira pn blh..
Quote MatDeghem 26-8-2019 01:08 PM
Kita ngumpat Kat forum aje...bukan di IG Dia. Kaw kaw punya ngumpat.



Ini gambar sebelum pegi haji kali ke 2...
Mungkin dah berubah sekarang selepas basah lecun berdoa di Arafat...

Uhuk Uhuk...
Quote sfrnna 26-8-2019 01:13 PM
Adiknya si paki tu kalau x tumpang selit sekali mmg xleh ya. {:nose
Quote me12345 26-8-2019 01:25 PM
Design ni mcm pernah tgk kat ikea section gardening....
Quote Cpkay 26-8-2019 01:37 PM
hajah nopa dah profesional. bukan suka suka dia nak melatah dengan komen netizen ni. chill je
Quote MekConkey 26-8-2019 01:51 PM
....
Quote MekConkey 26-8-2019 01:52 PM
150997 replied at 26-8-2019 12:23 PM
pakai topi kadbot ka tudung selebet ka... tetap canteksss

Yass........
Quote MekConkey 26-8-2019 01:53 PM
Cpkay replied at 26-8-2019 01:37 PM
hajah nopa dah profesional. bukan suka suka dia nak melatah dengan komen netizen ni. chill je

.....
Quote MekConkey 26-8-2019 01:53 PM
RatuDunia94 replied at 26-8-2019 12:26 PM
Ok la tu at least sheols " menutup kepala".. bukan itu netizen sering laungkan pd retis2 x bertudung ...

Yasss...........
Quote MekConkey 26-8-2019 01:54 PM
Boomibulat replied at 26-8-2019 12:47 PM
Semoga dapt bertakhta di hati nilopa..klu nilopa x sudi amira pn blh..

Amin ........
Quote apedehal 26-8-2019 01:55 PM
chu gais dunno fashun... tempelak si polan2 dr nugara lopakland.

adik dia tu tpaksa benau tumpang populariti kk utk nk masuk showbiz n modelling yer. da bcerai ke tu dgn pakwe gorila heshe waris glomac
Quote Boomibulat 26-8-2019 01:57 PM
MekConkey replied at 26-8-2019 01:54 PM
Amin  ........

Klu jd i jemput mkn ns minyak nti..
Quote MatDeghem 26-8-2019 02:01 PM
apedehal replied at 26-8-2019 01:55 PM
chu gais dunno fashun... tempelak si polan2 dr nugara lopakland.

adik dia tu tpaksa benau tumpang ...

Wa rasa hajjah yg mau bawak si lemak  kehadapan... Tapi lemak lebih minat berjantan dan kawin.....

Quote Madel 26-8-2019 02:19 PM
Pekat melekat aura negatif si lopak ni
Lagi2 dgn fesyen yg entah apa2.,
Dgn muka kerek sama seposen pose dlm semua mag.
Quote diggerr 26-8-2019 02:55 PM
{:thief{:cryrun
Quote Foxey 26-8-2019 03:00 PM
Err... Fesyen dia ni cam pelik sikit la

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.228864s Gzip On
To Top