Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Nakal, Tapi Langkah Mayat Dulu Kalau Nak Ambil!" - Ada Orang Cuba Rampas Anak Sajat

26-8-2019 10:24 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 50

Usahawan terkenal Sajat di Instagramnya mendedahkan ada pihak cuba "merampas" anak-anaknya.



Sajat mempunyai dua anak kecil berusia empat tahun yang dijaganya sejak lahir. Melalui IGnya, Sajat meluahkan bahawa ada pihak cuba merampas anak-anaknya dan memberi amaran supaya "langkah mayatnya dahulu". 



"Apa salah aku kat kau?? Sakit, pelajaran, suka, duka semua aku lalui dengan anak aku.. Aku susah aku tak cerita kat orang.. Biar aku mati untuk menjaga anak anak aku.. Kau jangan sentuh anak aku!! jangan berani nak ambil!!!!" katanya memberi amaran.

Dia juga mendedahkan walaupun tidak banyak menceritakan perihal anak-anaknya di media sosial, dia sangat menjaga kebajikan anak-anaknya itu. 



Misalnya, belanja bulanan untuk kedua-dua anak itu sahaja mencecah RM4,500. Itu tidak termasuk simpanan pendidikan dan  pelbagai kelas anak-anaknya. Malah, dalam setahun dia menyimpan hampir RM12,000 seorang untuk masa depan anak-anaknya. 

Dia juga mengakui bahawa walaupun dia nakal, dia pandai mendidik anak-anaknya itu dan orang luar jangan sesekali cuba mahu merampas kebahagiannya. 

"Saya tahu saya nakal, saya tahu saya banyak kekurangan, tetapi tak bermaksud saya mengajar anak saya buat nakal jugak. Sedih sangat bila jadi macam ini. Kenapa dah empat tahun mereka bersama dengan saya, ada pihak nak ambil mereka dari saya??" ujarnya.


Jangan sentuh anak-anak saya!
Foto: Instagram

Kasih seorang ibu kan, walaupun anak-anak angkat tetapi yang dijaga sejak lahir memang terasa seperti anak sendiri. 

Agak-agaknya, siapalah pihak tak tahu malu mahu merampas anak-anak Sajat itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : Netizen Puji Hanbyul Menyanyi 'Vroom Vroom' Lebih Sedap Daripada Nabila Razali

Komen Terbaru

Quote MelZ_Eulalia 4-9-2019 10:25 AM
miu84 replied at 26-8-2019 08:37 PM
Kesian sajat..kembang kuncup ovari heshe menahan syahdu

hahaha kannn

Lain-lain Komen

Quote cicicumel 26-8-2019 10:40 AM
si mokkay tu pn ada bela anak agkat kan? dorg adopt anak ni under badan kebajikan ke? sng plak lulus.
Quote kikuri 26-8-2019 11:06 AM
biorlah sajat jaga bebudak tu... cuma iols harap sajat didik la anak2 tu elok2... jangan bagi kompius macam hang jugak... sebab iols tengok elok ja dia jaga budak2 tu... kesian lah kalau dipisahkan sebab dia dah jaga dari baby lagi
Quote epuepy 26-8-2019 11:11 AM
uit, kasih sorg ibu kah bam jat? ke sorg bapa?
Quote diggerr 26-8-2019 11:32 AM
Hahahahahah
Quote Fazzbulous 26-8-2019 11:36 AM
Jat,berubahla...kmbli kpd fitrah...xde spe deny cara ko jaga ank...aku caye je ko mmg da sediakan mcm2 utk ank2 tu...tp ko sndri xjaga diri ko...ko buat org fitnh ko...jaga la akhlk dpn anak2...
Quote VirusDetected 26-8-2019 11:39 AM
sian kat anak2 bila dh besar nnt bila org tny sape parents dorg...
Quote jijilaaa 26-8-2019 11:44 AM
cicicumel replied at 26-8-2019 10:40 AM
si mokkay tu pn ada bela anak agkat kan? dorg adopt anak ni under badan kebajikan ke? sng plak lulus ...

tu anak buah dia, sekali sekala je dia upload
Quote jijilaaa 26-8-2019 11:47 AM
weh kalu ak jd sedara kepada budak berdua tu pun ak risau. Sbb sajat puya environment dgn maknyah. p mana2 dok angkut mokkay dgn isabella tu. Sapa tak risau weh budak2 tu besar dgn kekeliruan. aritu buat bacaan yassin kat wisma nursajat, si mokkay pakai tudung, kat belakang tu ada budak2 kecik ni dok tgk je mokkay.

yang coach yin plak keluar masuk rumah sajat mcm tu je. Xde batas. Budak2 tu time kecik mmg tak paham, tp bila dah besar esk diaorg mesti tau lelaki y dipanggil ayah tu, bkan ayah y sah kahwin dgn "mommy" dia pun.
Quote Laceyx 26-8-2019 11:57 AM
I believe je sajat jaga anak2 lg baik dr mak pak kat luar sana. Semoga sajat dpt berubah menjadi lelaki tulen  suatu hari nanti
Quote kucingitam 26-8-2019 12:01 PM
for me sajat is incompetent la..ye oke mungkin dia lebih keibuan eh kebapaan..pape je la, tapi situasi dia mengelirukan, kesian la bebudak tu..
Quote ThuLE 26-8-2019 12:27 PM
as mak ke as pak ke..  aku boleh rasa laaa apa  yg dia rasa.. walaupun dia tak lahirkan.. tapi dia duk tatang dari lahir sampai laa ni..

moga anak2 dia berdoa supaya makpak dia kembali ke fitrah..
Quote RatuDunia94 26-8-2019 12:49 PM
Sajat is better dr mak bapak kandung yg abaikan kebajikan anak2. Membesar dlm keluarga yg sempurna latar belakang agama pon x menjamin anak2 akan jd "manusia" bila dh besar. Kasih sayang ni universal.. ada org bertuah dpt kasih syg dr ibu bapa kandung. Ada pula yg kena menumpang kasih syg org lain. Ada pula yg x pernah merasa kasih sayang dr kecil sampai dewasa... iols ok jah sajat bela budak2 ni. Cuma sheols kena town down sikit tergedik2 tu..
Quote fushimi 26-8-2019 12:58 PM
sape yang yang busuk hati sangat ngan sajat

go go jat

jahat tul orang nak rampas anak tu dari ko jat

aman aman bebudak tu ngan sajat
Quote gummygummy 26-8-2019 01:19 PM
for me, as long budak tu bahagia cukup disediakan semuanya, okay dah. I believe Sajat also taknak anak dia jadi macam dia. In Shaa Allah

Ibu mana nak anak dia jadi begitu kan.
Quote natrahn 26-8-2019 01:23 PM
kasih seorang ibu ?
Quote minguk 26-8-2019 01:25 PM
biar je lah sajat jaga.. apa masaalah orang lain ni?
asal budak tu diberi didikan yang sempurna, dijaga kebajikan kesihatan, okay la tu..
Quote Fleur81 26-8-2019 01:31 PM
Just nak tahu sapa yang nak rampas budak2 tu je
Quote allysumc 26-8-2019 02:26 PM
X dinafikan sajat mampu membesarkan anak2 tu dgn baik. Terlebih mampu kan. Pelajaran, keperluan, cukup makan semua. Tp kesian jugak budak2 tu dibesarkan oleh nyah. Environment tu kurg sesuai
Quote ketambangkang 26-8-2019 04:08 PM
bgtau je lah sape yg nak ambik balik..
mak kandung dia? jbtn kebajikan? coach yin?

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096738s Gzip On
To Top