Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Cristiano Ronaldo Mengejutkan Seisi Dunia Dengan Berjoget Di Iklan Terbaru Shopee

26-8-2019 10:53 AM|Oleh: fnz| Komen: 27

Foto: YouTube

Siapa sangka bahawa bintang bola sepak terkenal Portugal, Cristiano Ronaldo menjadi duta terbaru untuk Shopee. Sempena 9.9 Super Shopping Sale yang berlangsung pada 19 Ogos sehingga 8 September 2019, pemain bola sepak itu melakonkan sendiri di dalam video promosi tersebut untuk menjayakan jualan atas talian terbesar itu.

Lebih mengejutkan, Ronaldo menari 'The Shopee Dance' di penghujung iklan ini. Ramai yang terhibur dengan iklan Ronaldo untuk Shopee. 


Foto: YouTube

Walaupun beliau sering dilihat sebagai seorang yang 'kontrol macho', tetapi tidak dalam iklan ini. Tahniah Shopee kerana mengambil selebriti berkelas dunia untuk promosi 9.9 Super Shopping Sale yang sedang menjadi bualan seluruh dunia. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 27
Komen

Previous : Dari Jerawat Menggerutu Ke Kulit Flawless Dalam 8 Bulan, Jejaka Ini Kongsi Rahsianya

Next       : Awas! Payudara Lelaki Boleh Membesar Jika Gemar Ambil Makanan Segera

Komen Terbaru

Quote monsterwife 1-9-2019 12:20 AM
Aku tanya anak buah betul ke Ronaldo ataupun superimposed?dia ckp betulll

Lain-lain Komen

Quote seri_mawr 26-8-2019 11:17 AM
ya....aku tgkiklanni hari sabtu itu hari.....mcm x percaya...

betul ke ronaldo ni....

kebetulan aku rekod siaran i can see your voice malaysia tu...makanya aku ulang lagi sekali...

siap fikir berapa lah shopee bayar ni..

tapi so cute...hahhaha..n x sangka ronaldo yng ala2 macho menari shopee n anak2 aku suka iklan shopee ni...sejak iklan shoppe raya last time suka ikut penari2 tu...
Quote Boomibulat 26-8-2019 11:19 AM
Mcm fake je..
Quote electricopop 26-8-2019 11:23 AM
Keras badan menari... hahaha.
Quote videcloset 26-8-2019 11:27 AM
tu lah at first i thought mcm super imposed je. tp mcm real jugak. shoppee ni China punya ke? berapa lah diorg bayar CR ni
Quote diya_az 26-8-2019 11:28 AM
Tula..kt cari pon iklan ni sepah bila pakai phone..ingatkan aku salah tengok jugak..haha
Quote diggerr 26-8-2019 11:31 AM
Joget kat tengah padang
Quote AbukRokok 26-8-2019 11:39 AM
iols hampir terkejut,,,ingatkan pelakon iras iras...rupanya betul ye?
Quote Kurex 26-8-2019 12:14 PM
Semoga dapat berjoget atas 6pax ronaldo
Quote Tweety_Senrose 26-8-2019 12:40 PM
First masuk thread ni dah set dalam fikiran nak cari komen kurex. Haaa tu dia kat atas tu. Btw hensem nya Ronaldo
Quote Mfzg89 26-8-2019 12:45 PM
iklan 30saat, joget 15saat, payment 10 biji Buggati Veyron.. korg mampu?
Quote Artemesiaa 26-8-2019 12:56 PM
Kelakar je tengok iklannya tu
Quote nazzse 26-8-2019 12:58 PM
videcloset: tu lah at first i thought mcm super imposed je. tp mcm real jugak. shoppee ni China punya ke? berapa lah diorg bayar CR ni


Company spore..mula2 tgok hebat company ni bleh hired CR...mesti untung bilion2 dah ni
Quote Chairman 26-8-2019 01:00 PM
siyes aku terkesima tgk ronaldo joget dlm iklan shopee
Quote any42 26-8-2019 01:18 PM
tgelak tgk CR mnari dlm iklan ni. kaku tp cute. xsangka sanggup plak dia mnari comel2 cenggitu sbb biasa tgk karakter mcm ala cntrol macho je. msti tuan bdan tgelak tgk dri sndri mnari gtu tp apedehal lumayan ye bang bayarannn
Quote gummygummy 26-8-2019 01:21 PM
fuhh kaya Shopee ni. maksudnya aku juga ke yang kayakan Shopee ni skli? Mana tak kaya, 2% dari product yang berjaya jual dia amek hihi
Quote fushimi 26-8-2019 02:08 PM
iols pun terkejut

semalam tengok iklan tu

terus iols pikir berapa sope bayar ronaldo
Quote acikhan 26-8-2019 03:16 PM
Sebelum nie artis blackpink n sekarang CR, fuh mau milion2 bayar nie oiii... Kaya OOO kaya
Quote aleesyasofia 26-8-2019 03:57 PM
hruslah kaya shopee.. byk untung.. cr7 nari bpe saat jer pon.. mau tggi byarannya.. wlaupon kaku tp duit ttp masyuk..
Quote URUHA 26-8-2019 05:19 PM
Pandai Shopee wt homework. Iklan ni keluar ngam2 je dengan musim baru Serie A

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.071846s Gzip On
    To Top