Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sambut Birthday Ibu Sama-sama, Bella Astillah Bercinta Dengan Zizan Razak?

24-8-2019 12:04 PM|Oleh: Saiful| Komen: 73

Ramai terkejut bila Bella Astillah muncul dalam video majlis sambutan hari lahir ibu Zizan Razak!

Ada sesuatu antara mereka ke sampai isimewa sangat bekas isteri kepada Aliff Aziz itu dijemput?



Spekulasi demi spekulasi timbul samapailah Zizan tampil memberi penjelasan.

Katanya, kehadiran Bella hanyalah kebetulan.


Kredit foto: IG

"Bella hubungi saya dan mahu berbincang mengenai projek telefilem ketika saya buat kejutan untuk majlis hari jadi ibu, baru-baru ini. Jadi, saya juga memintanya untuk turut sama meraikan majlis itu," katanya kepada Harian Metro.

Tambah pelakon popular ini lagi, dia tidak akan sewenang-wenang menayang wajah kekasih di media sosial.



"Saya jenis kalau bercinta tak akan tayang wanita itu, tapi kalau saya tak bercinta memang selamba letak di laman sosial," jelasnya.

Bella dan Zizan digandingkan dalam telefilem Kerusi Kecil arahan Ghaz Abu Bakar. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 72
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Sarifah Sakinah Buat Hal, Muat Naik Gambar Berkemban Selepas Balik Umrah

Komen Terbaru

Quote anakura 27-8-2019 05:27 PM
"Saya jenis kalau bercinta tak akan tayang wanita itu, tapi kalau saya tak bercinta memang selamba letak di laman sosial," jelasnya.



jijan bipolar ke???

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 24-8-2019 12:11 PM
Nampak berusia dah zizan ni
Quote messymimi 24-8-2019 12:30 PM
bella astillah?? tibaiunta forever
Quote TerataiMelur02 24-8-2019 12:32 PM
messymimi replied at 24-8-2019 12:30 PM
bella astillah?? tibaiunta forever

Tibaiunta tu apa ye? Meols masih x dpt tangkap maksudnya..
Quote simatakucing 24-8-2019 12:34 PM
Awek zizang sape lagi,mira piljah ler
Quote messymimi 24-8-2019 12:35 PM
TerataiMelur02 replied at 24-8-2019 12:32 PM
Tibaiunta tu apa ye? Meols masih x dpt tangkap maksudnya..

tiada bakat untuk dipertaruhkan
Quote TerataiMelur02 24-8-2019 12:37 PM
messymimi replied at 24-8-2019 12:35 PM
tiada bakat untuk dipertaruhkan

Wkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwwkwkwkwkwk sesuaiiii sgt ngn bella
Quote LadyCarefree 24-8-2019 12:38 PM
messymimi: bella astillah?? tibaiunta forever


Ratu oportunis dn drama propa.
Quote multinicky 24-8-2019 01:28 PM
bekas penceramah krisis rumah tangga tibaiunta
Quote AwanCikDania 24-8-2019 02:01 PM
messymimi: tiada bakat untuk dipertaruhkan


Ohhh barulah ku tahu maksud penuhnya.

Thanks kaka.
Nah love {:love
Quote YomiuriLandMae 24-8-2019 02:13 PM
pulak dahh
Quote Kurex 24-8-2019 02:14 PM
Apasal muka zizan macam ponen
Quote kivio 24-8-2019 02:33 PM
Sian ke jijang.
Die nak ke orang, orang tak mboh ke die belake.
Sabo jela.
Quote yuhuu 24-8-2019 02:39 PM
simatakucing replied at 24-8-2019 12:34 PM
Awek zizang sape lagi,mira piljah ler

Mira sudah move on ke abam remy noks
Quote miznora 24-8-2019 02:40 PM
Selamat hari lahir ibu!
Hope anak ibu zizan dipertemukan jodoh cepat. Eh tetiba
Quote diss69 24-8-2019 03:11 PM
kivio replied at 24-8-2019 02:33 PM
Sian ke jijang.
Die nak ke orang, orang tak mboh ke die belake.
Sabo jela.

Ingt dia yg xmboh ke org...
Quote kivio 24-8-2019 03:32 PM
diss69 replied at 24-8-2019 03:11 PM
Ingt dia yg xmboh ke org...

Kite nok milih kene tengok ke cermin dulu boh hehe

Quote Xim 24-8-2019 03:37 PM
messymimi replied at 24-8-2019 12:35 PM
tiada bakat untuk dipertaruhkan

Omg . I pun baruu tau . Tp segan nk tnye . Tq . Hahahahahahaha
Quote danieladam 24-8-2019 03:40 PM
messymimi replied at 24-8-2019 12:30 PM
bella astillah?? tibaiunta forever

Naib juara dalam carta tibaiunta selepas penyandang juara tibaiunta paling lama dalam sejarah - Neelofa.
Quote chicozinn 24-8-2019 04:56 PM
Hmm..done unfollow si betina birah ni. Jnis social climber opportunist sume ade..memula dlu ksian ngn kes si alip tu tapi lama2 oh please la..gedik much

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130070s Gzip On
To Top