Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

31-8-2019 01:50 PM|Myeonir| Komen: 116

Drama 'Kau Yang Pertama' kini sudah 10 episod ditayangkan menerusi slot Akasia di TV3. Boleh dikatakan saban malam drama ini pasti trending di Twitter.

Semasa mula heboh mengenai drama ini, ramai penonton yang gembira kerana dapat melihat kembali gandingan Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim yang mula melonjak popular selepas berlakon bersama dalam drama 'Cik Reen Dan Mr Ngok Ngek'.

Kredit foto: Instagram
Pun begitu, banyak juga komen negatif mengenai pasangan ini yang diutarakan oleh penonton selepas menonton drama ini.



Mungkin juga kerana jalan cerita yang agak klise dan asyik plot yang sama disogokkan oleh stesen penyiaran.

Kredit foto: Instagram
Menerusi komen yang ditinggalkan, ramai yang merasakan gandingan mereka ini tidak serasi dan babak romantik nampak seperti dibuat-buat.

Tak kurang juga yang merasakan lakonan Fikry dan Farah yang tidak menjadi dan tidak mampu meyakinkan penonton menerusi watak yang dibawa. Sampai ada yang cakap mereka tengok drama ini sebab watak Kak Zaza yang dilakonkan oleh Elly Mazlein!

Kredit foto: Instagram
Apa pula pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 116
Komen

Previous : "Berbaloi Komen Kat IG Dan Twitter Dia"- Isteri Hafizul Kamal Ngorat Menerusi Media Sosial

Next       : "Bibir Macam Cucuk Je?" - Netizen 'Speku' Sweet Qismina 'Buat' Bibir

Komen Terbaru

Quote lyza2474 8-9-2019 11:13 PM
2-2 berlakon tak best...  tak sesuai pun 2 org ni... Sadisss

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 31-8-2019 01:52 PM
Farah Nabilah.. major turn-off..
Quote mongoose_kidz 31-8-2019 02:08 PM
mng watak fikri dlm ni lembut ke..
aku ade la jugak tertgk sekali sekala...
klau lembut mmg la x berminat nk tgk..
Quote Perawankota 31-8-2019 02:25 PM
X tgk pon.. Mcm bosan je
Quote jijana 31-8-2019 02:28 PM
X berminat dgn fawaa..
Quote chicozinn 31-8-2019 02:43 PM
Aku xminat tgok citer ni n xpnah rasa nk tgok pun..tpi ofismate beria asal tme rehat tgok pastu knon cikpek berair tgok fikry berahim tu..motip??{:nose
Quote tomaz 31-8-2019 02:46 PM
Koser amat. Baik iolss tgk Ruco chan kat 8tv
Quote kaseh80 31-8-2019 02:53 PM
Lakonan nabila and fikry nmpk fake so unnatural sgt
Quote fahdramli 31-8-2019 03:33 PM
Mula tgk satu episod jer, lepas masuk episod 2 jadi turn off, mcm tak menarik, kaku, dibuat2, nampak gedik lebih heroin kali ni
Quote pavlovachoc 31-8-2019 03:36 PM
X minat dua2
Quote krustykrab 31-8-2019 03:42 PM
Mamat ni tak sesuai berlakon citer yg mcm ni, dia cuma sesuai berlakon citer komedi...
Quote no_el 31-8-2019 03:51 PM
Camana la boleh pilih hero cenggini. X selera nk tgk.
Sory fikri. U tak masuk dlm list hero pojaan hati i. Geli tgk lengan berbulu lebat sgt
Quote jane_hopper 31-8-2019 04:02 PM
Betul sgt! Mmg x best cite ni, try jgk tgok tp x bole terima sbb x ada tarikan plus dgn fawa muka mcm bibik & character die yg kene buat lemah lembut Ewww sgt
Quote jane_hopper 31-8-2019 04:03 PM
Lepas tu apa motif hero kene jd watak lembut? Smpai skrg iolls x phm
Quote aku_best 31-8-2019 04:24 PM
iols tak layan drama ni sebab tak minat fawaa.....
Quote ikanmasin 31-8-2019 04:55 PM
mcm tak selesa dua2 tu berlakon sama2..
Quote miracle_forever 31-8-2019 04:59 PM
ada tgk trailer kat ig akak pompom. mmg xde chemistry hero heroin.
Quote Bumbu 31-8-2019 05:25 PM
Sorry fikry u TERLALU kayu bg iols
Quote helicornia 31-8-2019 05:44 PM
baik layan kartun sis terhibur
Quote merahrose 31-8-2019 06:35 PM
Heroin xda wow...fikri pn x sesuai lead hero better 2nd hero...and storyline so bosan

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107543s Gzip On
To Top