Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tiga Hari Bakar Mayat Kekasih Untuk Hilangkan Bukti, Namun Akhirnya 'Kantoi'

23-8-2019 04:14 PM Komen: 28
Gara-gara membunuh dan membakar mayat kekasihnya selama tiga hari, seorang lelaki di Singapura dijatuhi hukuman penjara seumur hidup.

Tertuduh didapati bersalah selepas polis menemui gumpalan rambut, cebisan pakaian dan tali pakaian dalam mangsa.

Harian Metro melaporkan Leslie Khoo Kwee Hock, 51 didapati bersalah mencekik Cui Yajie, 31 hingga mati dalam keretanya selepas mangsa meminta lelaki itu membayar hutang berjumlah SG$20,000 atau bersamaan RM60,354.

Foto Carian internet
Tertuduh seterusnya membakar mayat wanita itu bagi menghapuskan bukti sebelum polis menemui cebisan pakaian dan rambut mangsa. 

Difahamkan juga, selepas membunuh wanita itu, Leslie menutup mayat mangsa menggunakan beg pakaian dan meninggalkannya dalam kereta semalaman. 

Keesokannya dia membawa mayat itu ke tempat sunyi dan membakarnya selama tiga hari bagi menghapuskan bukti. 

Namun, semuanya terbongkas selepas polis berjaya menemui bahan bukti berupa gumpalan rambut, tali coli dan cebisan pakaian mangsa. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote TravellingBear 2-11-2019 09:20 PM
Apoooooooo
Keje tak pekdah pompuan ni simpan gigolo.... kena kuar duit, tergadai body, tkde hak nak jumpa sesuka hati sbb pakwe ada family (kena ikut jadual pakwe- tertakluk kpd vacancy) pakwe pinjam taknak pulang duit kena cekik sampai mati pulakkkkk ... mayat pulak kena bakar

Gigolo yg tak mengenang budi

Lain-lain Komen

Quote tumpanglalu74 23-8-2019 10:23 AM
Jaman sekarang neh..  Gengsterism.
Quote hatikudus 23-8-2019 10:33 AM
Ayoo apek bunuh mistress?
Quote natrahn 23-8-2019 04:18 PM
Kejamnyaa  
Quote ainashiqa 23-8-2019 04:29 PM
Zaman sekarang ni suma jd gila
Quote kemaruk 23-8-2019 04:35 PM
Penyokong PAP kot
Quote Kurex 23-8-2019 04:35 PM
Dah hutang bayar la!!!
Quote matchstick 23-8-2019 05:22 PM
Gf dia muda n lawa lah jgk.. Kalau kata gf tu yg kikis duit apek ni n x mau byr balik logik lah jgk. Ni x padan dgn tua n rupa x semenggah.
Quote ikanmasin 23-8-2019 05:34 PM
tak nak byr hutang..bunuh jer plg sng dia
ingat..last2 penjara seumur hdp ko apek
Quote armin 23-8-2019 06:12 PM
Kenapa boleh tertinggal siap tali coli ni? Heols buat apa dlm kereta tu? Patutnya pergi la cuci kereta tu kt carwash siap vacuum. Bongok jgk apek ni
Quote glump 23-8-2019 06:40 PM
Bakar tak abis tu cebisan yang sedikit menjadi bukti kehilangan atau kematian mangsa..istilah biasa sesuatu kes "no body no crime". Tetapi kes ni, body tiada tapi kes tersabit sbb cebisan bukti yg sedikit.
Quote Carcosa 23-8-2019 08:15 PM
matchstick: Gf dia muda n lawa lah jgk.. Kalau kata gf tu yg kikis duit apek ni n x mau byr balik logik lah jgk. Ni x padan dgn tua n rupa x semenggah.


Kihkihkih
Tersembur ikan goreng meols
Quote Ethernet 23-8-2019 08:45 PM
hmmmmmm

Quote aechae 23-8-2019 09:01 PM
Ethernet replied at 23-8-2019 08:45 PM
hmmmmmm

Lawo pmpuan tu, manakala si lelaki itu hhhmmmm sgt rupa nya
Quote fliphair8 23-8-2019 10:33 PM
Payah yer bang nak dispose body, 3 hari tak habis yer. Mereput ler ye
Quote CatMiow 23-8-2019 10:40 PM
Lawanya,  yang lelaki tu apek tu ka?  Atau suaminya?  Sebab tak nampak macm 50y.o pun.
Quote R2D2 23-8-2019 11:33 PM
Leslie yang sudah berkahwin kemudian membakar mayat wanita itu bagi menghapuskan bukti tetapi polis menemui cebisan pakaian dan rambut mangsa.


ni mesti sembunyi dari bini
Quote Foxey 24-8-2019 12:45 AM
Ethernet replied at 23-8-2019 08:45 PM
hmmmmmm

Aiyaaa amoi ni. Takde lelaki lain yang lebih muda lagi helok paras rupa dan bujang ke sampai pilih uncle ni?
Quote jeligoreng 27-8-2019 09:41 AM
Dia ingat bakar takkan ada bukti ke... Ni 3 hari kau bakar pun still ada bukti. Hadoo idea nyahhhhh yihhhhh dahlah rupa tak semenggah
Quote nononcrux 27-8-2019 09:58 AM

lawo amoi ni

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.311749s Gzip On
To Top