Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Lepas Bercerai Saya 'Live My Life'!"- Vanida Imran Jadi Pesilat Negara

23-8-2019 10:49 AM|HakirRahman| Komen: 91

Selepas berita perceraian Vanidah Imran dan Rashidi Ishak yang mengejutkan peminat seni negara, kedua-dua mereka cukup profesional meneruskan kehidupan masing. Rasa-rasanya masing-masing tidak membongkar sisi buruk bekas pasangan masing-masing. 

Perceraian mereka mengejutkan peminat. Foto: Google

Malah, Vanidah juga dilaporkan Astro Awani meneruskan kehidupan dengan penuh cemerlang. Dia akan mewakili negara sebagai pesilat Pusaka Hanafi dalam Chungju World Martial Arts Masterships (WMC) 2019.  Fuh, bukan calang-calang ni! 

"Saya mula mempelajari silat ini sebagai seni mempertahankan diri untuk keselamatan diri, kemudian timbul minat sehingga meletakkan diri saya pada peringkat ini sekarang," katanya. 

Vanidah pesilat negara. Foto: Astro Awani

Dia juga mendedahkan selepas bercerai, dia menyibukkan diri melakukan semua perkara yang dia suka. 

"Saya meluangkan masa melakukan perkara yang saya minat. I am living my life to the fullest, daripada saya duduk tidak membuat apa-apa lebih baik saya mengisi masa lapang saya dengan aktiviti sukan, seni mempertahankan diri, belajar dan meluangkan masa bersama anak-anak," jelasnya.

Live my life to the fullest! Foto: Instagram

Bagus kan sikap ni? Daripada sibuk dedah keburukan bekas pasangan atau gatal cari suami baru, lebih baik hidup sendiri buat perkara yang kita suka. 

Semoga terus bahagia Vanidah! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 91
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Lain Macam Semangat Patriotik Iqram Dinzly Dengan Sayap Dan Vel Putihnya

Komen Terbaru

Quote erishuji 2-9-2019 05:33 PM
hunny_bunny replied at 27-8-2019 08:42 AM
da cerai ke guru silat dia tu??..
dgr citer anak bederet gak tu...


kalau guru silatnye org yg sama kite perkatakan, dah cerai. exwife pon dah nak kawen baru or dah kawen baru x silap. ex wife sang guru mcm V comelnye

Lain-lain Komen

Quote aemon 23-8-2019 10:54 AM
bagus vee ni.beauty with the brain.
Quote wilsh10 23-8-2019 10:57 AM
good for you V!
Quote laksmanabentan 23-8-2019 11:00 AM
good... move on terus...
takyah nak meratib hiba sgt k...
Quote meow_tompok 23-8-2019 11:01 AM
cantik manis dia ni
Quote RVP20 23-8-2019 11:02 AM
Quote jijilaaa 23-8-2019 11:02 AM
meleleh je air liur bekas laki tgk si vee, lawo lagi dia ni
Quote Cpkay 23-8-2019 11:03 AM
u go girl.. thats the spirit
Quote Levespa 23-8-2019 11:04 AM
awet muda still cantik manis lagi
Quote tulanglampai 23-8-2019 11:04 AM
bgusssss. move the life to the next stage. gitoh
Quote epal21 23-8-2019 11:05 AM
Vee nie nampak elegant. Too bad jodohnya dgn shidee x panjang.
Quote brastagi 23-8-2019 11:06 AM
artis ni tak kira la meletop ke suam2 ke kene la maintain gak kan.. ada job semua utk survive.. dia ni jrg2 nmpak.. dh tak berlaki ni pulak camne la gaknya dia menyara hidup.. #sistanyeje
Quote umbut 23-8-2019 11:07 AM
Laki pun sibuk bisness iklan perfume
Quote Sachacha 23-8-2019 11:07 AM
Cantiknya dia menten jur
Quote Boomibulat 23-8-2019 11:17 AM
Semoga dpt tgk miss v nti..
Quote kakakko 23-8-2019 11:22 AM

macam bukan dia je... macam hanis zalikha pun ado..
Quote miminn 23-8-2019 11:22 AM
contoh baik.
Quote kokocrunch 23-8-2019 11:25 AM
makin cantik vee nie..
Quote LautBiru52 23-8-2019 11:27 AM
Bagus vee. Macam ni baru betul
Quote shark_eow7 23-8-2019 11:42 AM
subhanallah. cantiknye awakk.. agak2 bekas laki nak balik tlg cekau je terus guna silat ituuu

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125654s Gzip On
To Top